Sosyal medya

Ohooo hocam benim google gorsel adimi yazinca kayniyo ne yazik ki.herhangi bir unlunun o kadar gorselde yoktur sebebini anlamia degilim bi hesabim instada acik diye oldu.insanlar kotu olmasin nerelerdem bulurlarda neler yaparlar basima bir sey gelmedi umarim gelmezde :)ama en temizi kapatmak sanirim :))

Kapatmak birden bosluga dusurebilir .Haber kaynagini seviyorsaniz nicknameli bir hesapla takip edersiniz .İnanin zaman kaybi .

Kimse aglarken paylasmiyor cunku insanlar hep en iyi yonleriyle ortaya cikmak istiyor bu da hep ustunluk kurma mucadelesi.dusununce hak vermemek elde degil ama etkileniyorsun cevreden ordan burdan.erkekler daha farkli bakiyor ki esinizde paylasimda bulunmuyormus.sevmemesinin sebebini sorsaniz belkide bu yonde izah edecektir .klasik

Bence o fotoğrafların altında yazan yazılar ne kadar çok övgü içeriyorsa ne kadar pohpohluyolarsa birbirlerini o denli sorun var. Çünkü ne gerek var benim sevgilim benim eşim sadece onun bilmesi yeterli başkası bilip ay çok güzel seviyor dese ne fark edecek. Bence tamamen egoyla ilgili bir durum. Sosyal medya insanı mutsuzlastiriyor. Sürekli insanlar "en iyi" hallerini paylaşırken ofiste mesai doldurma cabasindasin insan kendini yetersiz hissediyor.

Ama ben bunu takmiyorum fark orada.
Sevmez paylasim yapmayi saygi duyarim

Bosverin takmayin inanin bu tur seyler bos seyler.. sosyal medya insanin psikolojisini bozuyormus zaten.. adi ustunde sanal.. siz gercek hayatinizda nasilsiniz ona bakin..yasadiginiz sey samimi mi yoksa yapay mi? Ic huzurunuza kanalize olun digerleri fasa fiso

Eski komşum sosyal medyada eşini ne kadar sevdigini, ne kadar mutlu olduğunu, evladına çok düşkün olduğunu afilli sozler ve fotoğraflarla paylaşıyor.

Kendisi şiddet gören ve uygulayan, evladını döverek egiten, evinde gram huzuru olmayan bir ruh hastası. Tanimasam, bilmesem o fotoğraflara bakıp cok mutlu bir kadın olduğunu dusunebilirdim.

Benim eşimle çekilmiş fotoğraflarim yok ama canim kocisimle çok mutluahhshs. Şaka şaka ben de mutsuzum. Fotoğraf cekip paylaşmaktan haz etmiyorum sadece. Belli ki beyiniz de sevmiyor, zorlamayin.

Hahahahah :) beni kopardiniz gece gece yahu

Benim en tuhafıma giden de kuzenim eşiyle öpüşürken ki fotosu profil resmi
Yahu orda büyük amcada ekli ben kocamla onun karşısında öpüşmem
Açıkcası herkesin kendi seçimi ama özel hayatı o kadar sergilemeye gerek Yok

Nişanlınızla mutluysanız neden bu yetmiyor size. İlle birilerinin görmesi mi gerekiyor. Bana da çok saçma geliyor çarşaf çarşaf mutluluk fotoları paylaşmak. Hele tatil fotoları beni benden alıyor

Cidden sorun bende mi yani denk geldiginizdr hic mi ozenmiyorsunuz ne guzel yazmis adam ya da kadin ya da ne guzel fotograf vs. ?

Lisedeyken cok guzel gelirdi imrenirdim boyle seylere. Instagram yoktu o zamanlar. Msn iletisi avatar falan ancak :)

Suan yok hic ozenmiyorum. Gosteris geliyor. Mesela bi arkadasimin sehvet kokan cift fotograflarindan agir rahatsiz oluyordum takibi biraktim.
Benzer biri daha var 3 gun evvel kamuoyu aciklamasi da yaparak iliskisinin bittigini duyurdu mesela. Sanki topluma mal olmus biri gibi :)
Hic inandirici gelmiyorlar. Bir sorunlarinin oldugunu bu sebeple surekli mutlu gibi gozukmeye calistiklarini, birilerine biseyler ispatlamak derdinde olduklarini dusunuyorum.

