• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya taciz yardim lütfen

Biraz abartıyor musunuz sanki? Hakaret etmemiş, ısrar etmemiş, sadece şansını denemiş. Siz olumsuz karşılayınca da kendince sitem etmiş. Üzerinde durmaya değmez engelleyin ve hayatınıza devam edin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tatamda yazdiği mesaja cok sinirlendim bide beni o engellmeis

Adam haklı valla.
Yazsalar ayrı dert yazmasalar ayrı dert.
Düzgünce yazmış ki dışarıda da gördüm demiş yani.
Şuraya ilgi görmek için konu açmaktan ne zaman vazgeçecekler çok merak ediyorum...

Yanıma gelip konuşabilirdi

Abla birkac aydir burdayim aslinda yeni üye degilom mesaj attigim yerlerde var nasil hala yeni uyeyim anlamiyorum

Çocuk mesajla selam vermiş taciz edildim diyorsunuz.
Yanınıza gelseydi neler yapardınız kim bilir.
Allah korumuş çocuğu..
yanınıza gelip daha da aşağılayamadınız diye mi bu hırs?

2 seçenek var ;

1) dalga geçiyorsunuz(yani daha doğrusu geçtiğinizi zannediyorsunuz)
2) çocuk peşinizden koşmadı diye , sinir oldunuz . Hırsınızı çıkarıyorsunuz . :halay:
Dalga geçmiyorum dalga geçnek nerden çikti özellikle neden peâimde koşmasini istiiyimki ?

Merhaba bu yıl okula giderken sabahları otobüste gördüğüm bir çocuk vardı nerdeyse hergün kendisini görüyordum otobüste. Birkaç kez yanina oturmuştum ama pek ilgilenmemişti benimle. Geçen gün otobüste kendisi instagramda takilirken kullanici adini gördüm ve mesaj yolladım. Aslında niyetimi bildiğinden direk hoşlandığımı söyledim ve tanışmak istedim ancak kabul etmedi sebep olarakta yaş farkını söyledi. Kendisi 20 yaşındaymış ben 16 ancak kendisi büyük gösteren birisi değil sakalı yok yüzü çok temiz ve gamzeli :) ben voleybolcuyum ve boyum ortalamadan uzun ve birazda iriyim yaşıtlarıma göre yani yaninda sevgilisi olsam siritmam ama istemedi neden olabilir beğenmedimi beni acaba :KK43: nasıl ikna edebilirim onu ?Eki Görüntüle 2173594 Eki Görüntüle 2173595

Şurda da sen taciz etmişsin birini.
Hadi bakalım.

Bu arada 18’den küçük üye yasak değil mi?
Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Çocuk mesajla selam vermiş taciz edildim diyorsunuz.
Yanınıza gelseydi neler yapardınız kim bilir.
Allah korumuş çocuğu..
yanınıza gelip daha da aşağılayamadınız diye mi bu hırs?

Yanına gelmediği iyi olmuş valla; "Sen bu cesareti nerden buldun, yanıma nasıl gelirsin sen?" diyerekten böyle yardır Allah kombo tribe bağlardı muhtemelen.

Aslında tacizci olmasa da özgüvensiz diyebiliriz. O ne öyle. Çıkıp karşıma bir şeyler içip sohbet edelim mi diyemeyecek birini ne yapayım diyorsunuz bence ve çok haklısınız. Sonuçta ortak arkadaş vs varmış anladığım kadarıyla.

Danışıklı dövüş gibi yazışmalar. Umarım şakadır.
Bu şeyden dolayı dahi şikayet etmeyi düşünüyorsanız emniyet gerçek suçluları asıl sorunları çözmekte tabi geç kalır.
İlk mesajına bile cevap vermesen olur. Adam tanışabilir miyiz yazmış yani tanışmıyoruz demiş. Sen niye cevap yazıyorsun madem muhattap olmayacaksın. Adam bin pişmandır yazdığına.

taciz mi oluyor bu. cocuk cirkin falan mi. cok hakli isyaninda. genelde gordugum su. yakisikli biri yaklasip sirnasinca bisi olmuyor. cirkin biri yaklasirsa hemen sapik muamelesi goruyor. ben bana.ilgi.duyan herkese saygi.duydum..tesekkur ederek reddettim. o yuzden hic anlamiyorum. taciz biraz daha farkli olur.

Tatamda yazdiği mesaja cok sinirlendim bide beni o engellmeis
Abartılacak bir şey değil yazdıkları kendince sitem etmiş, hakaret etmemiş. Engellemesi de normal. Ya siz engelleyecektiniz ya da o. Onun sizinle bir daha iletişime geçmemesi ve sizi engellemiş olması zaten amacının taciz değil tanışmak olduğunu gösteriyor. Siz de bu konuyu kendi içinizde tamamen kapatabilirsiniz.

Back
X