Sosyal medyada çılgın işler peşindeyim

Vallahı 15-16 yaşlarımda mail falan olayları yokken Gökhan Tepe ye mektuplar yazıyordum . Şirkete gönderiyordum . Tabi hiç bir zaman cevap gelmemişti. Hatta bir gün bir sürü çikolata göndermiştim Yine sonu hüsran Ay eski günlere gittim . Mesaj yaz ne kaybedersin , en fazla cevap vermez sana ....

Bence mesaj yazmak istiyorsan yaz asla çekinme, ne yazdığın da çok önemli değil %99 okumayacak bile çünkü. Ama asla klişe, cheesy bir şey yazma, "güneş doğdu rüyamda gördüm" vs gibi. Röportajı okudum samimi hissettim, ilgimi çekti gibi bir mesaj daha etkili olur. Instagram'dan bir kez bir modelle buluştum, bu şekilde net bir mesaj yazdım. %1'lik ihtimalle açıp okursa da, instagram profilin açık olsun, eğer mesajı okursa profiline bakacaktır.

Fakat çok hoşlandım gibi şeyler korkutucu olabilir, bu yeni nesil genç yakışıklı erkeklerin ilişki arıyorum modunda olduğunu sanmıyorum, hatta fazla hoşlanan biri itici gelebilir. ilgini çektiğini belirt ve tanışmak istediğini. İlişki niyetiyle eski devirlerdeki gibi "el ele tutuşalım, ilişki yaşayalım, çok romantik ya" modunda olduğunu sanmıyorum kimsenin :).

Ben de şimdi kendimi ifşa edecek şeyler söylemeyeyim de, ilgilendiğim bir konuda oldukça popüler birinden çok hoşlanıyordum iki sene kadar önce. Bir gün dayanamadım mesaj attım ama heyecandan titreye titreye Popüler olduğu alanla ilgili takdirimi çok abartmadan dile getirip sonraki çalışmalarını merak ettiğimi anlatmıştım. Takip etmeye çalıştığımdan bahsettim.
Şu anda bir buçuk yıllık sevgilim, birkaç sene sonra evlenmeyi düşünüyoruz.
Sizin de benzer bir hikayeniz neden olmasın?

Yaptığı işten kazandığı milyonlarla jip alsın inşallah sana. Pınar Dilek ten neyin eksik

Yaptığı işten kazandığı milyonlarla jip alsın inşallah sana. Pınar Dilek ten neyin eksik

Jip alabileceği bi alan değildi onunki ama kalbi öyle güzel ki kapıma sıra sıra dizmiş kadar oldu benim için.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, Allah hepimize güzellikler nasip etsin.

Seninle ciddi düşünüyorum... Bana bir şans ver de
Bende bir ara Ahmet Hakan'a yazardım... Her sabah yazılarını okuyup okuyup. Adam illallah demişti:)))
Benim ki beğeniden değildi gerçi... Tamamen muhalifliktendi...

Canım beni hakettiğini düşünüyorum o yüzden sana benle tanışma fırsatı veriyorum, yeri ve zamanı sen ayarla de mesela.

Ayyy biz de ne anlarız DM'den adam düşürmeyi yaa, akıl veriyoz işte..

:)) konunuz gülümsetti :)

Bende yakın zamanda Kaan Urgancıoğluna yazdım. Çok bayılıyorum da kendisine
Ama bayıldığımı belli etmeden oyunculuğuyla ve hayvansever oluşuyla ilgili fikrimi belirttim en çok bu yönü dikkatimi çekmesini sağlamıştı çunku.

