- 1 Eylül 2014
- 26.124
- 30.490
- 798
- 35
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Çok Saçma bir davranış kullanmak istiyorsanız kullanırsınız sonuçta karışmasına anlam veremedim . Belki gözönünde olmanızı istemiyordur .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar esimle evlenmeden once face kullaniyorduk ikimizde. Daha sonra esim evlendikten sonra kapatti ve bendende kapatmami istedi. Ben bir yil daha kullanip istegi uzerine daha sonra kapattim. Esime sıkılıyorum desemde hic acmami istemiyor. Neymis eskiden sosyal medyami varmis insanlar daha cok mutluydu falan diyor. Insanlar yuzune gülüp arkadan atiyorlar. Kesinlikle istemiyorum deyip duruyor. 3yildir whatsap haric birsey kullanmiyoruz. Ama bende bu adami nasil ikna ederim yoksa haklimi . Dusunceleri neler tamam hakli yanlarida var ama insana bagli nasil kullanmasina banami guvenmiyor aceba? Guvenini sarsacak birseyde olmadi. Sadece erkekler arkadaslik yolluyordu zaten kabulde etmiyordum. Bir kac kez inadina actim ona gostermeden ama 2 gun sonra suclu hissedip kapattim. Esim cok kiskac biri degil yerine gore . Yani belli etmemeye calisir. Sizce guvensizlikmi? Kiskanclikmi? Yoksa dogrusunumu yapiyor?
ne olduğunu eşinizi tanımadan bilemem ama insanın fikri neyse zikri o olur bilirim sonuçta facebook instagram gibi sosyal medya kendi kendine bir şey yapmıyor insanlar iyi veya kötü kullanıyor hepsi bu, bence hata sizde neden bu kadar size müdahale etme hakkı verdiniz ki altı üstü bir uygulama yaniArkadaslar esimle evlenmeden once face kullaniyorduk ikimizde. Daha sonra esim evlendikten sonra kapatti ve bendende kapatmami istedi. Ben bir yil daha kullanip istegi uzerine daha sonra kapattim. Esime sıkılıyorum desemde hic acmami istemiyor. Neymis eskiden sosyal medyami varmis insanlar daha cok mutluydu falan diyor. Insanlar yuzune gülüp arkadan atiyorlar. Kesinlikle istemiyorum deyip duruyor. 3yildir whatsap haric birsey kullanmiyoruz. Ama bende bu adami nasil ikna ederim yoksa haklimi . Dusunceleri neler tamam hakli yanlarida var ama insana bagli nasil kullanmasina banami guvenmiyor aceba? Guvenini sarsacak birseyde olmadi. Sadece erkekler arkadaslik yolluyordu zaten kabulde etmiyordum. Bir kac kez inadina actim ona gostermeden ama 2 gun sonra suclu hissedip kapattim. Esim cok kiskac biri degil yerine gore . Yani belli etmemeye calisir. Sizce guvensizlikmi? Kiskanclikmi? Yoksa dogrusunumu yapiyor?
Eşinizin düşüncesi guzel, bazen gerçekten çok boş şu sosyal ağlar. Ama belirttiğim gibi bu eşinizin kendi düşüncesi ve böyle düşündüğü için kendi hesabını kapatmış. Sizin düşünceniz bu yönde değil kapatmak istemiyorsunuz. Bu noktada karışma hakkı yok. Doğruyu yanlışı ayirma yetisine sahip bir erişkine yapması gerekeni söyleyemeyiz. Aksine söylediğimizde çok itici olur, sorunlara yol açar. Kocanıza bunu söylemeniz lazım, yoksa zamanla kişiliğiniz ufalarak kocanızın boyunduruguna girersiniz.Arkadaslar esimle evlenmeden once face kullaniyorduk ikimizde. Daha sonra esim evlendikten sonra kapatti ve bendende kapatmami istedi. Ben bir yil daha kullanip istegi uzerine daha sonra kapattim. Esime sıkılıyorum desemde hic acmami istemiyor. Neymis eskiden sosyal medyami varmis insanlar daha cok mutluydu falan diyor. Insanlar yuzune gülüp arkadan atiyorlar. Kesinlikle istemiyorum deyip duruyor. 3yildir whatsap haric birsey kullanmiyoruz. Ama bende bu adami nasil ikna ederim yoksa haklimi . Dusunceleri neler tamam hakli yanlarida var ama insana bagli nasil kullanmasina banami guvenmiyor aceba? Guvenini sarsacak birseyde olmadi. Sadece erkekler arkadaslik yolluyordu zaten kabulde etmiyordum. Bir kac kez inadina actim ona gostermeden ama 2 gun sonra suclu hissedip kapattim. Esim cok kiskac biri degil yerine gore . Yani belli etmemeye calisir. Sizce guvensizlikmi? Kiskanclikmi? Yoksa dogrusunumu yapiyor?
