- 19 Şubat 2020
- 3
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi ilayda_3535
-
Gelde vurma...İkliminize değil de vitrininize gelenleri önemsemeyin bence.Evliyim barklıyım boy boy kocamla fotograflarım var ama adam gelmis cok guzelsin yaziyo
Konuyu açıp gidip “kocam tatmin etmiyor” konusunu okuyor cinsellikte. Bir önceki sosyal medya temalı konusunda da hiç cevap yazmamış. Hobi olarak konu açıyor herhalde.Haftada bir bu konu açılıyor. Evet, hem de tinder benzeri bir yerden tanıştık. Bi daha açacak mısınız konuyu, tekrar yazayım mı
ayyy evet kadın kocasını zehirlemis 35 yasında sevgilisi falan varmıs 50 60 yasında kadının ben de izledim cok fenaAnnem 58 yaşında Facebook ta yurt dışında akrabalarınin resimlerine falan bakiyor watsap kurdum vs geçen gün bende Facebook tan biri görüntülu aradı ben sandım dayimlar fln açtım saf gibi adam Allah tan kötü birşey göstermedi yazıyor anneme hemen engelledim sapığın teki anneme bile yaziyorlarsa dedim birde müge anlı da Ayşe harman olayı vardı ben ce cidden çok temkinli olmak lazım
Napsın herkesin eğlence anlayışı farklı işte. Yazık.Konuyu açıp gidip “kocam tatmin etmiyor” konusunu okuyor cinsellikte. Bir önceki sosyal medya temalı konusunda da hiç cevap yazmamış. Hobi olarak konu açıyor herhalde.
Annem 58 yaşında Facebook ta yurt dışında akrabalarınin resimlerine falan bakiyor watsap kurdum vs geçen gün bende Facebook tan biri görüntülu aradı ben sandım dayimlar fln açtım saf gibi adam Allah tan kötü birşey göstermedi yazıyor anneme hemen engelledim sapığın teki anneme bile yaziyorlarsa dedim birde müge anlı da Ayşe harman olayı vardı ben ce cidden çok temkinli olmak lazım
Ben şok oldum adam görüntüde aractaydi direksiyonu gördüm kapattım işte güzel bayan vs yazıyor tuhaf tuhaf gülüyorum ama aslinda korkunç ya başka birşey gösterse koşup açtım bendebenim anneme de yaziyorlar merhaba hanim efendi sizi gordum tutuldum kendime gelemiyorum tanisabilirmiyiz yazarken bile ellerim titriyor yazmis biri
annemde hoşt köpek yazmiş adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?