- 19 Mayıs 2023
- 37
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi delidolubayan
-
Bence akraba ise eninde sonunda yüz yüze bakacaksınız şu anda nasılsa öyle dursun nispet falan yapmayınMerhaba sevgili kk üyeleri. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Diyelim ki görümce,elti,kaynana,arkadaş vs herhangi biriyle sorun yaşadınız ve ilişkiniz koptu. Instagram hesabınızı herkese açık mi yaparsınız mutluluğunuzu görmeleri için yoksa gizli yapıp hiçbir şeyinizi görmemelerini mi istersiniz? Bir sorum da şöyle gizli bir hesap mı onların merakını uyandırır açık mı? Aslında önemsediğim insarlardı o yüzden böyle soruyorum yoksa kopan ilişki tamamen umursamamayı gerektirir farkındayım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Nazar değer kız gizle. Mutluysan kendine mutlusun. Kocamın çok sevdiğim özelliğidir biz mutluluğumuzu kimseye ispat etmek zorunda değiliz biz biliyorsak hissediyorsak yeter. Gittiğimiz hiç bir yerde paylaşmak adına bir şey yapmıyoruz. Çocuğumuza hatıra kalacak şekilde dozunda çekiyoruz sonrası anın tadını çıkarmakMerhaba sevgili kk üyeleri. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Diyelim ki görümce,elti,kaynana,arkadaş vs herhangi biriyle sorun yaşadınız ve ilişkiniz koptu. Instagram hesabınızı herkese açık mi yaparsınız mutluluğunuzu görmeleri için yoksa gizli yapıp hiçbir şeyinizi görmemelerini mi istersiniz? Bir sorum da şöyle gizli bir hesap mı onların merakını uyandırır açık mı? Aslında önemsediğim insarlardı o yüzden böyle soruyorum yoksa kopan ilişki tamamen umursamamayı gerektirir farkındayım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba sevgili kk üyeleri. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Diyelim ki görümce,elti,kaynana,arkadaş vs herhangi biriyle sorun yaşadınız ve ilişkiniz koptu. Instagram hesabınızı herkese açık mi yaparsınız mutluluğunuzu görmeleri için yoksa gizli yapıp hiçbir şeyinizi görmemelerini mi istersiniz? Bir sorum da şöyle gizli bir hesap mı onların merakını uyandırır açık mı? Aslında önemsediğim insarlardı o yüzden böyle soruyorum yoksa kopan ilişki tamamen umursamamayı gerektirir farkındayım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
sosyal medya hesaplarını herkese açık yapıp tüm özelini paylaşan insanlar bana cidden garip geliyor. sorunuza gelince kimse için hesabımda bir oynama yapmazdım. gerçi sosyal medya hesaplarımda yüz yılda bir paylaşım yapıyorum o yüzden çok da anladığım bir şey de değilMerhaba sevgili kk üyeleri. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Diyelim ki görümce,elti,kaynana,arkadaş vs herhangi biriyle sorun yaşadınız ve ilişkiniz koptu. Instagram hesabınızı herkese açık mi yaparsınız mutluluğunuzu görmeleri için yoksa gizli yapıp hiçbir şeyinizi görmemelerini mi istersiniz? Bir sorum da şöyle gizli bir hesap mı onların merakını uyandırır açık mı? Aslında önemsediğim insarlardı o yüzden böyle soruyorum yoksa kopan ilişki tamamen umursamamayı gerektirir farkındayım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
