Sevgiliyken nişanlıyken cok koyardı:)bunun gibi şeyler bahsettiğim.eişiniz koyuyor mu mesela.erkekler daha katı bu konuda
evet geçen bir grubun konserinin görüntüsünü izliyorum mekanda herkes adamı çekmek için cebelleşirken saarkıyı dinleyen yok adam şaşırıyor mudur acaba dediim içimden :))))))))))) aynı şeyi siz söylediniz.Her insan sosyal medya sevmek zorunda değil.Sosyal medya olmadan insanlar nasıl yaşıyorlarmış anlamıyorum.Siz sevebilirsiniz ama o sevmek zorunda değil.
Belki sizinle vakit geçirmek daha çok hoşuna gidiyor.Mesela bir gösteri oluyor ya da konser, insanlar elinde telefonla video felan çekiyor saatlerce paylasımlar yapıyor.Ama ne oluyor o konseri izleyebiliyorlar mı tadınca, anın tadını çıkarmak daha önemli nişanlınız da o tür insan düşüncesinde sanırım.
Mutlu olun takılmayın bence.Onun sizin gözlerine bakarak içten gülümsemesinin verdiği mutluluğu sosyal medayada dahi paylaşsanız hissedemezsiniz, hissetttiremezsiniz.
evet geçen bir grubun konserinin görüntüsünü izliyorum mekanda herkes adamı çekmek için cebelleşirken saarkıyı dinleyen yok adam şaşırıyor mudur acaba dediim içimden :))))))))))) aynı şeyi siz söylediniz.
Bunun için nişanlınızı ikna etmelisiniz onun da resimleri olacak onun da özeli sizi özel buluyor başkalarının bakarak yorum yapmalarını istemiyordurO da oyle diyor.insanlar hep en mutlu anlarini koyuyor samimi gelmiyor bana ben sana sevgimi birine ispatlamak zorunda degilim diyor ama ben de aksine cok seviyorumama benimki hobi gibi olmus ..
Aslinda gercekten oyle biz de gecen evlenen bir arkadasim vardi kiz kendi dugununde hikaye atiyor dusunun ? Yani kirkyil dusunsem aklima gelmez hikaye koydurayim dugunu naklen izledik ya nasil bakit buldun.biz de dalga gectik falan ama ben duygusal bakiyordum bu gece ayildim baya baya :)))))Size bir sır vereyim mi?
Her anını her ozelini çekip sosyal medyada paylasan, altına şiirler ozlu sozler yazanlarla fena dalga geçiyoruz biz eşimle
Cok komik ve itici duruyor yahu.
Hava atmak, bakin benim hayatimda biri var beni acik büfe kahvaltiya goturdu demek, aldigi cicegi sergilemek, herkesin kendini kiskandigini sanip laf sokmak falan bana çok ama cok cirki n geliyor.
Bence güven sorunu yaşıyorsun. Birde şeytan dürtüyor ona bak buna bak. Didik didik ediyorsun sonra mutsuz ediyorsun kendini. Akışına bırak herşeyi.ne kadar güzel ya ben sanırımm bağımlı gibiyimciddi ciddi tedavi olmayı düşünüyorum söyle ki geçen gün bir konu açmıştım artık ne kadar baktıysam nişanlımın evli olan eski sevgilisne kadar stalkluyorum sonrada oradan nişanlımın bir şeyleri unutamadığını falan düşünüyorum yani iyice sıyırmış vaziyetteyim.sabah ilk işim eskileri stalklamak
Yok ben acik acik itiraf ediyorumDaha önce de bunu yazmıştım kk'da tepki görmüştüm ama yine yazacağım dayanamayım:
Erkeklerin fotoğraf paylasma temalı sosyal medyaları kullanmasını yadırgıyorum. Hatta ciddi anlamda tuhaf geliyor. Selfie cekip paylaşan bir erkek falan... bence çok itici. Berbar çekindiğimiz bir resmi de -dogal olarak- erkek arkadaşlarinin yogunlukta oldugu bir hesaptan paylasmasini istemezdim. Kadin arkadaslari yogun olsa hic istemezdim heleçok gereksiz bir hareket bence.
Illa arsiv yapmak istiyorsaniz ani defteri tutun. Fotolari yapistirip altina guzel satirlar yazin.
Simdi o ozendiginiz pozlarin, aşk sozcuklerinin paylasildigi pozlar ani diye paylasilmiyor. Biz bizeyiz birbirimizi yemeyelim isterseniz arkadaslar?
O zamanda sanki ben askimdan oluyorum ama karsi tarafin duygusu yokmus gibi yansiyor sinir bozucu :)Siz yapın o yapmasın o zaman
Yani bu illa olması gereken bi ortak nokta değil ki .
Dışarının düşünceleri neden bu kadar önemli ?O zamanda sanki ben askimdan oluyorum ama karsi tarafin duygusu yokmus gibi yansiyor sinir bozucu :)
Bunun cok sebebi var aslinda.bugune kadar hic onemsemeyip pek iliski yurutememis biriydim disardan cok farkli gozuktum surekli insanlara aciklama yapmak zorunda kaldim.hatta 3 yil once bakalim bu iliskin ne kadar surecek diye fake bir adresten mesaj almis ve sanirim hirs yapmistim o gunden sonra mutlu oldugumun bilinmesini istiyorm sanirim.cidden insanlar tuketti beniDışarının düşünceleri neden bu kadar önemli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?