- 23 Mart 2014
- 6.460
- 12.325
- 198
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
:))))))))Banada en komik gelen, aynı evde yaşayan, yani karı kocaların birbirilerinin gönderilerine yorum yapması..
Mesela; kadın yemek yapmış masada paylaşmış, adam nefis görünüyor karıcığım yazmış
Be adam o yemeği yedikten sonramı yazdın, yemeden öncemiAcaba yemeği yerkenmi..
Birde kadın adamın resmini paylaşıp bu benim paşam diye paylaşmasıvalla adam bildiğin şişko nuri (fıstık benim olacak vurucam kırbacı diyen tip) Allah günah yazmasın
Sosyal medyayı birilerinin gözüne sokayım yaşamımı derken, başka gözler komik bulabiliyor
Benim hesapta bildiğin hayalet sadece 20 kişi varBi tane hayalet bir sosyal medya hesabım var, arkabalarım, nispetçi arkadaşlarım falan ekli değil. Kafam rahat. Sorana hesabım yok demek en güzeli. Birkaç kafa dengi insan olsun yeter.
Benimki instagram.Benim hesapta bildiğin hayalet sadece 20 kişi varCandy crush oynuyoruz, birbirimize şeker yolluyoruz Ama face bazen arkadaş öneriyor, onlarda tanıdık, meraktan bakıyorum valla
Ben facede kaldımBenimki instagram.Bende de yirmi küsür kişi var. videolar keyifli oluyor. Benim de sosyal medyada tek eğlencem komikli videolar. :) bir de gezdiğimde foto paylaşırım.
ben öyle nispet yapanların gerçek hayatta çok mutsuz olduklarını biliyorum.Hanımlar, sosyal medyada kv,görümce,elti, v.s....nispet, kıskandırma,özendirme v.s. yapıyor musunuz?
Gözlemlerime göre yapılıyor.Çok abartılı yorumlar, reklam kokan fotolar görüyorum da...Ben pek kullanmazdım, yeni açtım.Doğru mu yorumladım sizce?Böyle bir akım var m?
Aynen akrabalar olmasa daha iyi. Benim iki yaşıtım kuzenim var sadece akrabalardan. Biri okul arkadaşımdı aynı zamanda. Eltim sordu geçenlerde instagramın var mı diye, kem küm ettim vermedim.Ben facede kaldımHiç instangram yada twitter ım olmadı.. Videoları bende seviyorum komik olanları..
Facede ekli olanlarda tek akrabam eşimGerisi eskiden beri tanıdığım kişiler veya çocukluktan bir kaçı.. Akraba falan sıkıyor, hiç kimseyide takip etmem..
Deniyeyim bakıyım .. Bide dudaklarımı büzerek selfie foto koyayımAynen akrabalar olmasa daha iyi. Benim iki yaşıtım kuzenim var sadece. Biri okul arkadaşımdı aynı zamanda. Eltim sordu geçenlerde instagramın var mı diye, kem küm ettim vermedim.Şimdi nereye gittiğimizi görecek, ne yiyip içtiğimi, ne giydiğimi, ne yaptığımı o taraftan kime anlatıp gösterecek bilinmez. Özelime girecek diye korktum. Uğraş dur.
İnstagrama katıl bence bak, çok güzel paylaşımlar oluyor, face oyunlarından daha çok eğlenirsin.
Ay çok güldüm gece gece vallahi çok genel buluyorumo da bi garip, aşkını git kocana söyle, oraya niye yazıyorsun ki....şahsi düşüncem bu ama tabii kimseye bir şey söylenilmiyor.Yani ablam bile sahlep yapmışlar, çekmiş koymuş....anlamıyorum ki, çay doldurup çekiyorlar, su soldurup çekiyorlar, kola doldurup çekiyorlar.....:)
Sosyal medyaya nispet yapanlarda var, terbiyesizlik yapanlarda var, ozel hayatini ortaya dokende var, sosyal medyayi guzel kullananlarda var.. varda var yani.. bir keresinde benim bir tanidigim " dogumuna iki gun kaldigini, ama alt bolgesinin su kadar cm acildigini yazmis " biz aynen boyle kaldik ohaaaaaa yani.. yazarken bile migdem kalkti yani.. millet artik herseyini ortaya dokuyo maalesef..
Ah Sanal dünya ..Hanımlar, sosyal medyada kv,görümce,elti, v.s....nispet, kıskandırma,özendirme v.s. yapıyor musunuz?
Gözlemlerime göre yapılıyor.Çok abartılı yorumlar, reklam kokan fotolar görüyorum da...Ben pek kullanmazdım, yeni açtım.Doğru mu yorumladım sizce?Böyle bir akım var m?
Facede bazı paylaşım yapanlara baksan herkes dürüst,herkes ahlaklı,sevgi dolu.Gerçek yaşamına bakıyorsun tam tersi.Birde 1 kişiye kızıyor,sitemli kapak sözler paylaşıyor.Sorunun kimleyse Onunla çöz.Herkesi acaba kime dedi,ne için demiş diye meraklandırmanın alemi ne?Ben girsem de paylaşımyapmıyorum,sadece temizlik,yemek,kadın sitelerine girmek için kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?