Sosyal medyada öylesine mesajlaşmak

karamelize bulut

Kendimle mutluyum
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
142
104
53
Facebookan gelen tanımadığın kişilerle can sıkıntısından, mesajlaşırmısınz yada tvitterdan gelen mesajlara cevap verirmisiniz tepkiniz ne olur,merak ediyorum tehlikelimidir başına iş mi açarsın bu konuda ne düşünüyorsunuz gerçekten düşüncelerinizi merak ediyorum? Edit: bu arada cevap yazmıyorum

Son düzenleme:
Herkese güven olmaz canım sosyal medya sonuçta insanlar oldugundan çok farklı görünebilir iyi örnekler de var kotu ornekler de tabi

Twitter da iyi kavga ederim :)

Face kullanmam .

Bence cevap vermeyin . Sosyal medya üzerinden bir arkadaşlık oluşacaksa da bu benzer fikirler , zevkler , görüşler üzerine paylaşım yaparken zamanla olmalı ... Siyaset, filmler , mekanlar ... bir ortak nokta sizi yakınlaştırıyorsa eyvallah , yoksa slm ist 27; o iş yaş :ruh:

Ne konusulur ki tanimadigin kişilerle. Bide ne gerek var ki. Vakit kaybi.

Gerçek hayatta hiç görmediğin bilmediğin insanlarla konuşma bence. Ne tipler çıkıyor, aman yani insanlara güvenilmez hele ki sanalda...

Facebookan gelen tanımadığın kişilerle can sıkıntısından, mesajlaşırmısınz yada tvitterdan gelen mesajlara cevap verirmisiniz tepkiniz ne olur,merak ediyorum tehlikelimidir başına iş mi açarsın bu konuda ne düşünüyorsunuz gerçekten düşüncelerinizi merak ediyorum?

kesinlikle hayir

Her insan kötü değildir elbette. ama tanışmaya bağlı. ne bileyim grup sohbeti olur sayfada tanışıklık olur konuşulur. ama dan dul mesaj atan adama cevap verilmemeli, geneli aptal oluyor

Back
X