Sonuç = dönüş olmadı

benim bir tanıdığım beğendiği ünlü için fan sayfası açtı hem de instagramda. o ünlüyü takip eden yaş kitlesi 20 ve üzeri olduğu için adına açılmış fan sayfaları fazla istikrarlı olmadı. neyse bizimki bayağı beğeniyor falan, bi tane fan sayfası açmakla işe başladı. ama bu durumda o ünlünün böyle olaylara ne tepki vereceği de önemli, mesela bizim ünlü sosyal medyayı sevdiği ve çok sıcakkanlı biri olduğu için fanlarının etiketlediği fotoğrafları bazen beğeniyordu, gördüğünü, baktığını bir şekilde belli ediyordu. tabi mesaj atanlar cevap alamıyordu o ayrı konu. yani milletle sosyal medyadaki tek etkileşimi böyleydi, ara sıra beğeni vermek, hepsi bu. baktı bizim kız bizim ünlü böyle şeyleri beğeniyor falan, o da bi sayfa açtı ve güzel, kaliteli paylaşımlar yapmaya başladı. ama gerçekten kaliteliydi öyle 15 yaşında çocukların yaptığı paylaşımlardan farklı olduğu çok belliydi. gerçekten emek verdi, derken bizim ünlüyü de etiketliyordu. bizim ünlü instagramı bayağı seviyor ve aktif, bunun çok payı var tabi. yavaş yavaş, ara sıra like geliyordu ünlüden. sonra bi an bişeyler oldu, bizim ünlü kendi alanında minik bi turneye çıktı, bazı etkinlikleri oluyordu ve etkinlikler ücretliydi. bizim kız sayfasında ünlünün etkinliklerini duyurmaya, tanıtımlarını falan yapmaya başladı. bu arada bunların hepsini özenle yapıyor, etkinlikten resimler paylaşarak milletin katılması yönünde ikna edici şeyler yazıyordu yani. bayağı hoş gösteriyordu. bizim ünlü bunu bayağı farketti, bizim kız da etkinlik kendi yaşadığı şehre gelince gitti falan. birkaç etkinliğin ardından yeniden bir araya gelme şansı oldu o ünlüyle. ünlümüz bizim kıza bayağı bi ilgi gösterdi ve teşekkür etti, kızın kendilerinden bile daha fazla çalıştığını söyledi hatta tanıtım konusunda. bilmiyorum belki bu şekilde bir destekte bulunarak dikkatini çekebilirsin sonuçta bir günde kaç dm geliyor kim bilir ve onların hangi birini okuyor, bakıyor ki? böyle bişeyler yapabilirsen seni daha fazla ciddiye alır.

Çok çocukça hayali birak hayata bak

Menajerini bulup çiçek çikolata yollamak .
En azından niyetini anlar

Görüşme gerçekleşirse kıyafet olarak gelinlik giyersin oldu da bitti maşallah

Bizi haberdar et yazdığın zaman

Sonuç sevgililer mi evleniyorlar mi?konu sahibi yürümeyi düşünüyor da

Olur neden olmasin? Keske bundan 10 15 sene önce sosyal medya olaydida belki bende simdi bir ünlü ile evli olabilirdim. BAKINIZ tarkan in hanimi? Kadın da istikrar kimsede yok yillarca fun ı ol konser konser git. En sonunda elde et. Helal olsun der ayakta alkişlarim...
Ama kim oldugunu özelden yaz beri bende çatladim meraktan...

Çok heyecanlı :) İsim çok önemli genelde yabancılara daha çok cevap veriyorlar, mesela danlabilic i yabancı zannetmiş birçok futbolcu falan

Sonuç sevgililer mi evleniyorlar mi?konu sahibi yürümeyi düşünüyor da
hayır sevgili falan değiller ama iletişimleri devam ediyor, ikisi çok iyi anlaşıyorlar. aralarında sıradan bir ünlü-fan ilişkisi yok yani. öyle hemen pat diye sonuca varılmaz, bir mesaj attım döndü, hadi sevgili olalım olayı olmuyor. bu farklı tarzda bir yürümeye örnekti, gerçekten emek harcamaya değecek biri olduğunu düşünüyorsa bunu yapabilir. merhaba, senden hoşlanıyorum diye mesaj atarsanız bu gayet sıradan gelecektir hatta görmezden bile gelebilir. ama eğer gerçekten kendi kişiliği ile de etkileyebileceğini düşünüyorsa biraz emek harcayarak sonuca ulaşmak mümkün olabilir.

ben tarkan için yazılmış "bir megastar" kitabını okudum. tarkan, hayranı pınar ile evlenmişti. pınar'la tanıştığında pınarın kendisinin fanı olduğunu biliyordu ancak pınar'da en çok etkilendiği şey kızın kendine güveni, cool duruşu olmuş. yani hayranı diye deli olmamış tarkan için, peşinde dört dönmemiş. ayakları yere sağlam basan bir kadın oluşundan ve bu cool tavrından etkilenmiş tarkan.

Ne bileyim binde bir olay.tv ekranı büyülüyor gençleri .ünlülerin mukemmel tiplerine ve yansıttıkları yüzlerine aşık oluyorlar.hayranlık okey ama yürüme saçma.

İlk mesajdan direkt son sayfaya geldim ve hala ünlü belli değil benim açımdan konu kilit. Allah gönlüne göre versin konu sahibi.

Adami nasil tavlarim diye bu kadar zahmete girecegine, bu uğrasi kendin ünlü olmak icin versen emin ol o daha kolay olur. Artik bizim ulkemizde unlu olmak cok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…