- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Bilmem ki hic boyle seylere kafa yormadim. Biri bana laf soksa anlamam bile
Sosyal medya kullanmıyorum kısa bi süre once kapattim. Ve nedeni ise gerçekten suyu çıktı.. Akrabalarimin sacma sapan paylaştıkları, sonra her paylasimima yapilan yanlış yorumlar ve yanlış anlamalar. Zaten özel hayat diye bisey kalmadı tanidigim kapali bayanlar acik resimlerini koyuyor, yok başka tanıdığım kar lastiklerine zincir takmış onunla selfie yapıp atıyor.. Nispetten öte insanlar ne yaptığını bilmiyor kör cahil bi kitle oluştu sosyal medyada bence.. Buna ergenlerimizin paylaştığı içerikler de dahil.. Allah sonumuzu hayır etsin en son arabaşı içen aile fotosu like'lamıştım
o yüzden dedim, tüm fitneciler mevlanacı, beleşçiler paylaşımcı, kavgacılar barışçı, bunalımlılar mutlu, meteliğe kurşun atanlar mutlu....ya adamın bana gırla borcu var, gelip ağlıy, bakıyorum tatilde...ben borçlularımın hayatına bakıyorum da faceden....valla borçluyu takip ediyorum yalan yok.tabi onlar bilmiyor.bu takiple de çok şey yakalaıdmFacede bazı paylaşım yapanlara baksan herkes dürüst,herkes ahlaklı,sevgi dolu.Gerçek yaşamına bakıyorsun tam tersi.Birde 1 kişiye kızıyor,sitemli kapak sözler paylaşıyor.Sorunun kimleyse Onunla çöz.Herkesi acaba kime dedi,ne için demiş diye meraklandırmanın alemi ne?Ben girsem de paylaşımyapmıyorum,sadece temizlik,yemek,kadın sitelerine girmek için kullanıyorum.
siz bunu ne amaçla kullandığımı n erden bilceksiniz ki...emrivaki konuşmanız daçirkin olmuş.o kadar düşünürüm teşekkürler...Hayatının kumandası senin elinde farkında mısın? Rahatsız ediyorsa hesabını kapat. Bu kadar rahatsız olup takip etmeyi de ben anlamıyorum.
Arada bakıyorum güzel haberler varsa seviniyorum. Yoksa milletin yediğinden içtiğinden bana ne?
Bence sen bu ise bulaşma konularına baktım da hep onlar üzerine.bir de sosyal medyaya bulasirsan bu insanları hayatına iyice sokarsin dünyayı Kendine zindan etmeHanımlar, sosyal medyada kv,görümce,elti, v.s....nispet, kıskandırma,özendirme v.s. yapıyor musunuz?
Gözlemlerime göre yapılıyor.Çok abartılı yorumlar, reklam kokan fotolar görüyorum da...Ben pek kullanmazdım, yeni açtım.Doğru mu yorumladım sizce?Böyle bir akım var m?
sosyal medya kullanmıyorum bir tiweter hesabım var onuda onlar bulamaz zaten konuşmalardan laf üzere laf çıkartıyorlar orda bişey atsam inanıyorum sorun olurHanımlar, sosyal medyada kv,görümce,elti, v.s....nispet, kıskandırma,özendirme v.s. yapıyor musunuz?
Gözlemlerime göre yapılıyor.Çok abartılı yorumlar, reklam kokan fotolar görüyorum da...Ben pek kullanmazdım, yeni açtım.Doğru mu yorumladım sizce?Böyle bir akım var m?
bana da böyle şeyler komik geliyor mesela biri var kocası aldatıyor kendi de biliyor ama böyle canım kocam çok mutluyuz fotoları samiyetsiz sözler ...orda herkes çok mutlu herkes zengin dertsiz anlayışlı mutlu..Sanırsın herkes mutlu, herkes inanılmaz sosyal check-in ler falan, sanırsın onun kocasının şeyi kimsede yok...Atarlı mesajlar yazar ama karakteriyle yakından uzaktan alakası yoktur, laf sokar ama yüzyüze gelse iki kelime dahi edemez, kahvenin yanına birde son ternd kitap varsa tamam full kültürlü ablamız günde 5 saat kitap okur..Ha birde anne değilim olursam yaparmıyım bilmiyorum ama kız bebeğin varsa kafasında bebeğin kafasından büyük fiyonklu bandanalar oğlun varsa adam özentisi papyonlu çocuk fotoları, tabi bu anneler kendilerini dünyanın en iyi annesi olarak ilan ederler...Hepsinin çocuğu koliktir mesela dün gece hiç uyumadık selfieleri....Ha birde sosyal medyayı kullanmayı yeni öğrenen teyzelerimiz ve amcalarımız var bunlarda beni benden alıyor mesela...Eh artık bizde bu furyadan nasibimiz alıyoruz maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?