• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Arkadaslar esimle evlenmeden once face kullaniyorduk ikimizde. Daha sonra esim evlendikten sonra kapatti ve bendende kapatmami istedi. Ben bir yil daha kullanip istegi uzerine daha sonra kapattim. Esime sıkılıyorum desemde hic acmami istemiyor. Neymis eskiden sosyal medyami varmis insanlar daha cok mutluydu falan diyor. Insanlar yuzune gülüp arkadan atiyorlar. Kesinlikle istemiyorum deyip duruyor. 3yildir whatsap haric birsey kullanmiyoruz. Ama bende bu adami nasil ikna ederim yoksa haklimi . Dusunceleri neler tamam hakli yanlarida var ama insana bagli nasil kullanmasina banami guvenmiyor aceba? Guvenini sarsacak birseyde olmadi. Sadece erkekler arkadaslik yolluyordu zaten kabulde etmiyordum. Bir kac kez inadina actim ona gostermeden ama 2 gun sonra suclu hissedip kapattim. Esim cok kiskac biri degil yerine gore . Yani belli etmemeye calisir. Sizce guvensizlikmi? Kiskanclikmi? Yoksa dogrusunumu yapiyor?

Bence eşlerin birbirlerinin sosyal medyaları üzerine söz hakkı olmamalı.

Çocuk değilsiniz herhalde kime, nasıl davranacağınız bilirsiniz.
Bende oyle dusunuyorum nasil davranicagimi biliyorum diyorum. Gecen gun dedim acicam diye ustune bastirarak ben kesinlikle istemiyorm dedi gozumun icine bakarak.

Kişi kendinden bilir işi :KK66:
Hayır bir sosyal medyanın ne gibi bir zararı olabilir ki? Eğer kendinizi biliyorsanız? Saçma, benim sahibim değil ki bana yasak koyacak.
Zaten esim eskidende cok fazla kullanmiyordu . Gereksiz goruyor. Istersen birlikte acalim yada kendinde acabilirsin diyorum yok ne gerek var. Biz hayatimiza bakalim diyor.

Zaten esim eskidende cok fazla kullanmiyordu . Gereksiz goruyor. Istersen birlikte acalim yada kendinde acabilirsin diyorum yok ne gerek var. Biz hayatimiza bakalim diyor.
Bence sakladığı bir şey var. Bir sosyal medya neden bu kadar olay olsun? Yani neden bu kadar karşı? Ya kendisinin hesabı var görmenizi istemiyor. Ya da açarsanız çekindiği biri size mesaj atar ondan korkuyor. Zira normal değil bu derece istememesi , çok saçma.
Ben sosyal medya kullanıyorum, eşim kullanmıyor. Açıp da ne yapıyorsun diye bir gün bakmışlığı yok, kapat da diyemez. Kendi hür irademle açıp yine istersem kendi hür irademle kapatırım.

Ayy ayy ben tam konu accaktim
Allah'tan sen açtın ikimizde ayniyiz eşim kullanmıyor Instagrama üye olmak istedim
Kabul etmedi,
Hayır diyor hep :(
İkna edemedim ama çok sıkılıyom yaş ikna edecek yol verin banada

Back
X