sosyal medya!

Sizi de tanimiyordu ama sosyal medya araciligiyla tanidi ve simdi sevgilisiniz. Daha fazla aciklama yapmaya gerek bile yok bence.

yanlış anlama ama internette başlayan ilişkiler bana pek samimi gelmiyo. o eklediği kızlar gibi senle de tanıştı sonuçta. aranıyo bu adam demek ki.

bana da oyle geliyor cnm ama benı cok kıskançlıkla suçluyor.. kac defa dedıgım halde kızları ekleye ekleye bı hal oldu. ona ddıgımde kimseyle konusmuyırum. benı cok sıkıyorsun dıyıp duruor bende bozuluyorum

Huylu huyundan vazgecmez diye bir soz var bilirnisiniz yada, horoz.olur gozu coplukte kalir. Canli ornegisiniz
Olmaz bu is ben sanaldan digeu.bulmuyorum :)

Sizi üzmesine izin vermeyin. .

Yedekleme mi yapıyor ki?
Her ihtimale karşı
Sonuçta belli ki sosyal medyadan sevgili yapmakta başarılı

Yedekleme mi yapıyor ki?
Her ihtimale karşı
Sonuçta belli ki sosyal medyadan sevgili yapmakta başarılı

bide bana sen çocukça haereket edıyorsun kıskançsın dıyıp duruor. kendı yaptığı cok olgunca sankı.. sevıyorum ama sevmek bıyere kadar. güven onemlı.. bu saatten sonra onla konusucagımı sanmıyorum artık

yol yakinken geri dön derim şimdiden kiskançlikla falan suçluyorsa ahh bu erkeklerrr yaparlar yaparlar karşı tarafida kiskançlikla suçlarlar.

Yamyam bu ... bosver yoluna bak ... ne kadar zamani uzatirsan o kadar alisirsin baglanirsin inceldigi yerden kopsun....

Yamyam bu ... bosver yoluna bak ... ne kadar zamani uzatirsan o kadar alisirsin baglanirsin inceldigi yerden kopsun....

yeterince bağlandım cnm uzun zamandan sonra gerçekten bırınden hoşlanmaya başlamıştım. (( ılk defa uzun zaman sonra ıcımın ısındığı kalbımın carptıgı bırı olmuştu.. ama maalesef gozu hep dısarda.. sosyal medyada eklemedıgı kız yok. ona bunu söylesem ben kıskanç oluyorum.

İliskinizin nasıl başladığına bakarsan niye böyle yaptığını anlarsin

Tam da aynı konu nedeniyle ayrıldık.. Hergün bi kaç kız takip ediyor, sürekli birilerini beğeniyordu.. Arkadaşlarıymış.. Güya.. Ben de söyleniyodum.. Beni bunaltıyosun dedi ayrıldı.. Defolsun hiç umrumda değil, zaten gözü dışarıdaydı :) sevse nedir yani, bırakır takip etmez, bizim huzurumuzdan önemli mi.. Böyle insanlara direkt yol vermek lazım bence..
Bana ayrıl dediklerinde zoruma gidiyordu.. Sonuç olarak kıskancım diye o benden ayrıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…