Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Tarkan da hayranı ile evlendi niye olmasın boşver at gitsin cvp gelmezse kendi kaybederIyi aksamlar hanımlar
Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor)Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz?
Arda Turan'ın dm den yürümeleri, Danla Bilicin sosyal medyada futbolcuları tuzağa düşürmesi, Özcan Denizin sosyal medyada tanıştığı biriyle görülmesi derken bana bi cesaret geldi
Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksinizHaklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim?
O zaman yürü ya AslıYok hayır. Şu an popüler bir dizide oynuyor ama ilk iyi rolü halkın yarisindan fazlası ismen tanımıyordur.
Ben birkaç ayrıntı veriyorum çok merak edenler için ama şimdi açık açık soylemeyeyim. Konu patlar giderse, başka sitelere düşersek, eksiye düşersek, rezil rusva olursam gibi endişelerim varYav So yle iste.bizden sır çıkmaz kimseye demeyiz hadi lütfen
Bak benBen birkaç ayrıntı veriyorum çok merak edenler için ama şimdi açık açık soylemeyeyim. Konu patlar giderse, başka sitelere düşersek, eksiye düşersek, rezil rusva olursam gibi endişelerim var
Ben de öyle düşünüyorum. Kendisinin küçük çaplı bir hayran kitlesi oluşmuş o dizi sayesinde ama çok taninir değil sokakta tanınmadan yürüyordur. Insta paylaşımlari falan da mütevazı, Çok ucuk yerlerde takılmıyor, bi sürü ünsüz arkadaşı var. Oynadığı dizi çok iyi bence ama o yüzden patlar gider bundan sonra. Şimdi yazayım hemen de yüzde 1lik şansımı da kaybetmeyeyimO zaman yürü ya AslıÇocuk ünlenmeden harekete geç. Oyunculuğunu çok beğendiğini yazarak bir giriş yapabilirsin, güzel güzel öv. Erkekler övülmeye bayılır ne de olsa.
Çok fenasınDizisinin çekimine git
O gunle ilgili bir sey yaz sanki her çekime onu görmeye gidiyor havası ver
Özel değilse sormak istiyorum kimdi? Ya da nasıl biriydi mesleği neydi ne sormuştunuz?Bende unlu birine alaniyla ilgili.soru sordum benim icin onemliydi cidden ama danistim ona.cevap verdi bi iki saat sonra.ama.ortak arkadasimiz vardi iki tane onun etkisi var midir bilmem
Valla attı saolsun ..az cesaret alın bu kadından yahu :))
Off harika bir fikir. Ama çok zor yaa o kadarına cesaret edemem muhtemelenDizisinin çekimine git
O gunle ilgili bir sey yaz sanki her çekime onu görmeye gidiyor havası ver
Off harika bir fikir. Ama çok zor yaa o kadarına cesaret edemem muhtemelenBi de sonbahara kadar istanbulda yokum, kış da benim için çok yoğun gececek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?