O da oyle diyor.insanlar hep en mutlu anlarini koyuyor samimi gelmiyor bana ben sana sevgimi birine ispatlamak zorunda degilim diyor ama ben de aksine cok seviyorum
Cidden sorun bende miAdam haklı. Benim de eşimin de sosyal hesapları var. İkimizde hiçbir şey paylaşmıyoruz. Yanyanayı bırak tekli foto bile koymuyoruz.
Ne yaşadığımı, nereye gittiğimi, ne yediğimi asla paylaşmam. Bunlar bana saçma ve gösteriş gelir.
Kizlar nisanlimla tanistigimda facebookta vs.fotosu yoktu ben de aksine asiri seviyorum fotograf cekmeyi paylasmayi.daha sonra instgram acti 4 tane falan fotograf koydu onlarda bir ikisi nisandan.yine kendi fotosunu paylasmiyo.eskiden her yanyana geldigimizde bende ceker hatira kalsin derdim en azindan ama bugun farkettim ki artik ben de takmiyorum yani icimden ikili fotograf cekmek gelmiyo ama nedenini bilmedigim sekilde de uzuluyorum.ben onun sevdigi seyleri(bowling oynadik misal bugun) yaparken o ben sevmiyorum ozel hayatimi desifre etmeyi deyip cikiyor icinden.az oncede kapatalim diye oneri sundu.ben de cok seviyorum.ne var sanki arada bir iki gonul alsa.cidden bazi iliskilere ozeniyorum.cocuk esiyle ilgili guzel seyler yazmis paylasmis.boyle dedigimde ben sana normalde demiyor muyum? sevmiyor muyum? diyor kaliyorum oyle.kendimi nasil ifade etmem gerektigini de bilmiyorum.uzun zamandir sadece kendi fotogrflarimi koyuyorum.bundan sonra koymicm falan dedim.tamam mıcmıc iliskilerde hos degil ama insan bazen icinden gelen bir iki seyi neden insanlara yansitmiyor diyor kendi kendine..
Yemek ben de asla paylasmam cok ayip buluyorum benim bahsettigim ikili iliskiler vs..ama cogu erkek sanirim kadinlar gibi degil hoslanmiyorAynen
Ben özelimi teşhir etmeyi zaten sevmiyorum, yediğinin içtiğinin fotosunu koyanlar görgüsüz tipler olduğu için ayrıca hazzetmiyorum
Ozenmiyorum tam tersi irite oluyorum ve gercek gelmiyorCidden sorun bende miyani denk geldiginizdr hic mi ozenmiyorsunuz ne guzel yazmis adam ya da kadin ya da ne guzel fotograf vs. ?
Kesinlikle ben de anliyrum ki ben istiyorum diye yapmis digerlerini ama soyle de bir sey var biz de yeri geliyor mutlu etmek adina bir seyler yapiyoruz bu cok zor degil kiBenimki de öyle. Sevmez öyle paylaşmayı göstermeyi. Ben de umursamıyorum hiç ben istedim diye yapması zaten hoş değil
Cidden sorun bende miyani denk geldiginizdr hic mi ozenmiyorsunuz ne guzel yazmis adam ya da kadin ya da ne guzel fotograf vs. ?
Nisanlimda boyle diyor ben sana sevgimi gosteriyor muyum onemli olan bu ..ama ben bagimli mi olmusum nedir :)))Ozenmiyorum tam tersi irite oluyorum ve gercek gelmiyor
Kuzey avrupada bir ulkede arastirma yapilmis , sosyal medyada mutluyuz pozlari paylasan ciftler aslinda en mutsuz ve sorunlu ciftlermis
Mutlulugumu kimsenin gozune sokma ihtiyaci hissetmiyorum , hissedenleri de anlayamiyorum
Ozenmiyorum tam tersi irite oluyorum ve gercek gelmiyor
Kuzey avrupada bir ulkede arastirma yapilmis , sosyal medyada mutluyuz pozlari paylasan ciftler aslinda en mutsuz ve sorunlu ciftlermis
Mutlulugumu kimsenin gozune sokma ihtiyaci hissetmiyorum , hissedenleri de anlayamiyorum
Özenmiyorum. Orda ki herşey yapay sahte.Cidden sorun bende miyani denk geldiginizdr hic mi ozenmiyorsunuz ne guzel yazmis adam ya da kadin ya da ne guzel fotograf vs. ?
Cidden sorun bende miyani denk geldiginizdr hic mi ozenmiyorsunuz ne guzel yazmis adam ya da kadin ya da ne guzel fotograf vs. ?
Ahaaa aynı durum bizim kuzende de aynı valla.Kuzenimin evliliği berbat
Sürekli elinde telefon kızlarla mesajlaşıyor. Yengem mutsuz, hatta kocasından nefret ediyor. Bu berbat evlilikte bile her gün fotoğraf paylaşıyor altına çok mutluyuz, birtanem vs yazıyor yani kimi kandırmak istiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?