Yok valla o değil, o diziyi bile duymadimŞu isminde fazilet geçen bir dizi var. Ordaki çocuk yeni çıktı piyasaya. O mu yoksa???
Öyle merhaba falan yazma, direkt konuya gir, beğendiğini yaz diyorsunuz yani?"Bana sadece yarım saatini ayır bir kahve içelim belki kaderin değişir " yaz
Aynen öyle ilk etapta cevap vermesi çok önemliSana ciddi ciddi cevap vermesini saglayacak bir soru sorabilirsin (kim oldugunu bilmiyorum o yuzden soru oneremeyecegim, ama atiyorum dansciysa dansini cok begendiginizi, x yasta basladigini ogrendiginizi, bunun ilginizi cektigini, sizin de baslamayi dusundugunuzu, gorus istediginizi falan yazmak gibi) boylece okuyup gulup gecmez, tabi dm lerini okuyorsa.
Cidden amacım kimseyi gicik etmek değil. Ifsa olmadan birkac tavsiye alıp gitmek :)Ay nolur söyle kim aklıma isim de gelmiyo
Niye böyle yapıyorsunuz ya niye meraktan catlatiyorsunuz insanları :)
Ben ünlü degilde ünlü birinin eşine mesaj atmıştım.ama bütün ünlüler ile fotosu var çocuğun.bisey sormuştum bir hafta sonra dönüş yaptı bana.Öyle merhaba falan yazma, direkt konuya gir, beğendiğini yaz diyorsunuz yani?
Kimdi ?bunu daha çok merak ettim şimdi çekirdek alayım çit çet pue..Ben ünlü degilde ünlü birinin eşine mesaj atmıştım.ama bütün ünlüler ile fotosu var çocuğun.bisey sormuştum bir hafta sonra dönüş yaptı bana.
Efecan Şenolsun mu?Aynen öyle. Boyle şeyleri bu aralar çok duyuyorum o yüzden cesaretlendim, eskiden olsa delilik derdimŞöyle bi şey var; Özcan Deniz, Haluk Levent falan çok daha ünlü bu kişiye göre ama yaşını başını almış insanlar. Bu kişi yeni yeni ünlü olmaya başlayan, genç ve yakışıklı biri.
Yok hayır. Şu an popüler bir dizide oynuyor ama ilk iyi rolü halkın yarisindan fazlası ismen tanımıyordur.Efecan Şenolsun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?