Kesinlikle işte ben bu aptallığa gelemiyorum. Hele eltim..Bugün nazarla ilgili sosyal medya dini içerikli video paylaşıyor. Ertesi gün kocası ile gezdiği yeri atıp maaşallah deyin efendim yazıyorAsıl bomba çocuğunun resmini paylaşıp yüzünü kapatanlar. Arkadaş madem yüzünü kapatacaksın, çocuğu göstermek istemiyorsun, zaten çocuğun sadece 20cmlik bacağı görünüyor o fotoyu neden paylaşıyorsunSon yıllarda gördüğüm en aptalca akım bu olabilir.
Ay bir arkadasim sevgilisiyle fotograf paylaşırken adami kırpıyordu ahshd adamin sadece eli, kolu falan oluyordu.Asıl bomba çocuğunun resmini paylaşıp yüzünü kapatanlar. Arkadaş madem yüzünü kapatacaksın, çocuğu göstermek istemiyorsun, zaten çocuğun sadece 20cmlik bacağı görünüyor o fotoyu neden paylaşıyorsunSon yıllarda gördüğüm en aptalca akım bu olabilir.
Kem gözlüAy bir arkadasim sevgilisiyle fotograf paylaşırken adami kırpıyordu ahshd adamin sadece eli, kolu falan oluyordu.
40 yasinda adamin nesine nazar degdirelim.
Zaten iki üç ay sonra ayrıldılar. Eline nazar degdi herhalde.
Errrrkek eli sonuçta. Bu yaşımıza kadar adam gormedigimiz icin el gördüğüm an kendimden geçtim.Kem gözlüeline nasıl yükseldiysen artık
Öf bide şöyle kıllı falansa o kol ben düşerim netErrrrkek eli sonuçta. Bu yaşımıza kadar adam gormedigimiz icin el gördüğüm an kendimden geçtim.
Hayir adami komple paylassa on sn bakip geceriz de kol paylasinca daha cok dikkat cekiyor
Asıl bomba çocuğunun resmini paylaşıp yüzünü kapatanlar. Arkadaş madem yüzünü kapatacaksın, çocuğu göstermek istemiyorsun, zaten çocuğun sadece 20cmlik bacağı görünüyor o fotoyu neden paylaşıyorsunSon yıllarda gördüğüm en aptalca akım bu olabilir.
Siz öyle sanın,öyle bir hatırlıyorlar ki hatta unutamıyorlarİnstagram gibi platformlar zaten foto paylaşmak için var. Yemek atmıyorum çünkü gerçekten o konuda hassasım yani alamayan canı çeken insanlar olur diye, fakat gezdiğim yerleri, eşimle güzel anlarımızı paylaşıyorum kim ne düsünürse düşünsün. Çünkü zaten orda 10 sn bakıp diğer story geçiliyor yani kimse hatırlamıyor bile..
Miss simdi kendimi sorguladim ya ben de kizimi paylasmiyorum ama nazardan falan degil, o benden farkli bir birey ve onun secim sansi olmadan tum yuzunu gosteren dijital ayakizini birakmak istemiyorum. Sadece birkac defa cok uzaktan ve arkasi donukken okyanusa baktigi, havaalaninda camdan ucagi izledigi ya da parkta babasina kostugu fotografi hosuma gittigi icin paylasmistim ama tek amacim yuzunu belli etmemekti o yuzden hep arkasi donuk ve uzak acidan paylastim
Oğlunuzun empatisine hayran oldum maşallah.Çok doğru söylemiş.Bazı insanların mutluluğu ,bazılarının üzüntüsüne sebebiyet verebiliyor.Bunun enerji olarak geri dönümü de hiç iyi değil.Sosyal medyan varsa bi şeyler paylaşmalısın zaten ama görgüsüzce olunca çok itici oluyor.Kaliteli paylaşım,sınırları bilen ,abartmayan paylaşımdır.Ne ilginç
Benim 15 yaşındaki oğlum da eşiniz gibi düşünüyor
Kayak yaparken videosunu çekmiştim neden paylaşmadın çok güzel kayıyordun dedim
Benim bu gittiğim yerlere gidemeyen yaptıklarımı yapamayan bir sürü arkadaşım var paylaşmak ancak onların üzülmesine sebep olur dedi
Sen bilirsin dedim
Ben arada kendimi paylaşırımçok arada ama
Oda watsappdan sadece
Neyse yazmayayim simdi kanka hic gerek yok cuma cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?