Sosyal medya siteleri

Facede ortak hesap açan çiftler neden kıroca oluyormuş acaba..bizim yıllardır ortak..gayette güzel bence ki birçok evli çifte kıro demiş bulunmaktasınız :)

Linkedin hesabım var her gün sevgili "Türk abaza erkeklerden" sapıkça mesajlar geliyor... Maalesef ki her yerde Türk var pardon her yerde Abaza Türkler var...

Not : Kızlar beni de bulun takipleşelim zaten ismim fake değil eee mesleğimi ve nerde hikamet ettiğimi de biliyorsunuz. Takipleşelim

hahahha kesinlikle Kocamın profilini ha bire görüntülüyolardı bak şimdi kıllandım

Tamam bulmayacağım seni, bulup napayım
Baksana kadın da kimin gördüğünü nasıl bulacağını bilmiyor, isim bilgi değiştirmeyi şık şık biliyor hemen.

Sakın kimseye mesaj atma
Bakan kişi eşimse onu da ben bakmış olabilirim.
Seni her hesaptan bayağı aramıştım

Bulamadımmm
Sen kendini fashion designer mi yaptın tasarımcı mı

Facede ortak hesap açan çiftler neden kıroca oluyormuş acaba..bizim yıllardır ortak..gayette güzel bence ki birçok evli çifte kıro demiş bulunmaktasınız :)

Dışardan komik ve özgüven siz gorunuyorsunuz üzgünüm.
Ben de evlilik yeri geliyor annemle yurtdisinda olduğumuzda telefonla sanıyor ordan dedikodu yapıyoruz mesela neden eşim de okusun?
Yada bazen özel bir durumu oluyor bir arkadaşımın oraya yazıyor neden eşim mi online ben mi tedirgin olsun?
Bana çok ozguvuvensiz geliyor. Bireysel ödemeyen insanları takdir etmiyorum.
Yani sosyal medyada biri yazarsanız korkusu olan aşırı paranoyak tipler gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…