Sosyal medyada nispet

Çoğu sitelerde evlerinin her odasını paylaşıyorlar.Tamam fikir amaçlı salon,oturma odası,mutfak paylaşılır da;Yatak odasının ve banyonun paylaşılması bana tuhaf geliyor.Misafir bile gelse yatak odasının kapısını kapatırız,orası bizim mahrem odamız.

Kar lastiğiyle selfi mi?

Hayatının kumandası senin elinde farkında mısın? Rahatsız ediyorsa hesabını kapat. Bu kadar rahatsız olup takip etmeyi de ben anlamıyorum.
Arada bakıyorum güzel haberler varsa seviniyorum. Yoksa milletin yediğinden içtiğinden bana ne?

Gerçek hesaplar itici.
Face imi kapatalı 3 sene oldu.
Bööğk gelmişti.
İnsanla yeni tanışıyorsun pat dakikasında arkadaşlık teklifi geliyor.
Ablanın kaynının amcasının oğlunun sevgilisinin benim özel alanımda işi ne mesela.
Eklesen bir dert eklemesen havalı kendini beğenmiş olursun.
Bilgi kirliliği, nispet ortamı, bazı insanlarda amacının çok dışında kullanıyor.
Mezarda selfi çekilenleri de gördükten sonra benim için denecek fazla söz yok.

En son fotografımı yazın koymuşum
Paylaşımlarımda kedilerim zaten hep .. Ayrıca kıskandırcağım bi kayınvalidem bi görümcem bi eltim de yok zaten facem de

o yüzden dedim, tüm fitneciler mevlanacı, beleşçiler paylaşımcı, kavgacılar barışçı, bunalımlılar mutlu, meteliğe kurşun atanlar mutlu....ya adamın bana gırla borcu var, gelip ağlıy, bakıyorum tatilde...ben borçlularımın hayatına bakıyorum da faceden....valla borçluyu takip ediyorum yalan yok.tabi onlar bilmiyor.bu takiple de çok şey yakalaıdm
normalde adamın ailesinin destek olması gerek, olmuyorlar.karısının hesabına bakınca, diyorum ki herhalde nispet yapıyo kv filan....hep kendi kardeşi ve geliniyle kuaföre gittim, sinemaya gittim, ahh canım ailem bilmem ne....nispettir sanırım.hemen herkes böyle

siz bunu ne amaçla kullandığımı n erden bilceksiniz ki...emrivaki konuşmanız daçirkin olmuş.o kadar düşünürüm teşekkürler...

Bence sen bu ise bulaşma konularına baktım da hep onlar üzerine.bir de sosyal medyaya bulasirsan bu insanları hayatına iyice sokarsin dünyayı Kendine zindan etme

Yoo insanlar mutluluklarını paylaşıyor olabilirler bunu üzerime niye alınayım ki dünya benim etrafımda dönmüyor. Herkesin hayatındaki binlerce insandan birisiyiz bize niye nispet yapsınlar ayol. Ha ayrı bir husumetim varsa da hesabımda ekli olmazlar zaten. hoşlanmadığım halde ekli olmak zorunda olan insanları da takip etmekten çıkarıyorum haber kaynağına hiçbir paylaşımları düşmüyor bu kadar basit

Bizim bir akrabamiz var hep gelinine imada bulunacak şeyler paylaşıyor ama elti görümce nisbetini görmedim vardır mutlaka

Bazı insanlar gerçekten nispet olsun diye paylasım yapıyor bazı insanlarda alıngan hep öyle algılıyor sanki nispet yapıyorlarmış gibi olay bu bence. Kırk yılda bir gezerim ama adım sen ne çok geziyorsun hep geziyorsun yok yani öyle bişey ama kişi alıngan olunca algılayış öyle.

Benimde abimle sevgilisi ortak kullaniyor. Ne zaman kavga ettiklerini fln anliyoruz kiz imali imali paylasimlar yapiyorr ayni hesaptan abime laf sokucu seyler paylasiyor fln özellikle kahve fotosu koyanlardan da gina geldi artik anladik kahve iciyonuz da duyurmanin anlami ne

Yarin sevgililer gunu.
Rahatsiz olanlar icin zor bi gun olacak
Dusundum de ben cidden cok seviyorum ya sunumlar, masalar, arkadas kahve demis aklima geldi kahveler.
Hatta milletin tatil fotosundan falan kat be kat iyi geliyor.
Nispet gibi gelmiyor ama hala.

Sanırsın herkes mutlu, herkes inanılmaz sosyal check-in ler falan, sanırsın onun kocasının şeyi kimsede yok...Atarlı mesajlar yazar ama karakteriyle yakından uzaktan alakası yoktur, laf sokar ama yüzyüze gelse iki kelime dahi edemez, kahvenin yanına birde son ternd kitap varsa tamam full kültürlü ablamız günde 5 saat kitap okur..Ha birde anne değilim olursam yaparmıyım bilmiyorum ama kız bebeğin varsa kafasında bebeğin kafasından büyük fiyonklu bandanalar oğlun varsa adam özentisi papyonlu çocuk fotoları, tabi bu anneler kendilerini dünyanın en iyi annesi olarak ilan ederler...Hepsinin çocuğu koliktir mesela dün gece hiç uyumadık selfieleri....Ha birde sosyal medyayı kullanmayı yeni öğrenen teyzelerimiz ve amcalarımız var bunlarda beni benden alıyor mesela...Eh artık bizde bu furyadan nasibimiz alıyoruz maalesef..

Ben hic inanmiyorum o nispet fotolara yazilara ben hic esimle foto kotmamistim aramizin kotu oldugunu dusunenler olmus bende kapattim oh esim zaten anlamaz ikimizinde kafa rahat

sosyal medya kullanmıyorum bir tiweter hesabım var onuda onlar bulamaz zaten konuşmalardan laf üzere laf çıkartıyorlar orda bişey atsam inanıyorum sorun olur

bana da böyle şeyler komik geliyor mesela biri var kocası aldatıyor kendi de biliyor ama böyle canım kocam çok mutluyuz fotoları samiyetsiz sözler ...orda herkes çok mutlu herkes zengin dertsiz anlayışlı mutlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…