Sosyal medyada çılgın işler peşindeyim

bi resmiyle ilgili özelden yorum yapabilirsiniz gibi geldi . O resim ve kendiniz ile bağlantı kurup .
Mesela şöyle "Yok artık , bu resmî rüyamda gördüm ama resimdeki bendim " ay bu çok saçma oldu
Neyse işte siz mantıklısını bulun

Ayyyy daha yeni konu açtım ölümlere çok üzülüyorum diye, şimdi bu yorumu gördüm üzüldüm yine. Mekanı cennet olsun
Evet ben onu çok seviyordum.ergenlik yıllarında yalancı yarim dizisine bakardım.asik olmuştum ona.aradan 13 yıl geçmiş hala aşığım.

Ne bileyim binde bir olay.tv ekranı büyülüyor gençleri .ünlülerin mukemmel tiplerine ve yansıttıkları yüzlerine aşık oluyorlar.hayranlık okey ama yürüme saçma.
bence hayranlık da abartılmamalı sonuçta hepsi insan, onları farklı yapan, öne çıkaran birkaç şey var hepsi bu. bana göre ha arkadaş ortamındaki Osman'dan hoşlanmışsın ha bilmem kime hayran olmuşsun, benzer şeyler.

övgü degil de elestiri onlara daha cazip geliyor gibi.

Son düzenleme:
Eger bana cevap vermezsen kameralar onune cikip beni dovdu derim :)

içinden geleni yap. bekârsan tabi.

Herkes ovguyle bahsediyor farkli olmalisin. Hakaret etmeden guzelce elestir insallah tutar

Ona her gun giden bin tane guzel mesaj vardir. Farkli olman lazim. Hayrani olursan zaten bastan kaybedersin. Cok alakasiz bir konuyla ilgili normal arkadasina mesaj atar gibi bir mesaj at.
Ondan hoslandigini ya da onunla konusmaya calistigini dusunmesin. Ancak o zaman ilgisini cekebilirsin.

Biraz araştırma yapın hakkında hobileri beğenileri neler? Sonrasında o konuyla alakalı bir soru sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…