- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Akraba mıymış orayı kaçırdımBunu eşinize neden sormuyorsunuz niye bakıyorsun diye ayrıca akraba sayılırmış baktığı kişiler. Hem konunuzla altının ne alakası var Allah aşkına.. konu açmış olmak için mi açıyorsunuz anlamıyorum.
Hayir tabiki ayri ayri konu acmayim diye beraber yazdim bi sakincasi yok demiBunu eşinize neden sormuyorsunuz niye bakıyorsun diye ayrıca akraba sayılırmış baktığı kişiler. Hem konunuzla altının ne alakası var Allah aşkına.. konu açmış olmak için mi açıyorsunuz anlamıyorum.
Evet esimin yegeninin kuzeni yani nasıl deyim birisini takinca ona bakıyor surekliAkraba mıymış orayı kaçırdım
Diyo ki buna kızsam bi süre sonra başka kadını bulup takip ediyo, hep böyleymiş
Konu açmışken aklımda çeyrek işi vardı onu da sorayım demiş gibi
Eşinden gizli birikime başladı galiba Samire, ne olur ne olmaz diyerek sanırım
Aranıyo benceEvet esimin yegeninin kuzeni yani nasıl deyim birisini takinca ona bakıyor surekli
Ne yapacam ben adamla bilmiyorumAranıyo bence
Birine kızsam sonra bir diğerine takıyo kafayı diyosun zaten
Ne yapacam ben adamla bilmiyorum
Aynen bende alistim bu duruma ama biraz daha devam ederse bu defa bende takilirim niye bakıyor diye aglamaya başlarımHep böyle diyosun, ilk gördüğünde ne tepki verdiğin çok önemli
Bakmış bi kızıyosun duruluyo sonra başka kıza bakınıyo sende alışmışsın bu duruma
AğlamaAynen bende alistim bu duruma ama biraz daha devam ederse bu defa bende takilirim niye bakıyor diye aglamaya başlarım
ilk kısım da kimi takip ediyor ünlü birilerini mi mesela? yoksa herhangi birilerini mi,kadın-erkek?
ikinci kısımda ah limoncu kardeş burada olsa güzel yorumlardı,ben bilmem limoncu bilir :)
en ler yarışmasında en ısınamadığınız üye topiğini basıp ban yedikadıncağızında adı çıktı...
nerde altın orada limoncu..
sahi nerde ki limoncu
Benim aklıma limon alırken geliyoen ler yarışmasında en ısınamadığınız üye topiğini basıp ban yedi
ben kuyumcunun önünden geçerken bile limoncu aklıma geliyor ne diyosun
en ler yarışmasında en ısınamadığınız üye topiğini basıp ban yedi
ben kuyumcunun önünden geçerken bile limoncu aklıma geliyor ne diyosun
Takip ettiği kişiye erkek diyelim canım. Ama ben bir erkeğin öyle devamlı bir şekilde başka bir erkeği takip etmesine anlam veremem yani. Bayan takip etse durum elbette daha vahim. İster sanatçı, ister başka biri olsun, sonuçta hepsi kadın. Bu konularda kim olduğu fark etmez sorun sorundur bence. Eşini karşına alıp hissettiklerini samimi bir şekilde anlatmalısın...Slm herkese yine sorun esim yani sosyal medyadan birisine takıyor genelde onun resimlerine bakiyor takip ediyor bazen takintilimi diye düşünüyorum bir insan neden birisini takip eder onceki konumu bilen vardir belki onla alakasi yok lutfen dile getirmezseniz sevinirim acaba sizdede oluyor mu böyle surekli birisine bakma takip etme ben anlam veremiyorum zaten merakli bir insan değilimdir
Ikinci sormak istedigim sey ceyrek altınlar biraz daha dusermi acaba yoksa yeni yildan sonra yuklesilirmi ki bir fikri olan varmi
bu bendede var, kadın erkek farketmiyo ama benimki sadece merak başka bi amacı yok, eşini bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?