Sosyal medya siteleri

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba herkese
Bugün çok basit bir dertle geldim, ben sosyal medya kullanmasamda(l....n hariç) anlamak istiyorum
Sizden yardım istiyorum bu konuda
Eşmle bi tane ortak hesabımz var lin..n de ona bakıyorum arasıra bugün beni biri görüntülemiş ismi tanıdık gibi bugüne kadar tanımadığım kimse görüntülememişti
Merak ediyorum kim olduğunu bağlantı kurup sorsam çok mu garip olur bu arada kişiyle bi bağlantımız yok ama onun profiline girdiğimde isminin olduğu yerin altında takip ediliyor diye yazı var , bunu nasıl iptal edebilirim

Nasıl iptal edilir bilmem de Facebookta bile çiftlerin ortak hesap açması kiroca dururken gayet profesyonel bağlantı için kullanılan linkedin de eşlerin ortak hesap kullanmasi hem komik hem amatörce durur.
Bu kadar da abartmamak lazım
Gerçi anlayacak normallikte değil kafa yapın ama en azından kariyerine yansıtma diye uyarı da bulunayım dedim.
İki ayrı mezuniyet tarihi ve çalışma tarihleri olan iki ayrı bireyin ortak cv yazması saçma duru en hafif tabirle.

Ortak linkedin hesabı kullanan ilk çift olarak tarihe geçebilirsiniz.
İş ve kariyer amaçlı bir platformdur o. Yani hesapların kişisel olması gerekir.

Sorunuzu anlamadığım için yardımcı olamıyorum.

Sana bu konuda fikrini sormadım

Arkadaşlar ben ortak hesap açmamız hakkında yorum istemedim sadece takip ediliyoru nasıl kaldırabilirim diye sordum

Yani bakıyorumda diğer siteler gibi kullanıyo çoğu insan

O site is bağlantıları için kullanıla içinde özgeçmişin olduğu bir site.
Çok merak ediyorum ozgcmisiniz nasıl duruyor. İki ayrı isim iki ayrı özgeçmiş kullanilamaz orada.
Üniversite gibi kariyerine en ciddi olduğu alanda çalışıp da bireysel br ozgecmise bile sahip olmamak nedir ya.
Ay resmen esinizin de kendinizi d rezil ediyorsunuz. Millet arık her yeriyle guluyordur size
Facebookta yapan ergenlere kezban der gulerdik linkedinde hem de ya. Cidden inanilmaz

Linkedin'in insanın işi ve kariyeri için açmış olduğu bir platform oldğu konusunda arakdaşlara katılıyorum. Oradaki profilinize göre insanlar sizinle iş için iletişime falan geçiyor, oraya bir takım yetkinliklerinizi giriyorsunuz. İnsanlar bunu destekliyor. Bribirine referans olanlar var. Ortak linked in hesabı olmaz arkadaşım. Sağda solda söylemeyin bunu bence. Yani ben reelde böyle bir şey duysam ne yaparım bilemedim. İş yapacağım olsa da hayatta iş yapmayacağım bir çift olurdunuz.

lin...n dediğiniz iş için kullanılan bi platform değil mi? burada da eş ile ortak hesap açma mantığını anlamadım ben.

sormanız da çok saçma olur bence.

Ama o bahsettiginiz site is icin kullaniliyor, sosyal medya sayilmaz bence
Sormak da evet baya garip olur

Linkedi ortak mı kullanıyorsunuz ki?
Aaa bilemedim belki de sana değil, eşine bakmışlardır?

Akademik olabilir, olmayabilir de

Ama elifcim ortaya sormussun konu acmissin arkadas da dusuncelerini soyluyor
Sen esinin o takip edilen kisiyle alakali bir durumundan mi supheleniyorsun de bakalim bize belki daha acik olursun

İşinize bakın
He elif bak ben bakmış olabilirim, çok ciddiyim.
Seni bulduğumu düşünüyorum çünkü.
Linkedden de bakmıştım
Özelden yazsana ismini kim takip etmiş.
Adı ne, o muyum değil miyim söyliyim
Bayan değil erkek bayan olsa zaten eşim mi takip etti diye şüphelenirdim

Ama kimse yardımcı olmuyo farklı yorumlar geliyo boşuna mı açtım konuyu

Merak ediyorum kim olduğunu bağlantı kurup sorsam çok mu garip olur

Bunu sakın yapmayın. Yani ortak linkedin hesabından daha garip olmaz ama gene de yapmayın. Bakın günde onlarca kişi profilime bakıyor. Tanıdığın tanımadığın. Bu çok önemli dert edecek bir konu değil.
Kaldı ki farzedin aklınızdan ne geçiyorsa o durum var, ona gidip mesajla sormak, takip etme bizi demek, bir daha profilimize bakma demek sizi rezil eder. Zaten böyle bir hakkınız da yok. Oraya bilgilerimizi girdiğimizde insanların bakacağını bilerek bunu peşinen kabul ederek yapıyoruz.
Bence siz en iyisi linkedini de kapatın. Zaten size bir faydası yok.

He elif bak ben bakmış olabilirim, çok ciddiyim.
Seni bulduğumu düşünüyorum çünkü.
Linkedden de bakmıştım
Özelden yazsana ismini kim takip etmiş.
Adı ne, o muyum değil miyim söyliyim

Dünyada tek ortak hesap muhtemelen elif ve esidir hakikaten kolay bulursun buradan
Değilse de kaç öğretim görevlisi böyle bir rezillik yapar kesin teklerdir ya bulunur yani.
Bulursan bana da söyle hatta kocayi çok ama cok merak ediyorum.

İşinize bakın

Ben takip etmemiştim ki zaten.
Baktım sadece
Şimdi baktım tekrar
Mühendissin değil mi aslında?

Reactions: KV_
İşinize bakın

O kişi mi sizi takip ediyor.Kişinin ismine tıkla sağ üst köşede mi olması gerekti bağlantıdan çıkar diye kutcuğu işaretle çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…