Sosyal medyadan hoşlantı

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Bir discord grubumuz var. Grupta da çok yakışıklı biri var. Çok tatlı gerçekten, normalde böyle hoşlanmam ama ses tonu falan çok güzel. Farklı şehirlerdeyiz, birkaç kere özelden sohbet açmaya çalıştım ama sohbet akmadı. Ben yazmazsam yazmıyor. Toplu grupta konuşuyoruz sadece. Şansımı denedim, unutayım mı? Nasıl oluyor bu işler?

Yürümüşsün, pas vermemiş işte. Sohbet kısır kalıyorsa hiç uzatmayacaksın. Şu noktadan hiçbir zaman bir ilişki çıkmaz. İki taraf da aynı hissiyatta oldukları zaman akar gider muhabbet zaten.
Şimdi uzatırsan artık yapışmışsın gibi olur. Yapışkanları da kimse sevmez.

Bir discord grubumuz var. Grupta da çok yakışıklı biri var. Çok tatlı gerçekten, normalde böyle hoşlanmam ama ses tonu falan çok güzel. Farklı şehirlerdeyiz, birkaç kere özelden sohbet açmaya çalıştım ama sohbet akmadı. Ben yazmazsam yazmıyor. Toplu grupta konuşuyoruz sadece. Şansımı denedim, unutayım mı? Nasıl oluyor bu işler?
belki sevgilisi var belki başkasından hoşlanıyor bilemeyizki. toplu grupta ne konuşuyorsunuz mesela?

Çocuğa yürümüşsünüz pas vermemiş konuşma zaten akmamış yazmıyor etmiyor daha beklentiniz ne acaba?

hahah bana karşılık vermeyene asla üstüne gitmem hemde farklı şehirdeyse aman amanın uzak dursun😄
benim vardı başka ülkeden 1.5 sene sürmüştü ama tek amacım dilimi geliştirmek biraz da eğlenmekti.hiç gel demedim hiç geleyim demedim.erkek demek dert demek demişmiydim daha önce demiştim sanırımmm :KK45:

Back
X