Sosyal medyada bio yazısı

Ad soyad niye yeterli değil ki hele eşiyle tanışma İsteme söz nişan düğün çocuk ve yeni çocuk biyografisi yapanlara aşırı gülüyorum kromsu geliyor yapmayın şöyle şeyler
Ad soyad evet yeterli değil burda (türkiyede evet siz farklısınız biraz ) ayrıca yazdığın düğün söz vs ne alakası var bioyla

kocişinin bitanesi,
evinin kraliçesi,
babasının prensesi,
sadece kadınlar
no dm
ailem butun servetim
22.08.2019 4ever
bir de nazar duası var

bio mda.

Ad soyad evet yeterli değil burda (türkiyede evet siz farklısınız biraz ) ayrıca yazdığın düğün söz vs ne alakası var bioyla
Size istinaden değil genele hitap ettim gören sesimi duysun kro göründüğünü bilsin yapmasın Diye içime atmışım şuracığa pinedim sadece

Yaaa bana ilişki başlangıç tarihini yazanlar , evlilik tarihini, sevgilisinin çocuğunun , köpeğinin adını falan yazanlar çook komik geliyor. İstemsizce dalga geçiyorum. Hele otostop çekerken arabasına bindigim diye eklemek zorunda kaldığım kadının biosunda 'ailenin ilk gelini' yazıyordu
Çok saçma değil mi ya?
Okul,meslek bilgisi yazanlar da ayrı dalga geçme sebebi.
Linkedin değil ki orası tüm mesleki bilgilerini yazıyorsun, hayir meslek hakkında bilgi versen neyse de alt tarafı selfielerini paylasiyorsun
İş arkadaslarimin çoğu avukat ve hepsinin biosunda mutlaka okulları ve avukat oldukları yazar. Postlarina baksan elinde Starbucks bardagiyla o kafeden bu kafeye gezdikleri resimler. Yani çok saçma.
Bir kere de bir çocukla flört etmiştim, çok hoş bir çocuktu. Sonra instagramdan ekleştik. Gercekten abartmıyorum, Lisesini bile yazmış. (Adı duyulduk bir lise diye belki), uniyi yazmış, yüksek lisansını da belirtmiş falan. Bunların hepsi tek bir bioda.
Yeminle soğudum çocuktan, gözümde bir anda kekoluga evrildi.
Bir de şey var, gezgin tayfada çok olur.
Bioya seyehat ettikleri ülkeleri yazıyorlar; greece,italy, montenegro falan diye yaaa neden ama , neden???
Ha bunca gülüyorum elaleme,bende ne yazıyor?
Eskiden ismiyle müsemma yazardı,çünkü Instagram ismim beni anlatan bir kelime grubu. Bir senedir de çok sevdiğim/az bilindik bir şarkının beni anlatan kısmı yazıyor
Sizin için de biraz kendinizden bahsedin, yardımcı olalim

Valla benim bir twitter var o da oylesine actigim bir hesap resmi degil. Bio kisminda hobilerimin smiley'si var. Iste kitap, bisiklet, resim paleti gibi. Belki siz de hobilerinizden yola cikarak boyle ortaya karisik bir bio hazirlayabilirsiniz

Instagram biosunda o kadar seyi yazacak yer var mi ki? Benim instagram olmadigi icin merak ettim. Insan okudugu liseyi niye oraya eklemek ister ki. Cok sacma gercekten

Instagram biosunda o kadar seyi yazacak yer var mi ki? Benim instagram olmadigi icin merak ettim. Insan okudugu liseyi niye oraya eklemek ister ki. Cok sacma gercekten
Sığıyor kız sığmaz mi?
Denk gelen birini çektim mesela şimdi
Sonuçta LinkedIn 30 k , YouTube 8k

Kendinizle ilgili bilgi vermek istiyorsanız, en azından doğru şeyler yazın. Bir arkadaşım Hatay dışına bile çıkmamış, tüm gününü evde TV izleyerek geçirir bio kısmında seyahat sever ve kitap kurdu yazmış. 3 ayda, bir kitabı anca bitirir bir de

İşte böylelerine bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…