Sosyal medyada çılgın işler peşindeyim

Şu isminde fazilet geçen bir dizi var. Ordaki çocuk yeni çıktı piyasaya. O mu yoksa???

Sana ciddi ciddi cevap vermesini saglayacak bir soru sorabilirsin (kim oldugunu bilmiyorum o yuzden soru oneremeyecegim, ama atiyorum dansciysa dansini cok begendiginizi, x yasta basladigini ogrendiginizi, bunun ilginizi cektigini, sizin de baslamayi dusundugunuzu, gorus istediginizi falan yazmak gibi) boylece okuyup gulup gecmez, tabi dm lerini okuyorsa.

Bence bu cesaret olayı tarkanın hayranı ile evlenmesiyle başlayıp ebru şallının ilişkisi ile gündemi ağlattı halka gözü kapalı karışmaya başladı camia

Aynen öyle ilk etapta cevap vermesi çok önemli

Bence öyle hayranınım tarzi giriş yapma Allah bilir kac kişi yazıyodur. geçmişiyle ilgili kişiye özel sayılabilecek bir mesaj at ve mümkünse uzun olsun (tabi destan da yazma )

Okudugu okulu bul
Ordan gormus gibi yap
Biraz ov
Ama kelimeleri iyi sec
Hayran gibi olmasin
Cool ol ..
Bu is sokerse burda gel anlat ama
%1 veriyorum ben

Efecan Şenolsun mu?

Şoyle dusun o kisinin yerindesin oyuncusun instagramdan ne yazsa biri dikkatini ceker?dusun ve o mesaji bulup at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…