cidden bununla mi ugrasiyorsun?Merhaba sevgili kk üyeleri. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Diyelim ki görümce,elti,kaynana,arkadaş vs herhangi biriyle sorun yaşadınız ve ilişkiniz koptu. Instagram hesabınızı herkese açık mi yaparsınız mutluluğunuzu görmeleri için yoksa gizli yapıp hiçbir şeyinizi görmemelerini mi istersiniz? Bir sorum da şöyle gizli bir hesap mı onların merakını uyandırır açık mı? Aslında önemsediğim insarlardı o yüzden böyle soruyorum yoksa kopan ilişki tamamen umursamamayı gerektirir farkındayım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Hesabım nasılsa öyle bırakırdım. Bu sosyal medyadan biseyler gönderme işleri karsidan komik duruyor bence siz dahada sinir olursunuz. Benim görümcem eltisi ile anlaşamaz. Görümcem biraz ustadır bu laf sokma işinde yüzyüze lafı sokar eltiside iki gün sonra story atar laf sokmalı gorumcemde gülerek hazmedememis bak ne paylaşmış diye kahkaha atarak bize anlatır. Çok çirkin buluyorum böyle şeyleri iki taraf içinde küçük düşürücü şeyler. Aran bozulduysa mesafen olsun birileri görsün çatlasın patlasın diye öyle mecralarda biseyler paylaşıp görmelerini sağlamanın anlamı yokMerhaba sevgili kk üyeleri. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Diyelim ki görümce,elti,kaynana,arkadaş vs herhangi biriyle sorun yaşadınız ve ilişkiniz koptu. Instagram hesabınızı herkese açık mi yaparsınız mutluluğunuzu görmeleri için yoksa gizli yapıp hiçbir şeyinizi görmemelerini mi istersiniz? Bir sorum da şöyle gizli bir hesap mı onların merakını uyandırır açık mı? Aslında önemsediğim insarlardı o yüzden böyle soruyorum yoksa kopan ilişki tamamen umursamamayı gerektirir farkındayım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Neden gösteriyim ki ? eğer göstermeye çalışıyorsam mutlu değilimdir.Merhaba sevgili kk üyeleri. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Diyelim ki görümce,elti,kaynana,arkadaş vs herhangi biriyle sorun yaşadınız ve ilişkiniz koptu. Instagram hesabınızı herkese açık mi yaparsınız mutluluğunuzu görmeleri için yoksa gizli yapıp hiçbir şeyinizi görmemelerini mi istersiniz? Bir sorum da şöyle gizli bir hesap mı onların merakını uyandırır açık mı? Aslında önemsediğim insarlardı o yüzden böyle soruyorum yoksa kopan ilişki tamamen umursamamayı gerektirir farkındayım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Siz takintilisiniz az önce diğer konunuzu okudum...çocuk gibi şeyler bunlar yaa sosyal medya benim özelim neden herkese açık olsunMerhaba sevgili kk üyeleri. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Diyelim ki görümce,elti,kaynana,arkadaş vs herhangi biriyle sorun yaşadınız ve ilişkiniz koptu. Instagram hesabınızı herkese açık mi yaparsınız mutluluğunuzu görmeleri için yoksa gizli yapıp hiçbir şeyinizi görmemelerini mi istersiniz? Bir sorum da şöyle gizli bir hesap mı onların merakını uyandırır açık mı? Aslında önemsediğim insarlardı o yüzden böyle soruyorum yoksa kopan ilişki tamamen umursamamayı gerektirir farkındayım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Önce üslubunuza dikkat edin. Bomboş hayatım olduğuna siz mi karar veriyorsunuz? Empati yaparak,hatta size yanlış gelse bile daha uygun bir üslupla yazabilirsinizAy ne güzel bomboş bir hayatınız var sanırım ki oturup bunları düşünüyorsunuz
Gerçekten şaşırıyorum siz üslubunuza dikkat ederek yazamaz misiniz yanlışsa ben uygun bulmuyorum diyemez misiniz bu nasıl bir yorum inanılır gibi değilŞeyma subaşı mısınız, neyi görüp çatlayacaklar
Size gülünç gelebilir ama böyle yargilayarak konuşmamalısınız. Uygun bulmuyorsaniz uygun bir dille yazabilirdiniz.Of çok çocukça ve gülünç bir konu yaBu kadar mı önemsiyorsunuz başkalarını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?