Sosyal medya takip etme

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Slm herkese yine sorun esim yani sosyal medyadan birisine takıyor genelde onun resimlerine bakiyor takip ediyor bazen takintilimi diye düşünüyorum bir insan neden birisini takip eder onceki konumu bilen vardir belki onla alakasi yok lutfen dile getirmezseniz sevinirim acaba sizdede oluyor mu böyle surekli birisine bakma takip etme ben anlam veremiyorum zaten merakli bir insan değilimdir
Ikinci sormak istedigim sey ceyrek altınlar biraz daha dusermi acaba yoksa yeni yildan sonra yuklesilirmi ki bir fikri olan varmi

ilk kısım da kimi takip ediyor ünlü birilerini mi mesela? yoksa herhangi birilerini mi,kadın-erkek?

ikinci kısımda ah limoncu kardeş burada olsa güzel yorumlardı,ben bilmem limoncu bilir :)

Birini takıntılı şekilde takip etmesi sinek misali küçük ama mide bulandırır.
İkinci soruna istemsizce güldüm:)

1. Incisi takip edilen kız mi erkek mi 2. Si yatırım yapın altına çünkü yükselmeye başlar artık piyasa pahalasiyor

Birini takip etmesi hiç hoş bi durum değil tabi bayansa takip ettiği kişi... En azından benim olay çıkarma sebebim olurdu...

İkincisini bende merak ettim bak ya yükselecek diyorlar yükselmeden bi çeyrek alabilsem bari...

ilk kısım da kimi takip ediyor ünlü birilerini mi mesela? yoksa herhangi birilerini mi,kadın-erkek?

ikinci kısımda ah limoncu kardeş burada olsa güzel yorumlardı,ben bilmem limoncu bilir :)
Hayir ünlü birisi degil yegeninin kuzenini takip ediyor yani onun resimlere bakiyor birsey demekte istemiyorum çünkü anlamiyor kadin yani

Meraktan bakıyordur (sürekli aynı kişi değil dediginiz için böyle düşündüm)
Altının daha fazla düşeceğini sanmıyorum,döviz aldım yükselmesini bekliyorum şahsen.

Meraktan bakıyordur (sürekli aynı kişi değil dediginiz için böyle düşündüm)
Altının daha fazla düşeceğini sanmıyorum,döviz aldım yükselmesini bekliyorum şahsen.
Nasil deyim birisine takili kaliyor ona bakıyor boyle bir kac ay sonra baska birisine bakiyor ben simdi birsey desem.onu birakir baska birisini bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…