Sosyal medya takip etme

Belki o kişi hakkında bir açık arıyordur, yada öğrenmesi gerektiğini düşündüğü bir şey vardır.. Ben genellikle bunu gıcık olduklarıma yaparım çünkü

Altın konusundada fazla artmaz, aşşa tukarı 1-2 Tl oynar, tabi abd bişeyler yaparsa, yada rusya suriye ilişkilerinede bağlı, direk ekonomiyi etkiler, olayların gidişatı borsayı karıştırınca altınıda etkiliyor.
Altın altındır, en son gram altın aldığımda 11 ay önce 93 Tl ye almıştım şuan 100 civarı, Çeyrek Altın kazandırmaktan ziyade nakiti sabit tutturan bir şey bence. Bütün yatırım araçları öyledir. Ama altını kilo yada külçe alırsanız ha işte kazanç o dur derim

Altın kısa vadede pozitif eğimli bir seyir göstermekle birlikte orta ve uzun vadede negatif eğimli seyredebilir yani kısa vadede yükseliş, orta ve uzun vadede düşüş yaşanabilir. Tabi kesin konuşulmaz böyle konularda, altının durumu ABD'deki gelişmelere falan bağlıdır. Kesin olarak söylemiyorum, kendi fikrim. Dolar ve Euro kısa, orta ve uzun vadede çok yüksek ihtimalle değer kazanacaktır diye düşünüyorum.

altını bilmemde ben eşin böyle şeyleri seviyordur belki tatlım takip etmeyi falan hani kötü niyetle değilde huyu böyledir takıntı ile alakası olmaz sanmam

Takip ettiği kişi karşı cinsse burnuma kötü kokular geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…