Ohooo hocam benim google gorsel adimi yazinca kayniyo ne yazik ki.herhangi bir unlunun o kadar gorselde yoktur sebebini anlamia degilim bi hesabim instada acik diye oldu.insanlar kotu olmasin nerelerdem bulurlarda neler yaparlar basima bir sey gelmedi umarim gelmezde :)ama en temizi kapatmak sanirim :))Bende hic sevmiyorum .eski okul grubumuz oldu WhatsApp dan .Sinifta olup grupta olmayan bir kizin aile fotosuna siniftan eski sevgilisinin kafasinj esinin kafasına yapistirmislar sen olsan iyi olurdu yazmislardi.Evli barkli insanlar bunlar .O gunden sonra dedim koymem bir yere foto.Koymuyorum.Cocuklari da koymuyorum. WhatsAppa bile koymuyordum düşünün .Ben sacma buluyorum .Ozel hayatta soylenecek seyleri esler birbirine söylüyor yanlis bence.Biz esimle ailelerin yaninda askimli falan degiliz mahrem seyler gostermelik romantikler sizce de sahte eegil mi? Bir arkadasim var kocasi icip doven bir tip askli meskli seyler yazio adama birde bana gosteriyir bak bana kalp koydu diye adam bunu dovuyor daha kalp diyor bu
Kapatmak birden bosluga dusurebilir .Haber kaynagini seviyorsaniz nicknameli bir hesapla takip edersiniz .İnanin zaman kaybi .Ohooo hocam benim google gorsel adimi yazinca kayniyo ne yazik ki.herhangi bir unlunun o kadar gorselde yoktur sebebini anlamia degilim bi hesabim instada acik diye oldu.insanlar kotu olmasin nerelerdem bulurlarda neler yaparlar basima bir sey gelmedi umarim gelmezde :)ama en temizi kapatmak sanirim :))
Kimse aglarken paylasmiyor cunku insanlar hep en iyi yonleriyle ortaya cikmak istiyor bu da hep ustunluk kurma mucadelesi.dusununce hak vermemek elde degil ama etkileniyorsun cevreden ordan burdan.erkekler daha farkli bakiyor ki esinizde paylasimda bulunmuyormus.sevmemesinin sebebini sorsaniz belkide bu yonde izah edecektir .klasikBenim esimde paylasmaz ben paylasirim severimde.
Onada niye paylasmiyorsun demem
Adam sevmiyo napim zorla hesabina girip ben mi paylasim.
Ayrica neden herkesin mutlu oldugu anlari paylasmasi samimi gelmiyormus mustakbel nisanliniza.
Yani napalim aglarken mi paylasalim.
Tabiki sevdigimiz mutlu oldugumuz yerleri anlari paylasicaz ölumsuzlestiricez.
Hepsi birer anı neticede.
Ama ben bunu takmiyorum fark orada.Kimse aglarken paylasmiyor cunku insanlar hep en iyi yonleriyle ortaya cikmak istiyor bu da hep ustunluk kurma mucadelesi.dusununce hak vermemek elde degil ama etkileniyorsun cevreden ordan burdan.erkekler daha farkli bakiyor ki esinizde paylasimda bulunmuyormus.sevmemesinin sebebini sorsaniz belkide bu yonde izah edecektir .klasik
Hahahahah :) beni kopardiniz gece gece yahuEski komşum sosyal medyada eşini ne kadar sevdigini, ne kadar mutlu olduğunu, evladına çok düşkün olduğunu afilli sozler ve fotoğraflarla paylaşıyor.
Kendisi şiddet gören ve uygulayan, evladını döverek egiten, evinde gram huzuru olmayan bir ruh hastası. Tanimasam, bilmesem o fotoğraflara bakıp cok mutlu bir kadın olduğunu dusunebilirdim.
Benim eşimle çekilmiş fotoğraflarim yok ama canim kocisimle çok mutluahhshs. Şaka şaka ben de mutsuzum. Fotoğraf cekip paylaşmaktan haz etmiyorum sadece. Belli ki beyiniz de sevmiyor, zorlamayin.
Cidden sorun bende miyani denk geldiginizdr hic mi ozenmiyorsunuz ne guzel yazmis adam ya da kadin ya da ne guzel fotograf vs. ?
Bunun için kendini üzüp dert etme bence ne güzel işte ne kendini ne sizi ifşa etmiyor ayrıca mutluluk orada gösterdiğin degil kendine sakladığın ben arkadaşlarıma bile resmimizi göstermem mesela ayenn senin gibi biz nişanlıyken eşim aynı isteklerde bulundu ve hiç sevmez fotograf çekinmeyi bende bayılırdım şimdi o beni çeker ama paylaştırmaz bırak kendine kalsın kötü bi özellik degil bence oldugu gibi kabul etKizlar nisanlimla tanistigimda facebookta vs.fotosu yoktu ben de aksine asiri seviyorum fotograf cekmeyi paylasmayi.daha sonra instgram acti 4 tane falan fotograf koydu onlarda bir ikisi nisandan.yine kendi fotosunu paylasmiyo.eskiden her yanyana geldigimizde bende ceker hatira kalsin derdim en azindan ama bugun farkettim ki artik ben de takmiyorum yani icimden ikili fotograf cekmek gelmiyo ama nedenini bilmedigim sekilde de uzuluyorum.ben onun sevdigi seyleri(bowling oynadik misal bugun) yaparken o ben sevmiyorum ozel hayatimi desifre etmeyi deyip cikiyor icinden.az oncede kapatalim diye oneri sundu.ben de cok seviyorum.ne var sanki arada bir iki gonul alsa.cidden bazi iliskilere ozeniyorum.cocuk esiyle ilgili guzel seyler yazmis paylasmis.boyle dedigimde ben sana normalde demiyor muyum? sevmiyor muyum? diyor kaliyorum oyle.kendimi nasil ifade etmem gerektigini de bilmiyorum.uzun zamandir sadece kendi fotogrflarimi koyuyorum.bundan sonra koymicm falan dedim.tamam mıcmıc iliskilerde hos degil ama insan bazen icinden gelen bir iki seyi neden insanlara yansitmiyor diyor kendi kendine..
Aynen
Ben özelimi teşhir etmeyi zaten sevmiyorum, yediğinin içtiğinin fotosunu koyanlar görgüsüz tipler olduğu için ayrıca hazzetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?