- 29 Temmuz 2018
- 116
- 90
- 13
- 23
- Konu Sahibi Melisaslan7
Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050
nasıl taciz etmiş konu sahibi?Valla burdan bakınca adamı sen taciz etmiş gibisin ..
Yanıma gelip konuşabilirdiAy cidden her halta taciz demeyin artık ya. İnsan gibi tanışmak istemiş, insanlar böyle iletişim kuruyorlar, bilmiyorum farkında mısınız?![]()
Abla birkac aydir burdayim aslinda yeni üye degilom mesaj attigim yerlerde var nasil hala yeni uyeyim anlamiyorumYeni uye , feyk diyorum buram buram eksi kokuyor ozellikle 3.dunya ulkesi kisimlari
Gercekse de, ben taciz falan goremiyorum tanisalim mi demis insanca, sen sadece hayir dememissin, gayet gereksizce agresif seyler yazmissin bir de sanki bulunmaz hint kumasiymissin gibi uzak dur yaklasma vb yazmissin ablacim sanki adam 24 saat seni dusunuyor..
Evet k.zb.n triplerine girmissin![]()