İyi geceler herkese
Sizlere bişey danışmak için burdayım evet nasıl davranılması gerektiğini bildiğim halde yapmamam tek sıkıntım sanırım..
Olay şu ben dün sosyal medyada bişeyler paylaştım o paylaşımımı daha çok yakınlarım için Paylaştım herkes görmedi, bugün ise daha genel olabilecek bişey paylaştım ve herkes gördü,dünkü gönderimi unutup herkese açınca dünkünü de görmüş oldu herkes..
neyse bu akşam bi akrabamıza gittik ve bana dediği şu “sen dün bişey paylaşmıştın bize kapalıydı bugün paylaştığın şeyle beraber dünkü paylaşımı da görmüş olduk ne gerek var neden yaptın falan” dedi kısmen haklı olabilir ama bu benim hayatım istediğime paylaşırım istediğime açarım o anda kibar olayım kırmayayım diye daha yakın olanlara açıktı o dedim geçiştidim,üstünden çok geçmedi siyasetten bahsetti ve “senin düşüncelerini öğrendikten sonra listemden çıkaracaktım yine neyse dedim çıkarmadım ablamı bile çıkarıyordum ama sonra durdum “dedi bana bu da çok itici geldi ve “şayet aileden birini siyasi görüşü sebebiyle çıkarıyorsan çıkar valla bnce hiç durup düşünme” dedim güldüm ama sinirlendim de

Ben biri ne paylaşmış ne paylaşmamış bana açık mı paylaştı ne zaman paylaştı hiç bakmam umursamam veya bu kime karşı ne hissediyor kime oy verdi verecek olayına girmem banane herkesin fikri zikri kendine..bu insanların derdi ne ? normaller mi yoksa gerçekten beni kafaya mı takmış anlamadım! Ciddi anlamda kafa yormalık bişey bence,kimin ne paylaştığının saatine bakmak falan..
Neyse tekrar bildiğimi okumaya devam mı etmeliyim yoksa bu insanı her yerden ben mi silmeliyim hayatımı görmesine engel mi olmalıyım? Sonuçta kendisi bu söylemleri ile normal olmadığını gösterdi bana..
(Anne abla abi baba kardeşi falan da tatilimizden veya aldığımız bişeyden söz ederken gerilir yüzü düşer yaptığı yorumla bizi aşağı çekerler falan)
Not:Mecburi görüştüğümüz insanlar.