- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Gercekmi acaba biraz daha dusermi diye bekliyordum bendeIlkini bilmem de ceyrek yukselecek, hatta dolar da euro da yukselecek yatirimlarinizi bu yonde yapiniz .
Slm herkese yine sorun esim yani sosyal medyadan birisine takıyor genelde onun resimlerine bakiyor takip ediyor bazen takintilimi diye düşünüyorum bir insan neden birisini takip eder onceki konumu bilen vardir belki onla alakasi yok lutfen dile getirmezseniz sevinirim acaba sizdede oluyor mu böyle surekli birisine bakma takip etme ben anlam veremiyorum zaten merakli bir insan değilimdir
Ikinci sormak istedigim sey ceyrek altınlar biraz daha dusermi acaba yoksa yeni yildan sonra yuklesilirmi ki bir fikri olan varmi
Birini takıntılı şekilde takip etmesi sinek misali küçük ama mide bulandırır.Slm herkese yine sorun esim yani sosyal medyadan birisine takıyor genelde onun resimlerine bakiyor takip ediyor bazen takintilimi diye düşünüyorum bir insan neden birisini takip eder onceki konumu bilen vardir belki onla alakasi yok lutfen dile getirmezseniz sevinirim acaba sizdede oluyor mu böyle surekli birisine bakma takip etme ben anlam veremiyorum zaten merakli bir insan değilimdir
Ikinci sormak istedigim sey ceyrek altınlar biraz daha dusermi acaba yoksa yeni yildan sonra yuklesilirmi ki bir fikri olan varmi
Ama bu kisiler degisiyorBen de ikincisini bilmem.
Eşin birini sürekli sanaldan takip ediyorsa takıntılı olduğundan değildir.
Dikkatini çekmiş demek ki...
Hayir ünlü birisi degil yegeninin kuzenini takip ediyor yani onun resimlere bakiyor birsey demekte istemiyorum çünkü anlamiyor kadin yaniilk kısım da kimi takip ediyor ünlü birilerini mi mesela? yoksa herhangi birilerini mi,kadın-erkek?
ikinci kısımda ah limoncu kardeş burada olsa güzel yorumlardı,ben bilmem limoncu bilir :)
Hepsi dikkatini çekmiş işte.Ama bu kisiler degisiyor
Evet aynen oyle takintili gibi takip ediyor birisi bitiyor birisi basliyor artik birseyde demek istemiyorumBirini takıntılı şekilde takip etmesi sinek misali küçük ama mide bulandırır.
İkinci soruna istemsizce güldüm:)
Nasil deyim birisine takili kaliyor ona bakıyor boyle bir kac ay sonra baska birisine bakiyor ben simdi birsey desem.onu birakir baska birisini bulurMeraktan bakıyordur (sürekli aynı kişi değil dediginiz için böyle düşündüm)
Altının daha fazla düşeceğini sanmıyorum,döviz aldım yükselmesini bekliyorum şahsen.
Yazdim amaaasamire ağzından cımbızla laf almasak da sen eşin kimleri takip ediyor bir düzgünce yazsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?