+100000000 bu kadar doğru yazılabilirdiEpeyi oldu sosyal medyayi kapattim kullanmiyorum
Bir tane sahte instagram hesabiyla sevdigim fotograf marka eglence sayfalarini takip ediyorum
1. Gereksiz bilgi kirliligi son buldu (o parti bu parti kiskirtici yalan haber vs) insanin bazen gercekten sinirleri zipliyor
2. Milletin birbirine gereksiz anlamli ustu kapali msjlarina denk gelmiyorum
3. Dunya borcu oldugu halde bilmem nerde paylasilmis tatil otel fotolarini gorup aslinda tanidigim insanlarin icte ne kadar degisik olduklarini ogrenme asamam kesildi kafamda olduklari gibiler
4.olaki biriyle gerilsem komik veya atarli bise begendigimde la bu sindi ustune alinirmi kisitlamam olmuyor
5.oralarda olmadigim icin reelde gorustugum ark daha cok telle konusuyor yazisiyor haberlesiyorum cunku oradaa yokum dogal olarak merak eden sayfama bakmiyor ariyor veya yaziyor daha cok iletisim kuruyoruz
6.Ozel hayatimi zaten ifsa etmezdim zorla birilerinkinide ogrenme kismi (ki ilgilenmem kim nerde yemis nereye gitmis ne yapmis) kesildi
7.Bayagi bayagi zaman aliyormus dolasmak bakinmak falan zaman bana kaldi
Hayatimdan hicbise eksilmedi dusunene tavsiye ederim
Bizde sizin gibiyiz,tıpkısının aynısıAdam haklı. Benim de eşimin de sosyal hesapları var. İkimizde hiçbir şey paylaşmıyoruz. Yanyanayı bırak tekli foto bile koymuyoruz.
Ne yaşadığımı, nereye gittiğimi, ne yediğimi asla paylaşmam. Bunlar bana saçma ve gösteriş gelir.
adam çok haklı ve aklı başında biri, maşallah takdir ettim..
ben de her şeyini paylaşıp sosyal medya üzerinden herkesin görebileceği şekilde seni seviyorum, bilmem ne yazanları hiç inandırıcı bulmam.
sosyal medyayı bir kenara bırakıp nişanlınıza ve baş başa geçirdiğiniz anlara odaklanın..
illa ki birilerine bir şeyleri duyurmak göstermek zorunda değiliz..
Ben senin hevesini anlayabiliyorum aslında,sevdiğini ve sevildiğini insanlarla paylaşmak istiyorsun.Bunun normali nedir bilmiyorum.Ben sosyal medya kullanmıyorum.Kullanan arkadaşların abartılarını,takip edenlerin arkalarından konuştuklarını duyunca isabetli karar verdiğimi anlıyorum...Kesinlikle ben de anliyrum ki ben istiyorum diye yapmis digerlerini ama soyle de bir sey var biz de yeri geliyor mutlu etmek adina bir seyler yapiyoruz bu cok zor degil ki
Ama naaptın şimdiiBende özeniyorum ama pembis ev, kocis, bebislere degil. Motosikletiyle fotograf cekilenlere cok ozenip duruyordum. Sonra birgun dedim ki benim yok mu sankiiii! Ben niye cekmiyorum. Hemen kostummm fotograflar cektirdim.bakiniz avatarim.
Insan ozenir tabi ama kalkipta yedigim yiyecegi, esimin şiirini, romantikligini, evdeki tabak canagi, nebileyim kendimizi cekmeye özenemedim hic. Bu cok anlamsiz degil mi? Tatile gidersin, gezmeye gidersin. 1-2 kare guzel manzara filan yakalar cekersin, ben oyle yapiyorum. Devamli şak şak anlamsiz anlamsiz heryerde fotograf cekmek özenilesi degil nebileyim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?