Sosyal medyada çılgın işler peşindeyim

Tarkan da hayranı ile evlendi niye olmasın boşver at gitsin cvp gelmezse kendi kaybeder

Yok hayır. Şu an popüler bir dizide oynuyor ama ilk iyi rolü halkın yarisindan fazlası ismen tanımıyordur.
O zaman yürü ya Aslı Çocuk ünlenmeden harekete geç. Oyunculuğunu çok beğendiğini yazarak bir giriş yapabilirsin, güzel güzel öv. Erkekler övülmeye bayılır ne de olsa.

Yav So yle iste.bizden sır çıkmaz kimseye demeyiz hadi lütfen
Ben birkaç ayrıntı veriyorum çok merak edenler için ama şimdi açık açık soylemeyeyim. Konu patlar giderse, başka sitelere düşersek, eksiye düşersek, rezil rusva olursam gibi endişelerim var

Bende unlu birine alaniyla ilgili.soru sordum benim icin onemliydi cidden ama danistim ona.cevap verdi bi iki saat sonra.ama.ortak arkadasimiz vardi iki tane onun etkisi var midir bilmem

O zaman yürü ya Aslı Çocuk ünlenmeden harekete geç. Oyunculuğunu çok beğendiğini yazarak bir giriş yapabilirsin, güzel güzel öv. Erkekler övülmeye bayılır ne de olsa.
Ben de öyle düşünüyorum. Kendisinin küçük çaplı bir hayran kitlesi oluşmuş o dizi sayesinde ama çok taninir değil sokakta tanınmadan yürüyordur. Insta paylaşımlari falan da mütevazı, Çok ucuk yerlerde takılmıyor, bi sürü ünsüz arkadaşı var. Oynadığı dizi çok iyi bence ama o yüzden patlar gider bundan sonra. Şimdi yazayım hemen de yüzde 1lik şansımı da kaybetmeyeyim

Dizisinin çekimine git
O gunle ilgili bir sey yaz sanki her çekime onu görmeye gidiyor havası ver

Valla bende tom hardye yazarım aslında yakınında olsam kafalarımda çok uzağız
Çok havalı çok karizmatik

Merhaba ben zamanında ünlü birine mesaj yazmıştım ama ben onunla flört etmek istediğim için değil...

Uzun uzun bir mesaj yazmıştım ve onun entellektüel bakış açısının bana çok iyi geldiğini ve ufkumu açtığını belirten bir mesaj dı... Gayet kibar ve kendimi ilk başta tanıtarak ve hayatımda kötü bir dönem geçirdiğimi ve onun insanlara vermek istediği mesajların bana iyi geldiğini... Teşekkür ettim

Bana cevap yazmıştı ve baya mesajlaşmıştık hatta...

Yani demem o ki şansını deneyebilirsin... eminim ki mesajları okuyorlar...

Bende unlu birine alaniyla ilgili.soru sordum benim icin onemliydi cidden ama danistim ona.cevap verdi bi iki saat sonra.ama.ortak arkadasimiz vardi iki tane onun etkisi var midir bilmem
Özel değilse sormak istiyorum kimdi? Ya da nasıl biriydi mesleği neydi ne sormuştunuz?

Ona düzenli olarak yaz.
Bıkmadan.
2-3 günde bir 1 mesaj.
Ama anlamlı şeyler.
Atıyorum "bugün güneş sanki bana gülümsüyor.. rüyamda seni gördüğüm için olabilir mi ki? :)" gibi.
Dmlere bakıp geçse bile bu düzenli ilgin dikkatini çeker.

Dizisinin çekimine git
O gunle ilgili bir sey yaz sanki her çekime onu görmeye gidiyor havası ver
Off harika bir fikir. Ama çok zor yaa o kadarına cesaret edemem muhtemelen Bi de sonbahara kadar istanbulda yokum, kış da benim için çok yoğun gececek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…