• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya taciz yardim lütfen

Melisaslan7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
116
90
13
23
Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?
1538424287123.webp
1538424355063.webp

Yeni uye , feyk diyorum buram buram eksi kokuyor ozellikle 3.dunya ulkesi kisimlari

Gercekse de, ben taciz falan goremiyorum tanisalim mi demis insanca, sen sadece hayir dememissin, gayet gereksizce agresif seyler yazmissin bir de sanki bulunmaz hint kumasiymissin gibi uzak dur yaklasma vb yazmissin ablacim sanki adam 24 saat seni dusunuyor..

Evet k.zb.n triplerine girmissin:bicak:

Ay cidden her halta taciz demeyin artık ya. İnsan gibi tanışmak istemiş, insanlar böyle iletişim kuruyorlar, bilmiyorum farkında mısınız? :bicak:
Yanıma gelip konuşabilirdi
Yeni uye , feyk diyorum buram buram eksi kokuyor ozellikle 3.dunya ulkesi kisimlari

Gercekse de, ben taciz falan goremiyorum tanisalim mi demis insanca, sen sadece hayir dememissin, gayet gereksizce agresif seyler yazmissin bir de sanki bulunmaz hint kumasiymissin gibi uzak dur yaklasma vb yazmissin ablacim sanki adam 24 saat seni dusunuyor..

Evet k.zb.n triplerine girmissin:bicak:
Abla birkac aydir burdayim aslinda yeni üye degilom mesaj attigim yerlerde var nasil hala yeni uyeyim anlamiyorum

Biraz abartıyor musunuz sanki? Hakaret etmemiş, ısrar etmemiş, sadece şansını denemiş. Siz olumsuz karşılayınca da kendince sitem etmiş. Üzerinde durmaya değmez engelleyin ve hayatınıza devam edin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X