- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi elifff_____
-
Facebook'un açılma sebebi eskiden tanışmış insanların birbirini bulmasıydı, şuan karı koca ortak hesap açıp laf sokmalı görseller paylaşılmakta.
Instagram fotoğraf paylaşım sitesiydi, şuan altına bi dünya manasız tag ekli gezme tozma fotoğrafları paylaşılmakta. (örn. #biz #kankişlerimle #gezmeklere #de #gideriz #ki veya #dusmanlarımızcatlasindunyanineniyikociskosuylabalkondakahvekeyfi)
Foursquare mekan yorumları gezi vs. için açılmıştı. En son buradan bulunan birileriyle çıkıyordu insanlar.
Twitter insanlar kendilerini kısa cümlelerle ifade etsin diye vardı. Şuan resmen facebook, foursquare, instagram karışımı bir yer olmuş (laf sokmalı paylaşımlara devam)
İş aradığım dönem linkedine takılıyordum iş bulmakta faydası olur diye. Gayet profesyonel bir yerdi, cv, toplantı vs bilgileriyle doluydu. Demek orası da dosta düşmana karşı kocişkolarla ortak hesap açılan bir yere dönmüş.
Orasını bari bırakaydınız yaa...
Facede ortak hesap açan çiftler neden kıroca oluyormuş acaba..bizim yıllardır ortak..gayette güzel bence ki birçok evli çifte kıro demiş bulunmaktasınız :)Nasıl iptal edilir bilmem de Facebookta bile çiftlerin ortak hesap açması kiroca dururken gayet profesyonel bağlantı için kullanılan linkedin de eşlerin ortak hesap kullanmasi hem komik hem amatörce durur.
Bu kadar da abartmamak lazım
Gerçi anlayacak normallikte değil kafa yapın ama en azından kariyerine yansıtma diye uyarı da bulunayım dedim.
İki ayrı mezuniyet tarihi ve çalışma tarihleri olan iki ayrı bireyin ortak cv yazması saçma duru en hafif tabirle.
Odtü mezunu 1 elif i var kız
Benim baktığım kimya mezunu
O mu?
D ile başlıyor soyadı
Elif demişti ya kendimi yaktım labratuvarda kimya ile alakalı diye ondan
Facede ortak hesap açan çiftler neden kıroca oluyormuş acaba..bizim yıllardır ortak..gayette güzel bence ki birçok evli çifte kıro demiş bulunmaktasınız :)
İşinize bakın
hahahha kesinlikleFacebook'un açılma sebebi eskiden tanışmış insanların birbirini bulmasıydı, şuan karı koca ortak hesap açıp laf sokmalı görseller paylaşılmakta.
Instagram fotoğraf paylaşım sitesiydi, şuan altına bi dünya manasız tag ekli gezme tozma fotoğrafları paylaşılmakta. (örn. #biz #kankişlerimle #gezmeklere #de #gideriz #ki veya #dusmanlarımızcatlasindunyanineniyikociskosuylabalkondakahvekeyfi)
Foursquare mekan yorumları gezi vs. için açılmıştı. En son buradan bulunan birileriyle çıkıyordu insanlar.
Twitter insanlar kendilerini kısa cümlelerle ifade etsin diye vardı. Şuan resmen facebook, foursquare, instagram karışımı bir yer olmuş (laf sokmalı paylaşımlara devam)
İş aradığım dönem linkedine takılıyordum iş bulmakta faydası olur diye. Gayet profesyonel bir yerdi, cv, toplantı vs bilgileriyle doluydu. Demek orası da dosta düşmana karşı kocişkolarla ortak hesap açılan bir yere dönmüş.
Orasını bari bırakaydınız yaa...
İşinize bakın
Bayan değil erkek bayan olsa zaten eşim mi takip etti diye şüphelenirdim
Ama kimse yardımcı olmuyo farklı yorumlar geliyo boşuna mı açtım konuyu
BulamadımmmLinkedin hesabım var her gün sevgili "Türk abaza erkeklerden" sapıkça mesajlar geliyor... Maalesef ki her yerde Türk var pardon her yerde Abaza Türkler var...
Not : Kızlar beni de bulun takipleşelim zaten ismim fake değil eee mesleğimi ve nerde hikamet ettiğimi de biliyorsunuz. Takipleşelim
Facede ortak hesap açan çiftler neden kıroca oluyormuş acaba..bizim yıllardır ortak..gayette güzel bence ki birçok evli çifte kıro demiş bulunmaktasınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?