Sosyal medyadan tanışma

belki görüşse çocuğun konuşmasından vs hoşlanmıcak. öyle yaldır yaldor hoşlanıyorum yazmasın. fotoları, gittiği yerlerle ilgili bi yorum yazsın yada soru sorsun mesajla.
çocuk muhabbete gönüllü olursa zaten konuşma uzar. kısa bi cvp verir geçiştirirse belli ki arayışta değil.
her takibe alan adam hoşlanıyor olsaydı hepimizin yüzlerce beğeneni olmuş olurdu.
kız kardeşiniz fazla romantik hayaller içinde.
basit bir adım atıp şansını denesin.

belki görüşse çocuğun konuşmasından vs hoşlanmıcak. öyle yaldır yaldor hoşlanıyorum yazmasın. fotoları, gittiği yerlerle ilgili bi yorum yazsın yada soru sorsun mesajla.
çocuk muhabbete gönüllü olursa zaten konuşma uzar. kısa bi cvp verir geçiştirirse belli ki arayışta değil.
her takibe alan adam hoşlanıyor olsaydı hepimizin yüzlerce beğeneni olmuş olurdu.
kız kardeşiniz fazla romantik hayaller içinde.
basit bir adım atıp şansını denesin.
Kardeşim çok duygusal. Mantıgıyla hareket etmez. Karsı taraftan çekiniyor. Hiç sosyal medya üzerinden biriyle tanışmamış.

Kardeşim çok duygusal. Mantıgıyla hareket etmez. Karsı taraftan çekiniyor. Hiç sosyal medya üzerinden biriyle tanışmamış.
Sosyal medyadan tanışmanın dışarda tanışmaktan farkı yok bana göre. İyi heryerde iyi, kötü her yerde kötü.

Sosyal medyadan tanışmanın dışarda tanışmaktan farkı yok bana göre. İyi heryerde iyi, kötü her yerde kötü.
Tabiki öyle devir eski devir değil herkes sosyal medyadan tanışıp evleniyor.

Beğenen erkek peşinde koşar düşüncesini kenara bırakalım bence.
Peşinde koşmaktan ziyade ufak bir muhabbet başlatabilirdi.
Ya çocuk fake o yüzden yanaşmıyor ya da yenGEnC yenGEnC in de dediği gibi sadece fotoğraflarını beğendiği için takipleşip beğendi yapıyor. Her fotoğrafını beğendiğimizle sevgili olmak zorunda değiliz.
4 ay çok selam vermemek için çok uzun bir süre.

kardeşiniz adama saplantı derecesinde bağlanmış adamın bir ilgisi olsa mesaj atar zaten ama kız kardeşiniz çok istiyorsa bir fikir almak için ya da birşey sormak için mesaj atabilir belki öyle konu konuyu açar bir muhabbetleri olur hani instagram da normal yani bu tarz durumlar

Beğenen erkek peşinde koşar düşüncesini kenara bırakalım bence.
Peşinde koşmaktan ziyade ufak bir muhabbet başlatabilirdi.
Ya çocuk fake o yüzden yanaşmıyor ya da yenGEnC yenGEnC in de dediği gibi sadece fotoğraflarını beğendiği için takipleşip beğendi yapıyor. Her fotoğrafını beğendiğimizle sevgili olmak zorunda değiliz.
4 ay çok selam vermemek için çok uzun bir süre.
Sosyal medyası fake degil tanıdıklarıyla ortak arkadasımız çıkıyor. Üstelik arkadaslarının yorumları var. Aynı memleketliyiz. Genelde ekleyen erkekler tümü mesaj atıyor. Amaçsızca ekleyen yok gibi bir şey.

Merhaba. Konu benim için değil. Konuyu kardeşim adına açıyorum. Sadece yorumları merak ediyor. Ben evliyim bakarsanız eski konularımdan öğretmenim. Kız kardeşim hemşire oldukça güzel bakımlı gezen tozan hayatı dolu dolu yasayan bir bayan. Sevgilisinden ayrıldı boşluktaydı. Kardeşim yurtdışına tatile gidicekti arkadaslarıyla. İnstagramda gezme yerlerine bakarken bir çocuk dikkatini çekiyor çocuk bizimle aynı memleketli. Hikayesine bakıyor. Bu bana bakmaz egolu diyor eklemiyor. Çocuk kız kardeşimi ekliyor. Kız kardeşim bu çocugu çok begenmiş görüntü olarak. Kız kardeşimin tüm attıgı fotograflarını begeniyor. Sürekli olarak hikayelerine bakıyor mesaj yok. Çocugun instagramında tuhaf tipli kız yok. Geneli erkek diyebiliriz. Çocuk ultra zengin biri. Tüm dünyayı gezmiş havalı yakışıklı bir tipi var. Öyle sosyal medya fenomeni felan değil. Kardeşimin sosyal medyasında 4 aydır var hiç mesaj atmıyor. Kız kardeşim hikayesine emoji koymuş sadece begenmiş. hiç mesaj yok. Bana kalırsa mesaj atmıyor silsin çünkü çok takmış çocuga. Oda inatla silmiyor. Begense mesaj atar diyorum anlamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
Sansini gercek dünyada arasa..

Ultra zengin olması önemli bir ayrıntı :işsiz: her birbirini ekleyen insan ilişki yaşayacak diye bir şey yok. Kardeşinizin profilini beğenip eklemiştir her şeye anlam yüklemeyin
Ya benim arkadaşlarımdan birinin hesabı var insta da dersin ki adam da ne para var halbuki giriş katta oturan orta direk biri :) gezer tozar bide acayip programlardan kendine kas yapar :) benim yanımda yaptı kaç kere öyle tipine parasına çok güvenmesinler bence :))))

Back
X