Sosyal medyada çılgın işler peşindeyim

Canın mı sıkılıyor?

Başrol teklif et 'jön yapacam seni' de..
Valla şaka bir yana bu mesaj olayından sonra öyle cool falan kalınmaz. Açık açık yürüyorsun işte neyin cool havası. Dizilerdeki gibi bir organize iş ile rastlaşıp etkile adamı.

Dolunay dizisinde 2 yan karakter aklıma geliyor. Acaba onlardan biri mi?
Bu arada mesaj attın mı?
Adamın adını yaz çatlatma insanı!

Ay simdi cok ayip ama...

Gencligimde birine yaptim bunu. Adamla basbasa randevulasmadim ama canli canli gordum hatta oturduk kahve ictik projelerimizi anlattim. biraz daha zorlasaydim ne olurdu bilmem o an burs basvurum kabul edildi amerikaya gittim

Gonullu olarak cocuk esirgeme kurumuna giderdim surekli. Orda cocuklarla resimlerim vardi. Adam da o donemin baya gundem olan bir adami ve oraya yakin yasiyordu. Cocuklarin da surekli dilinde olan bir adamdi ama. Cocuklari alet etmezdim yoksa asla. Resimleri yolladim cocuklar sizi cok istiyor 15 dk de olsa onlari mutlu eder misiniz kurumumuzun numarasi xxxx yazdim yolladim. Kurumu aramis ismimle beni sormus.
O gonullu ben numarasini bilmem bilsem de veremem demis sekreter. O da bana mesajla ulasti tekrar. Ben ona dm o bana dm...

Neyse iste boyle bir animdi

Bu ne cesarettir yiğidim,seni tanımak istiyorum beni mutlaka ara de,aramazsa aramazsan arama yar aramazsan arama yar zaten merhem olmazsın sen benim gönül yarama diye trip at.

Yürek yemişsin mübarek

Bizler burnumuzun ucundaki ünsüzlere karşı bile zor açılıp konuşurken sende ki bu cesaret bilemedim şimdi

tanısan ,eminim sende çok seversin! bunu yazardım..

Soylememekte diretmissin de sen niye ifsa olasin ki ya da ekşiye dusmeye cekinesin ? Yeni bir hesap acarim burda su dizi oyuncusuna asigim derim.Nasil etkilerim diye sorarim.Aman aman da milletin umrunda olmaz diye dusunuyorum vasat yaz dizilerinin henuz tam taninmamis yan karakteri.Niyeti olursa etkileyebilirsin hani.Seneler once bir futbolcuya nasil ulasilirim diye bir konu acmisti biri.Gitti bulustu.Adam fos cikti.Bu islerde hayalkirikligina ugrama yuzdesi fazla.

Neden oyuncu adı vermiyor diyenler neden olacak cevap alıp ilişki yasayacagina inanıyor ve olay ortaya çıkarsa sevgilisiyle arası bozulacak :)) bence de olmaz şey değil ben küçükken radyo programlarına katılır hediyeler alırdım yarismalardan. Ordan birini eklemistim üniversite okurken, o da farklı konusmustu tüm çocukken düşündüğüm ulasilamazligini kaybetmiş engeli yemisti:)

Belki sana gunde yuzlerce msj gliyor çok düşündm ne yazsamda kndmi sana farkttreblsem söyler misin?

Ben de Hakan Sabancı'ya aşığım
keşke mesajları okusalar
pek sanmıyorum
ama fotoğraflı mesajları okuma oranları daha yüksek

su an siz bu kararsızlığı yaşarken bile
muhtemelen kaç kişi yürüyordur dm den.(bu tabirdende hiç hoşlanmıyorum)
kısmet tabi belli olmaz yinede.
ne yazarsanız yazın çok defa aynı şeyleri okumuş olduğunu unutmayın.
özel zevklerini hobilerini felan araştırıp ortak bir noktadan (yürüyün) daha çok dikkatini çeker belki.
iyi şanslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…