Sosyal medya takip etme

Fed faiz arttirimina giderse doviz artar ki bu ay gidecek diyorlar.. ekonomist degilim bu da yatirim tavsiyesi degil :)

Ilkini bilmiyorum ama yeni foto ekleyenlere bakmak hosuna gitmistir belki..

Nasil deyim birisine takili kaliyor ona bakıyor boyle bir kac ay sonra baska birisine bakiyor ben simdi birsey desem.onu birakir baska birisini bulur
Tuhaf yani ne diyim Samire. Eşini sen tanırsın,ne yapiyor diye meraktan mı bakıyor olabilir? Yoksa bu kadın güzel resmine bakayım mı diyor olabilir? Buna sen karar verebilirsin. Öyle bir milletiz ki sosyal medyanın tabiri caizse suyunu ćıkarıyoruz,nerede ne yedik,ne içtik,nereye alışverişe,gezmeye gittik vs sürekli paylaşıyoruz,birde üzerine sosyal medyada laf sokma durumu var dolayısıyla meraktır diye düşünüyorum sahsen.

Bilmiyorum birseyde demek.istemiyorum desem huzursuzluk çıkacak ben böyle insan gormedim ya hayattan bezdirir insani

Birincisi neye baktığı önemli, ben mesela bu ara bebeklerle ilgili sayfaları takip ederim kitap yazarı vs.. Ama bi kadına takmış kafayı diyosan o sıkıntı
İkincisi için sayın limoncu28 i kürsüye davet ediyorum

Bilmiyorum birseyde demek.istemiyorum desem huzursuzluk çıkacak ben böyle insan gormedim ya hayattan bezdirir insani
Peki uzun zamandır mı kullanıyor sosyal medyayı? Yoksa yenimi başladı? Genelde yeni başlayanlar biraz fazla meraklı,ilgili oluyorlar. Hevestir belki yani,zamanla sıkılır.

Peki uzun zamandır mı kullanıyor sosyal medyayı? Yoksa yenimi başladı? Genelde yeni başlayanlar biraz fazla meraklı,ilgili oluyorlar. Hevestir belki yani,zamanla sıkılır.
Evet yani cokta zaman olmadi son bir aydır birisine takmis durumda sahsen mesela ben merak edip bakmam ama esimde nasil bi huysa taktigini takiyor

Genel soru baslıgı olmus herhalde bu
1. sorunun yanıtını bızde arama bence
2. sorunun yanıtına bısey dıyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…