Hiç tanımadığınız erkekler size açık saçık çirkin şeyler yazdı diye eşiniz niye sizden soğusun onu anlamadım? "Mesaj yollama" ve "arkadaş ekleme" butonlarını dışarıya kapatabilirsiniz, öyle bir özellik var.Aslinda bu herkesin kendi tercihi ama sunu demek istiyorum malesef facebook eskiden guzeldi gbime geliyor internet artik.herkesin kolayca ulasimina saglandigi icin resmen sosyal.medyalar abaza kayniyor bundan 2 yil once bende kullaniyordum profilimde evli yazip esimle resmim olmasina ragmen bir suru abaza mesaj atmisti bide bu mesajlar diger klasorune dusmus arkadas olarak ekli olmadiklari icin sonrada gordum mesajlari basimdan asagi kaynar su dokuldu sirf slm yazmalarina cevap vermedgm icin yemedgim kufur kalmamisti hele biri oyle seyler yazmistiki yuzum kipkirmizi oldu inanin o mesaji esim gorseydi sanirim benden sogur yuzume bakmazdi midem bulandu ogun kapattiim birdahada acmadm hicte dusunmuyorum esim zaten kullanmiyor malesef pislikler heryerde gecen kuzenim soyledi ozel yerlerini cekip profil yapiyolarmis kendiside kapatmis hesabini.esiniz huzursuz olacagina sosyal medyaniz da olmasin bosverin
Cunku resmen mesajiyla tecavuz etmisti sapik adam oyle pis seyler yazmistiki hayatimda ilk kez duydugum laflar vardi yani ne bileyim ben tiksindim arkadas ekleme butonunu biliyorum ama mesaj yollama butonu ozaman yoktu sanirim yada vardi ben bilmiyorumHiç tanımadığınız erkekler size açık saçık çirkin şeyler yazdı diye eşiniz niye sizden soğusun onu anlamadım? "Mesaj yollama" ve "arkadaş ekleme" butonlarını dışarıya kapatabilirsiniz, öyle bir özellik var.
Sosyal medya kullanmak içinde mi eşten izin almak gerekiyor kı neyı kullanmak istiyorsanız kullanırsınız onlara ne kıAyy ayy ben tam konu accaktim
Allah'tan sen açtın ikimizde ayniyiz eşim kullanmıyor Instagrama üye olmak istedim
Kabul etmedi,
Hayır diyor hep
İkna edemedim ama çok sıkılıyom yaş ikna edecek yol verin banada
ya zaten o mesajları görmüyosun bile.. arkadaş yazınca aklıma geldi, ben de diğer kutuma göz attım. evet bir sürü erkek slm tanışalım falan yazmış taaa geçen senelerden.. onu da nerden bulacağımı google a yazdım hatta, unutmuşum..Hiç tanımadığınız erkekler size açık saçık çirkin şeyler yazdı diye eşiniz niye sizden soğusun onu anlamadım? "Mesaj yollama" ve "arkadaş ekleme" butonlarını dışarıya kapatabilirsiniz, öyle bir özellik var.