- Konu Sahibi uzun kirpik
-
iyi de tek kv,görümce onlar mı..Ya benim kv okuması bile yok, ne bilcek face filan. .Ben akrabaların birbirine yaptığını da görüyorum.Akıl vermek yerine, vereceğiniz cevap varsa evet yada hayırdır,...bu ne ki şimdi.Ben genelleme yaparak sormuşum, benim kv mi demişim ki...
Benim sosyal medya hesabim yok erkek arkadaşımınkini kullaniyorum:)sevgilinin annesinin ne işi var senin facede şimdiden bu kadar yüz göz olmayın..
Benim sosyal medya hesabim yok erkek arkadaşımınkini kullaniyorum:)
Cevap icin atl
:))))))))Sosyal medya kullanmıyorum kısa bi süre once kapattim. Ve nedeni ise gerçekten suyu çıktı.. Akrabalarimin sacma sapan paylaştıkları, sonra her paylasimima yapilan yanlış yorumlar ve yanlış anlamalar. Zaten özel hayat diye bisey kalmadı tanidigim kapali bayanlar acik resimlerini koyuyor, yok başka tanıdığım kar lastiklerine zincir takmış onunla selfie yapıp atıyor.. Nispetten öte insanlar ne yaptığını bilmiyor kör cahil bi kitle oluştu sosyal medyada bence.. Buna ergenlerimizin paylaştığı içerikler de dahil.. Allah sonumuzu hayır etsin en son arabaşı içen aile fotosu like'lamıştım
Daha fenasini biliyorum,eşinin hesabindan kendisine sanki esi demiş gibi ask sözcükleri yazanlar varo da bi garip, aşkını git kocana söyle, oraya niye yazıyorsun ki....şahsi düşüncem bu ama tabii kimseye bir şey söylenilmiyor.Yani ablam bile sahlep yapmışlar, çekmiş koymuş....anlamıyorum ki, çay doldurup çekiyorlar, su soldurup çekiyorlar, kola doldurup çekiyorlar.....:)
Gercekten mi yok artıkOlen insanin duvarina nur icinde yat yaziyorlar, bunlar ne ki?
bi sahtelik var ama...hissediliyorNeden nispet yapsınlar? Nispet akımı diye bir şey mi var? Kimin ne yaptığı, ne yediği ne içytiği nereye gittiği beni ilgilendirmez. Art niyetli olmadığım için de art niyet aramam.
Ne demiş Mevlana "Düşüncen konuşmana, konuşman hareketine, hareketin kaderine yansır. Güzel düşün, güzel yaşa..."
evet bir de o var galiba diye düşünmüştüm...Bi kadının kocası, karısıyla beraber ve mutluluktan havalara uçuyor yazmış....Erkek ağzı değil bunlarDaha fenasini biliyorum,eşinin hesabindan kendisine sanki esi demiş gibi ask sözcükleri yazanlar var.valla biz gurbetteyiz.sosyal medya da akraba kardeş anne baba görmek için iyi oluyor.e tabi arkadaş da ekliyorsun.sonra bunlara maruz kaliyorsun iste...iyi ki birşey dememisim,desem ne gocunuyorsun diyecekler var gibi...en iyisi sessiz kalmak
Benim de sosyal medya hesabım yok, uzun süre önce kapattımHanımlar, sosyal medyada kv,görümce,elti, v.s....nispet, kıskandırma,özendirme v.s. yapıyor musunuz?
Gözlemlerime göre yapılıyor.Çok abartılı yorumlar, reklam kokan fotolar görüyorum da...Ben pek kullanmazdım, yeni açtım.Doğru mu yorumladım sizce?Böyle bir akım var m?
Bunu yapan var mi gercekten. Yani esinin agzindan kendine ask sozcuklari yazanDaha fenasini biliyorum,eşinin hesabindan kendisine sanki esi demiş gibi ask sözcükleri yazanlar var.valla biz gurbetteyiz.sosyal medya da akraba kardeş anne baba görmek için iyi oluyor.e tabi arkadaş da ekliyorsun.sonra bunlara maruz kaliyorsun iste...iyi ki birşey dememisim,desem ne gocunuyorsun diyecekler var gibi...en iyisi sessiz kalmak
Maalesef var.Bunu yapan var mi gercekten. Yani esinin agzindan kendine ask sozcuklari yazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?