- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
konudan çok bağımsız olarak pp deki kadın kim ve bir filmden alınmışsa hangi film acabaBuradan 1 kişi bile çıksa evet ben sosyal medyadan evlendim dese, bu sizin güvenli bir iliski yasayacaginizin garantisini vermez. Kimse de umarim bunu diyerek vebale girmez.
Ayni okulda okursunuz, sizi bulusturan instagram olur o baska bir şey. Ama onerilerde karsiniza cikan bir insanla konusmak bile tehlikeli bence bu devirde.
Esimle oyundan tanistim 4 sene sevgili bi senedir evliyim suanda 31 haftalik hamileyim :) herkez boyle sansli olmaya biliyo ve suan olup biten olaylari saskinlikla izliyorum dikkatli olun herkez menfatini dusunuyo artikİyi geceler arkadaşlar, biriyle sosyal medyadan tanışıp ciddi bir ilişki yaşayanınız var mı veya bu konudaki fikirleriniz nedir?
Kültürsüzlügüm ortaya çıkıyor bu yorumumla ama bilmiyorum kim olduğunukonudan çok bağımsız olarak pp deki kadın kim ve bir filmden alınmışsa hangi film acaba
Nell Crain. Az kültürlendin hadi yine iyisin.Kültürsüzlügüm ortaya çıkıyor bu yorumumla ama bilmiyorum kim olduğunuçok duru bir güzelliği var. Severek kullaniyorum.
Ban yemeye deger bir sohbet olsun isterdim ancak degil. Buna değmez.Nell Crain. Az kültürlendin hadi yine iyisin.
Tepedeki Ev. Dizi.konudan çok bağımsız olarak pp deki kadın kim ve bir filmden alınmışsa hangi film acaba
Kesinlikle. Biraz kültürlenip gelirsen neden olmasın. Az daha yüzdelere çalış. İyi olur.Ban yemeye deger bir sohbet olsun isterdim ancak degil. Buna değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?