- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Samire tmv
-
O hic umursamaz kiacaba diyorum sen de birilerine baksan yani onun yaptığını ona yaşatsan nasıl olur?
Tuhaf yani ne diyim Samire. Eşini sen tanırsın,ne yapiyor diye meraktan mı bakıyor olabilir? Yoksa bu kadın güzel resmine bakayım mı diyor olabilir? Buna sen karar verebilirsin. Öyle bir milletiz ki sosyal medyanın tabiri caizse suyunu ćıkarıyoruz,nerede ne yedik,ne içtik,nereye alışverişe,gezmeye gittik vs sürekli paylaşıyoruz,birde üzerine sosyal medyada laf sokma durumu var dolayısıyla meraktır diye düşünüyorum sahsen.Nasil deyim birisine takili kaliyor ona bakıyor boyle bir kac ay sonra baska birisine bakiyor ben simdi birsey desem.onu birakir baska birisini bulur
Bilmiyorum birseyde demek.istemiyorum desem huzursuzluk çıkacak ben böyle insan gormedim ya hayattan bezdirir insaniTuhaf yani ne diyim Samire. Eşini sen tanırsın,ne yapiyor diye meraktan mı bakıyor olabilir? Yoksa bu kadın güzel resmine bakayım mı diyor olabilir? Buna sen karar verebilirsin. Öyle bir milletiz ki sosyal medyanın tabiri caizse suyunu ćıkarıyoruz,nerede ne yedik,ne içtik,nereye alışverişe,gezmeye gittik vs sürekli paylaşıyoruz,birde üzerine sosyal medyada laf sokma durumu var dolayısıyla meraktır diye düşünüyorum sahsen.
Peki uzun zamandır mı kullanıyor sosyal medyayı? Yoksa yenimi başladı? Genelde yeni başlayanlar biraz fazla meraklı,ilgili oluyorlar. Hevestir belki yani,zamanla sıkılır.Bilmiyorum birseyde demek.istemiyorum desem huzursuzluk çıkacak ben böyle insan gormedim ya hayattan bezdirir insani
Kadina bakıyorBirincisi neye baktığı önemli, ben mesela bu ara bebeklerle ilgili sayfaları takip ederim kitap yazarı vs.. Ama bi kadına takmış kafayı diyosan o sıkıntı
İkincisi için sayınlimoncu28 i kürsüye davet ediyorum
O hic umursamaz ki
Ünlü bi kadın mıKadina bakıyor
Evet yani cokta zaman olmadi son bir aydır birisine takmis durumda sahsen mesela ben merak edip bakmam ama esimde nasil bi huysa taktigini takiyorPeki uzun zamandır mı kullanıyor sosyal medyayı? Yoksa yenimi başladı? Genelde yeni başlayanlar biraz fazla meraklı,ilgili oluyorlar. Hevestir belki yani,zamanla sıkılır.
Bence bir şey demelisin.Evet aynen oyle takintili gibi takip ediyor birisi bitiyor birisi basliyor artik birseyde demek istemiyorum
Hayir takip ettikleri var ona birsey demem cokta umursamam ama bu söylediğim ozellikle isim aratip giriyor deyim profiline girip bakiyorÜnlü bi kadın mı
Birsey desem cok sorunlar cikacak biliyorum sen kiskancsin olacak sonrA bakmayacak baya bi sonra tekrar birisine takacak bu defa buna bakacakBence bir şey demelisin.
Adamın bu kadar saygısız olması hoş değil.
Of bilmiyorum inanki ne yapacagimiyani seni gaza getirmek istemem ama elin kadınlarına takıp günlerce takip eden bir adamı benim bünye kabul etmez.
ayrıca nasıl umursamaz,sen de onun bunun kuzenini takip et bakalım ne diyecek.
Of bilmiyorum inanki ne yapacagimi
Amin cok.zit karakteriz hic anlayamıyorum onueşin çok garip bir adam.Allah kolaylık versin.
O zaman sıkıntı tabiHayir takip ettikleri var ona birsey demem cokta umursamam ama bu söylediğim ozellikle isim aratip giriyor deyim profiline girip bakiyor
Ne deyim bunda olay çıkarıyorum sonra aradan zaman geciyor bu defa baska birisine takiyorO zaman sıkıntı tabi
Herşey de olay çıkıyo da asıl bunda çıkmalı bence ne susuyosun
Demek ki sandığın kadar olay çıkaramıyosunNe deyim bunda olay çıkarıyorum sonra aradan zaman geciyor bu defa baska birisine takiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?