Sosyal medya takip etme

Bunu eşinize neden sormuyorsunuz niye bakıyorsun diye ayrıca akraba sayılırmış baktığı kişiler. Hem konunuzla altının ne alakası var Allah aşkına.. konu açmış olmak için mi açıyorsunuz anlamıyorum.

Akraba mıymış orayı kaçırdım
Diyo ki buna kızsam bi süre sonra başka kadını bulup takip ediyo, hep böyleymiş

Konu açmışken aklımda çeyrek işi vardı onu da sorayım demiş gibi
Eşinden gizli birikime başladı galiba Samire, ne olur ne olmaz diyerek sanırım

Hayir tabiki ayri ayri konu acmayim diye beraber yazdim bi sakincasi yok demi

Evet esimin yegeninin kuzeni yani nasıl deyim birisini takinca ona bakıyor surekli

Hep böyle diyosun, ilk gördüğünde ne tepki verdiğin çok önemli
Bakmış bi kızıyosun duruluyo sonra başka kıza bakınıyo sende alışmışsın bu duruma
Aynen bende alistim bu duruma ama biraz daha devam ederse bu defa bende takilirim niye bakıyor diye aglamaya başlarım

Olayda çıkarsan adam aynı adam senin yanında bakmaz dışarda bakar kayıtları silip eve öle gelir kibarca hoslanmadiginizi dile getirin sosyal medya sıkıntı bide bu çıktı başımıza

ilk kısım da kimi takip ediyor ünlü birilerini mi mesela? yoksa herhangi birilerini mi,kadın-erkek?

ikinci kısımda ah limoncu kardeş burada olsa güzel yorumlardı,ben bilmem limoncu bilir :)

kadıncağızında adı çıktı...
nerde altın orada limoncu..
sahi nerde ki limoncu

1. Kimi ve neyi takip ettigine gore degisir. Instagramda bir anne bebeginin videolarini paylaşıyor. Ben takip ediyorum mesela.

2. Dolar ve euro cikacak ,altin dusecek.

bu bendede var, kadın erkek farketmiyo ama benimki sadece merak başka bi amacı yok, eşini bilemem

Takip ettiği kişiye erkek diyelim canım. Ama ben bir erkeğin öyle devamlı bir şekilde başka bir erkeği takip etmesine anlam veremem yani. Bayan takip etse durum elbette daha vahim. İster sanatçı, ister başka biri olsun, sonuçta hepsi kadın. Bu konularda kim olduğu fark etmez sorun sorundur bence. Eşini karşına alıp hissettiklerini samimi bir şekilde anlatmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…