Ayyyy daha yeni konu açtım ölümlere çok üzülüyorum diye, şimdi bu yorumu gördüm üzüldüm yine.Barış akarsu yasasaydi yürürdüm ona.hatta koşardım depar atardim.keske ölmeseydi.
Evet ben onu çok seviyordum.ergenlik yıllarında yalancı yarim dizisine bakardım.asik olmuştum ona.aradan 13 yıl geçmiş hala aşığım.Ayyyy daha yeni konu açtım ölümlere çok üzülüyorum diye, şimdi bu yorumu gördüm üzüldüm yine.Mekanı cennet olsun
bence hayranlık da abartılmamalı sonuçta hepsi insan, onları farklı yapan, öne çıkaran birkaç şey var hepsi bu. bana göre ha arkadaş ortamındaki Osman'dan hoşlanmışsın ha bilmem kime hayran olmuşsun, benzer şeyler.Ne bileyim binde bir olay.tv ekranı büyülüyor gençleri .ünlülerin mukemmel tiplerine ve yansıttıkları yüzlerine aşık oluyorlar.hayranlık okey ama yürüme saçma.
AhhBarış akarsu yasasaydi yürürdüm ona.hatta koşardım depar atardim.keske ölmeseydi.
Barış akarsu yasasaydi yürürdüm ona.hatta koşardım depar atardim.keske ölmeseydi.
içinden geleni yap. bekârsan tabi.Iyi aksamlar hanımlar
Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor)Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz?
Arda Turan'ın dm den yürümeleri, Danla Bilicin sosyal medyada futbolcuları tuzağa düşürmesi, Özcan Denizin sosyal medyada tanıştığı biriyle görülmesi derken bana bi cesaret geldi
Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksinizHaklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim?
Evet okudum bende.anne resmen çökmüş.cok üzüldüm.evine hırsız girmiş onun. annesi çok ağlıyordu. ödüllerini takılarını filan çalmış vicdansızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?