- 31 Mayıs 2017
- 2.028
- 2.288
- 83
Merhaba. Konu benim için değil. Konuyu kardeşim adına açıyorum. Sadece yorumları merak ediyor. Ben evliyim bakarsanız eski konularımdan öğretmenim. Kız kardeşim hemşire oldukça güzel bakımlı gezen tozan hayatı dolu dolu yasayan bir bayan. Sevgilisinden ayrıldı boşluktaydı. Kardeşim yurtdışına tatile gidicekti arkadaslarıyla. İnstagramda gezme yerlerine bakarken bir çocuk dikkatini çekiyor çocuk bizimle aynı memleketli. Hikayesine bakıyor. Bu bana bakmaz egolu diyor eklemiyor. Çocuk kız kardeşimi ekliyor. Kız kardeşim bu çocugu çok begenmiş görüntü olarak. Kız kardeşimin tüm attıgı fotograflarını begeniyor. Sürekli olarak hikayelerine bakıyor mesaj yok. Çocugun instagramında tuhaf tipli kız yok. Geneli erkek diyebiliriz. Çocuk ultra zengin biri. Tüm dünyayı gezmiş havalı yakışıklı bir tipi var. Öyle sosyal medya fenomeni felan değil. Kardeşimin sosyal medyasında 4 aydır var hiç mesaj atmıyor. Kız kardeşim hikayesine emoji koymuş sadece begenmiş. hiç mesaj yok. Bana kalırsa mesaj atmıyor silsin çünkü çok takmış çocuga. Oda inatla silmiyor. Begense mesaj atar diyorum anlamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz.