Sizi de tanimiyordu ama sosyal medya araciligiyla tanidi ve simdi sevgilisiniz. Daha fazla aciklama yapmaya gerek bile yok bence.Arkadaslar merhaba, erkek arkadaşımla sosyal medya aracılığıyla tanıştık. bu arada o 31 yaasında ben 30. gecıcı olsada bır ıste calısıyorum ve aynı zamanda ogrencıyım. o da unlu bı haber kanalında kurgu da calısıyor. kızlar rahatsız olduğum varsa sevgılım tanımadığı kızları eklıyor ve resımlerını begenıyor.
bense eger bır ılıskı yasanacaksa ıkı tarafında az yada cok sorumluluk altında olması gerektıgıne ınanıyorum. gecen hafta bu konu hakkında cok cıddı seılde tartıştık. onun bu davranısı benım cok dınledıgını gosterır. bana cok kıskanç olduğumu onu sıktığımı , ve bunalttığımı soyledı. halnukı ben anlayışsız ınsan degılım kızlar. tabıkıde kız arkadaşı olucak.. ona bısey demiyorum ama netten tanımadığı kızları begenıp ekledıgı zaman sınır oljyorum. bu sınır ona da yansıyor ve benden soğuma sebebı bıle olabılır.
Arkadaslar merhaba, erkek arkadaşımla sosyal medya aracılığıyla tanıştık. bu arada o 31 yaasında ben 30. gecıcı olsada bır ıste calısıyorum ve aynı zamanda ogrencıyım. o da unlu bı haber kanalında kurgu da calısıyor. kızlar rahatsız olduğum varsa sevgılım tanımadığı kızları eklıyor ve resımlerını begenıyor.
bense eger bır ılıskı yasanacaksa ıkı tarafında az yada cok sorumluluk altında olması gerektıgıne ınanıyorum. gecen hafta bu konu hakkında cok cıddı seılde tartıştık. onun bu davranısı benım cok dınledıgını gosterır. bana cok kıskanç olduğumu onu sıktığımı , ve bunalttığımı soyledı. halnukı ben anlayışsız ınsan degılım kızlar. tabıkıde kız arkadaşı olucak.. ona bısey demiyorum ama netten tanımadığı kızları begenıp ekledıgı zaman sınır oljyorum. bu sınır ona da yansıyor ve benden soğuma sebebı bıle olabılır. ne yapmalıyım bılmıyorum.
yanlış anlama ama internette başlayan ilişkiler bana pek samimi gelmiyo. o eklediği kızlar gibi senle de tanıştı sonuçta. aranıyo bu adam demek ki.
İyi de bu abazalık olmuyor mu?
Uzak dururdum . .
haklısınız... uzun zaman sonra gerçekten bırınden hoşlanmıştım... ama ıste başka kızları begendıkce ben sınır oluyorum. onun yüzüne vurunca da pıskın pıskın sen kıskançsın dıyor
Yedekleme mi yapıyor ki?
Her ihtimale karşı
Sonuçta belli ki sosyal medyadan sevgili yapmakta başarılı
yol yakinken geri dön derim şimdiden kiskançlikla falan suçluyorsa ahh bu erkeklerrr yaparlar yaparlar karşı tarafida kiskançlikla suçlarlar.bana da oyle geliyor cnm ama benı cok kıskançlıkla suçluyor.. kac defa dedıgım halde kızları ekleye ekleye bı hal oldu. ona ddıgımde kimseyle konusmuyırum. benı cok sıkıyorsun dıyıp duruor bende bozuluyorum
yol yakinken geri dön derim şimdiden kiskançlikla falan suçluyorsa ahh bu erkeklerrr yaparlar yaparlar karşı tarafida kiskançlikla suçlarlar.
Yamyam bu ... bosver yoluna bak ... ne kadar zamani uzatirsan o kadar alisirsin baglanirsin inceldigi yerden kopsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?