Benim sosyal medya hesaplarim var. Yaptigim urunlerin yapilis videolarini paylasirim.
Bir de meslegimle ilgili unlu kisileri falan takipteyim arada tasarimlarindan esinlenirim. (Aşçıyım)

Valla bende seviyorum kardeşim fotoğraf paylaşmayı. Ama yine de herşeyi paylaşmam. Bir de artık öyle bir devirdeyiz ki, nişan yaptık... O aralar toplumu etkileyen bir olay oldu biz de fotoğraf paylaşmayalım şimdi dedik, uygun olmaz. Sonra bi baktık millet acaba nişan olmadı mı diye homurdanmaya başladı.
Nitekim evet genelde kadınlar daha çok severler. Ama erkeğin hesabı varsa ve sizin fotoğrafınızı koymuyorsa olmaz. Dost var, dost gibi görünen düşman var. Bence o hesabını kapatsın sadece siz paylaşın.
Hem ayrıca ay ben hiç fotoğraf koymam diyen insanları da anlamıyorum. Orası sosyal medya kendi fotoğraflarınızı koyun diye var. Biri gelmiş bana diyo ki, ben sadece yararlı konu hakkında bilgi paylaşırım. e paylaş sorun yok ama buranın amacı o değil ki.. Sen istediğini paylaş ama diğerlerine de saldırma kendi fotoğrafını koyuyor diye. Çünkü normal olan bu kardeşim, sinir yapma hemen

Bende aktif kullanıcıyım instagramda ama öyle saçma şeyler paylaşmam gezdiğim yerleri güzel manzaralı yerler arkadaslarımla arada çekildiğim kareler ama gidip altına şiir yazar gibi çok seviyorum işte şöyle böyle tarzı şeyler itici geliyor bişe yazmam yada emoloji koyuyorum sevgiliniz haklı o tarz şeyler hoş gözükmüyor

Bunun için kendini üzüp dert etme bence ne güzel işte ne kendini ne sizi ifşa etmiyor ayrıca mutluluk orada gösterdiğin degil kendine sakladığın ben arkadaşlarıma bile resmimizi göstermem mesela ayenn senin gibi biz nişanlıyken eşim aynı isteklerde bulundu ve hiç sevmez fotograf çekinmeyi bende bayılırdım şimdi o beni çeker ama paylaştırmaz bırak kendine kalsın kötü bi özellik degil bence oldugu gibi kabul et

Benim eşimin de tüm sosyal medya hesapları mevcut, ancak fotoğraf eklemek falan vakit kaybı geliyor ona.
Face kapak fotosu geçen sene söz zamanı bastırdığımız etiketler, üstüne evlendik hala Söz tarihimizin yazılı olduğu etiket var kapakta
İnstagramda da en son düğünden sonra bir foto paylaşmıştı, 10 ay geçti üstünden. Gerek duymuyor adam ama eve çiçekle geldiğinde hadi eklesene instagrama diyor He ben de öyle çok abartılı sözler yazmayı sevmiyorum. Tüm gün gördüğüm adam, yaşadığımız romantizm ikimize kalsın. Ama sürpriz, çiçek vs olunca o da paylaş diyor diye paylaşıyorum
Bana bir de o her özel anını paylaşıp altına uzun uzun yazı yazanlar samimiyetsiz geliyor. Her gece yatarken, her sabah evden çıkarken zaten ben bu adama sevdiğimi söylüyorum. Konuşurken, içimizden geldiğinde zaten gözlerine bakarak söylüyorum o uzun yazıları, insanlara bunu paylaşmak özel geliyor bana. Ayda 1 fotoğraf koyuyorum işte, altına da bir kalp koyduk mu tamamdır bana göre

Sosyal medya kullanmıyorum artık kullanırkende tek bir fotograf koymadım kullanmış olsam yine koymam.

Epeyi oldu sosyal medyayi kapattim kullanmiyorum
Bir tane sahte instagram hesabiyla sevdigim fotograf marka eglence sayfalarini takip ediyorum
1. Gereksiz bilgi kirliligi son buldu (o parti bu parti kiskirtici yalan haber vs) insanin bazen gercekten sinirleri zipliyor
2. Milletin birbirine gereksiz anlamli ustu kapali msjlarina denk gelmiyorum
3. Dunya borcu oldugu halde bilmem nerde paylasilmis tatil otel fotolarini gorup aslinda tanidigim insanlarin icte ne kadar degisik olduklarini ogrenme asamam kesildi kafamda olduklari gibiler

4.olaki biriyle gerilsem komik veya atarli bise begendigimde la bu sindi ustune alinirmi kisitlamam olmuyor

5.oralarda olmadigim icin reelde gorustugum ark daha cok telle konusuyor yazisiyor haberlesiyorum cunku oradaa yokum dogal olarak merak eden sayfama bakmiyor ariyor veya yaziyor daha cok iletisim kuruyoruz
6.Ozel hayatimi zaten ifsa etmezdim zorla birilerinkinide ogrenme kismi (ki ilgilenmem kim nerde yemis nereye gitmis ne yapmis) kesildi
7.Bayagi bayagi zaman aliyormus dolasmak bakinmak falan zaman bana kaldi
Hayatimdan hicbise eksilmedi dusunene tavsiye ederim

ne ben ne eşim tek foto koymayız hatta sadece instagram hesaplarımız var onda da sadece kahve fotoları filan
nefret ediyorum foto koymaktan neden hiç tanımadığım insanlar benim ne yaptığımı bilsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…