Sosyal medya

+100000000 bu kadar doğru yazılabilirdi

sosyal medya hesaplarımı sadece takip ettiğim gruplar ve iş için iletişimde kalmak durumunda olduğum insanlardan kopmamak için kullanıyorum.
arada foto paylaştığım da oluyor, hiç paylaşmayanlardan değilim.
işyerimin sosyal medya hesabını da yönetiyorum aynı zamanda.
dolayısıyla özellikle face de çok vakit geçiriyorum.
aynı evde karşılıklı oturup birbirlerine sosyal medya üzerinden methiyeler dizen çiftlere bayılıyorum çok komik ve tatlışlar bence
sürekli bebeğini paylaşanları ana sayfamdan kısıtlıyorum, bebek dediğin insanın küçüğü zaten, sıkılıyorum sürekli aynı insanı görmekten.
babam gibi sürekli yalan yanlış siyasi haberleri paylaşan yaşlılar sinirlerimi bozuyor, telefon açıp fotoşop o kör müsün diyesim geliyor, sonra görme kaybı olduğunu hatırlayıp vazgeçiyorum
neyse, sosyal medya iyidir güzeldir, ama kimse b.. çıkarmasın. millete eğlence olmayın.

Bizde sizin gibiyiz,tıpkısının aynısı
Evet hoşunuza gidiyor olabilir, aaa sevgilisine,eşine,nişanlısına hrneyse ne güzel şeyler yazmış diye düşünüp aynını nişanlınızdan da bekleyebilirsiniz ama inanın o yazılanların çoğu sahi değil,sırf göstermelik ve insanlardan beğeni alma beklentisi.
Bir de insanların nazarını da çekmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Bir de benim iki kuzenim boşandı,biri nişanlısından ayrıldı,bi arkadaşımın çocuğu olmuyo,fesat insanlar değiller kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama ben bi fotoğraf paylaşırsam onları üzerim diye düşünüyorum,hassas davranmam gerektiğini hissediyorum. Yani kimsenin gözüne sokmanın alemi yok yaşadıklarını.
Nişanlınızı anlamaya çalışın,sizinde keyif alacağınız ortak başka şeyler mutlaka vardır. Paylaşımlarınızı o şekilde çoğaltın bu konunun üstüne gitmekten ziyade.

Sevgilin dogru söylüyor herşeyi göz önüne sermemek lazım.O kadar abartan kişiler zaten başkasına imada bulunmak isteyen ya da başkalarıyla kendini yarış haline sokan kişilerdir.
Diyorsan ki başkaları da bizim ilişkimizi mutluluğumuzu görsün sadece benim bilmemle sınırlı kalmasın,o Zaman sevgiline söyle o da ona göre davranır zaten. Ama çevrendekileri gördükten sonra nefret eder oldum ben de bu abartılardan. Çünkü ne Zaman markete vs. bir yere gitsem karşı apartmandan bir Ada'm direk peşimden gelip markete giriyor yüzümü daha yakından görebilmek için,ama internette sürekli eşiyle mutluluk pozu veriyor ama bakmadığı kadın yokmuş.
Biri de yan komşum,bayan süslenip aşk sözleriyle kocasına kapıyı açıyor öpüp içeri alıyor eşini,nette samimi pozları sözleri yer alıyor ama gel gör ki lavabolarımız dipdibe olunca içeri girdiği gibi Ada'mın telefonlarını alıp Ada'ma küfürler hakaretler ediyor.Bütün ses evimin içinde olduğu gibi.O yüzden mutluysanız mutluluk sizinle kalsın,başkası duymuş görmüş çok mu lazım?

Benim sosyal medya hesabında bi kız var resmen kusucam artik bi de böyle saçma şeyler yazıyor altına askimlaaaaa geziyooooz gibi..
Silsem ayıp. Silmesem gözüme yazık.
Yapmayın rica ediyorum. Özeliniz size kalsin

ben de öyle yazan adamları pek sevmiyorum ya açıkçası :) erkek dediğin biraz ağır olur, özeli olur, tamam fotoğraf paylaşsın ama sık sık paylaşırsa o da itici gelir, yani bazı erkekler çok fazla ölürüm biterim bilmem ne diye karşılıklı yorumlar yazıyorlar, bence hoş değil, belki ayda alemde ya da yıl dönümlerinde

ya bir de nazar değiyor biliyor musunuz, aslında en güzeli paylaşmamak ama biz kadınlar tutamıyoruz işte kendimizi

adam çok haklı ve aklı başında biri, maşallah takdir ettim..
ben de her şeyini paylaşıp sosyal medya üzerinden herkesin görebileceği şekilde seni seviyorum, bilmem ne yazanları hiç inandırıcı bulmam.
sosyal medyayı bir kenara bırakıp nişanlınıza ve baş başa geçirdiğiniz anlara odaklanın..
illa ki birilerine bir şeyleri duyurmak göstermek zorunda değiliz..

Nisanlin hakli.
Yatak odasina kadar resim paylasmak, esinize ozel siirleri sosyal medyada herkese gostermek nedir?
Hic hos degl.

Aynen ya.
O anlara odaklanin.
Esiniz size "iyiki dogdun" partisi yapsa, " dur dur pastayi kesmeylim simdi olmaz, once 282873732 tane resim cekinmemiz lazim pastanin yaninda sarmas dolas, cekinelimde sonra sevinirim/ sasisirim/ sevincten aglarim"

Sana ilgi gosteriyor mu
Sevgisini alakasini dile getiriyor mu
Asik bir erkegin yapacaklarini yapiyor seninle birlikye zaman gecirmekten keyif aliyor mu
Eger oleyse sana yetmeli
Neden baskalarida bu aski gorsun
Ayrica sunuda ekleyeyim o foto paylasip askim surada kahvalti yapiyoruz en guzel kahvalti askla olandir bilmem ne diye methiye dizenler aksam evde sandalye masa savuruyor birbirine sahit oldum oluyorum saskinlikla izliyorum

Kesinlikle ben de anliyrum ki ben istiyorum diye yapmis digerlerini ama soyle de bir sey var biz de yeri geliyor mutlu etmek adina bir seyler yapiyoruz bu cok zor degil ki
Ben senin hevesini anlayabiliyorum aslında,sevdiğini ve sevildiğini insanlarla paylaşmak istiyorsun.Bunun normali nedir bilmiyorum.Ben sosyal medya kullanmıyorum.Kullanan arkadaşların abartılarını,takip edenlerin arkalarından konuştuklarını duyunca isabetli karar verdiğimi anlıyorum...

Ama naaptın şimdii
Sende beni kıskandırdın
İşte bu kıskanılacak bir şey benim için,ama yine de kıskanmadım aslında,imrendimmi ÇOOOOK

Canım nişanlın nasıl senin paylaşma isteğine saygı duyuyorsa sende onun paylaşmama isteğine saygı duymalısın . Hem fotoğraf çekilmede sıkıntı Yok sadece paylaşmayı sevmiyor, bu bi problem değil hatta bi karakter örneği bence . Eşin başkalarıyla paylaşmaya ihtiyaç duymayacak kadar mutlu seninle olan birlikteliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…