Sosyal medyada nispet

Banada en komik gelen, aynı evde yaşayan, yani karı kocaların birbirilerinin gönderilerine yorum yapması..
Mesela; kadın yemek yapmış masada paylaşmış, adam nefis görünüyor karıcığım yazmış
Be adam o yemeği yedikten sonramı yazdın, yemeden öncemi Acaba yemeği yerkenmi..
Birde kadın adamın resmini paylaşıp bu benim paşam diye paylaşması valla adam bildiğin şişko nuri (fıstık benim olacak vurucam kırbacı diyen tip) Allah günah yazmasın
Sosyal medyayı birilerinin gözüne sokayım yaşamımı derken, başka gözler komik bulabiliyor

:))))))))

Bi tane hayalet bir sosyal medya hesabım var, arkabalarım, nispetçi arkadaşlarım falan ekli değil. Kafam rahat. Sorana hesabım yok demek en güzeli. Birkaç kafa dengi insan olsun yeter.
Benim hesapta bildiğin hayalet sadece 20 kişi var Candy crush oynuyoruz, birbirimize şeker yolluyoruz Ama face bazen arkadaş öneriyor, onlarda tanıdık, meraktan bakıyorum valla

Benim hesapta bildiğin hayalet sadece 20 kişi var Candy crush oynuyoruz, birbirimize şeker yolluyoruz Ama face bazen arkadaş öneriyor, onlarda tanıdık, meraktan bakıyorum valla
Benimki instagram. Bende de yirmi küsür kişi var. videolar keyifli oluyor. Benim de sosyal medyada tek eğlencem komikli videolar. :) bir de gezdiğimde foto paylaşırım.

Evet biz insanlar herseyin suyunu cikariyoruz ama bazı hanımlara ozellikle kendinde olmayan nispet olarak geliyormuş gibi geliyor bana.
3 yıl önce eşimle karda çekildiğimiz bir fotoğrafı gördüm geçen akşam arkadaşlarımızla oynamistik. O kadar hosuma gitti ki yaotiklarimizi hatirladim. Bir nevi günlük gibi birsey bu. Rahatsız olduğunuz şeyler olabilir ama engelleyebiliyorsunuz anasayfanizda çıkmasını. Siz özellikle girip bakmadık ca görmüyorsunuz da. Bunu sorun etmek gereksiz. Her çok mutlu görünen çift de abartmiyor emin olun abartanların sayısı fazla evet ama genelleme yapmak da yanlış.

Benimki instagram. Bende de yirmi küsür kişi var. videolar keyifli oluyor. Benim de sosyal medyada tek eğlencem komikli videolar. :) bir de gezdiğimde foto paylaşırım.
Ben facede kaldım Hiç instangram yada twitter ım olmadı.. Videoları bende seviyorum komik olanları..
Facede ekli olanlarda tek akrabam eşim Gerisi eskiden beri tanıdığım kişiler veya çocukluktan bir kaçı.. Akraba falan sıkıyor, hiç kimseyide takip etmem..

ben öyle nispet yapanların gerçek hayatta çok mutsuz olduklarını biliyorum.

Aynen akrabalar olmasa daha iyi. Benim iki yaşıtım kuzenim var sadece akrabalardan. Biri okul arkadaşımdı aynı zamanda. Eltim sordu geçenlerde instagramın var mı diye, kem küm ettim vermedim. Şimdi nereye gittiğimizi görecek, ne yiyip içtiğimi, ne giydiğimi, ne yaptığımı o taraftan kime anlatıp gösterecek bilinmez. Özelime girecek diye korktum. Uğraş dur.
İnstagrama katıl bence bak, çok güzel paylaşımlar oluyor, face oyunlarından daha çok eğlenirsin.

Deniyeyim bakıyım .. Bide dudaklarımı büzerek selfie foto koyayım Şaka bir yana uzun zamandır düşünüyorum ama üşeniyordum.. İlk fırsatta alırım

Ay çok güldüm gece gece vallahi çok genel buluyorum

Sosyal medyaya nispet yapanlarda var, terbiyesizlik yapanlarda var, ozel hayatini ortaya dokende var, sosyal medyayi guzel kullananlarda var.. varda var yani.. bir keresinde benim bir tanidigim " dogumuna iki gun kaldigini, ama alt bolgesinin su kadar cm acildigini yazmis " biz aynen boyle kaldik ohaaaaaa yani .. yazarken bile migdem kalkti yani.. millet artik herseyini ortaya dokuyo maalesef..

Yedigin ictigin sende kalsin deden bir soz.var hafiza tazelemenin dayanilmaz hafigligini yasamalarini isterdim.cogu tribüne oynuyor sacma bu paylasimlar yemekler civik civik.sevgill mesajlari abarti

ayip ya

Sosyal medya da çocuk ve aşırı siddet içerikli seyler dışında paylaşımlar beni rahatsiz etmiyor.

Çocukların resimlerinin, videolarinin paylasilmasini dogru bulmuyorum çünkü hic guvenli degil ve bu çocuğun seçimi degil. Bize sormadan nasil kimse bizim resmimizi paylasamiyorsa biz de cocugumuzun resmini paylasmamaliyiz.

Siddet içerikli seyler kimini duyarsizlastiriyor kimini ozendiriyor bu yuzden karsiyim.

Bunun dışında kim ne isterse paylaşabilir bunu takip edip etmemek gibi bi hakkimiz var sonuçta.

Görümcem yok kaynım ve eltimle görüşmüyoruz ekli değiller kv watsup işini yeni öğrendi arada yazışıyoruz

Akraba çevresi değilde genel olarak insanlarda, hepimizde bi kendini gösterme kaygısı var, evini yemeğini çocuğunu vs vs, ama var yani, çoğumuzun sosyal medya hesabında yıllardır görüşmediğimiz ve görüşmeyeceğimiz yolda görsek aman dur görmemezlikten geleyim dediğimiz kişiler ekli, neden ekli bende bilmiyorum açıkçası,kendi adıma silmiyorum da ayıp olur diye, gerçi ne kadar fark ederler sildiğimi ya da onlar beni silse ben farkeder miyim şüpheli, genel olarak değişik bir zamandayız bu bir dönem geçecektir

Ah Sanal dünya ..

Facede bazı paylaşım yapanlara baksan herkes dürüst,herkes ahlaklı,sevgi dolu.Gerçek yaşamına bakıyorsun tam tersi.Birde 1 kişiye kızıyor,sitemli kapak sözler paylaşıyor.Sorunun kimleyse Onunla çöz.Herkesi acaba kime dedi,ne için demiş diye meraklandırmanın alemi ne?Ben girsem de paylaşımyapmıyorum,sadece temizlik,yemek,kadın sitelerine girmek için kullanıyorum.

Aynen aynen, dayım misal, ana baba paylaşımlarından gına geldi, ana duası baba duası ana gibi yar olmaz vs vs, ama gerçekte olan ne, şu an anneannem de dedem de hasta hele dedem epey kötü,oğulları dururken 2 damat ilgileniyo hastaneye götürüp getiriyor, damatlar yıkıyor dedemi, faceden sev dur ananı babanı, gerçekte arazisin, yer belki.millet

Ben genelde yedigim ictigim her seyi paylasirim.
Esimi de.
Evimi cekip paylasmam bir tek.
Nispet yapacak kimsem yok, kimseyle ilgilenme huyum da yoktur.
Sevdigim icin yapiyorum ve ozellikle bu tarz paylasimlari daha cok seviyorum. Bana milletin gezdigi yeri paylasmasi kadar normal geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…