Sosyal medyada özel mesaj atmak yani :)Dm ne ola ?
Ya aslında özellikle boyle söylememeyi, Başka bi şey yazmayi, cool takilmayi düşünmüştüm ama mesaj atınca hayran olduğumu anlayacak tabi siz de haklısınızHayraninizim diceksin
Sosyal medyada özel mesaj atmak yani :)
Direkt mesaj özel konuşmaDm ne ola ?
Böyle olunca ilgi sönüyor biliyorum :) Ama yapacak bi şey yokAy kim oldugunu söylemeyeceksen tadı kalmıyor, ilgim söndü anında.
Dene bence ne kaybedersin kiIyi aksamlar hanımlar
Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor)Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz?
Arda Turan'ın dm den yürümeleri, Danla Bilicin sosyal medyada futbolcuları tuzağa düşürmesi, Özcan Denizin sosyal medyada tanıştığı biriyle görülmesi derken bana bi cesaret geldi
Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksinizHaklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim?
Yaz iste hayranim sana de ciddiyim sonra hayalim sizle bir cay icmek de yok yok çay hafif kalir bir gazoz deYa aslında özellikle boyle söylememeyi, Başka bi şey yazmayi, cool takilmayi düşünmüştüm ama mesaj atınca hayran olduğumu anlayacak tabi siz de haklısınız
Aynen öyle. Boyle şeyleri bu aralar çok duyuyorum o yüzden cesaretlendim, eskiden olsa delilik derdimHaluk levent e bir kiz msj ata ata mezuniyet balosuna getirtmisti adamı
Gazoz demişken niğdeden konum atsın efsane olur efsane olllllYaz iste hayranim sana de ciddiyim sonra hayalim sizle bir cay icmek de yok yok çay hafif kalir bir gazoz de
Hahahaha evet onu da duymuştumİfşa demişken en son olay mustafa erdoğanın sanatçı haticeye ısrarla yürümesi bu mesajların sızdırılması beni benden aldı adam kroluğa imzayı attı nide gülbenden sonra haticeye mi kaldın yani
Tanısan çok severdin yazIyi aksamlar hanımlar
Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor)Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz?
Arda Turan'ın dm den yürümeleri, Danla Bilicin sosyal medyada futbolcuları tuzağa düşürmesi, Özcan Denizin sosyal medyada tanıştığı biriyle görülmesi derken bana bi cesaret geldi
Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksinizHaklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?