- 28 Mart 2020
- 21.925
- En iyi cevaplar
- 1
- 67.133
- 598
- Konu Sahibi Mavis Deniz
ÜfKesinlikle. Biraz kültürlenip gelirsen neden olmasın. Az daha yüzdelere çalış. İyi olur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÜfKesinlikle. Biraz kültürlenip gelirsen neden olmasın. Az daha yüzdelere çalış. İyi olur.
Yorum bulma??? Ergen benmerkezciliği??? Random gülme???Üfamma uzattın ha! Kişiliğin mi gelişmedi? Ne bu iletisim kurma iddiası? Yorumlarimi bulma, bulaşma iddiası? Ne gerek var, kazancin ne bundan? Çok saçmaaa djdkskwl
Bence hıc gerek yok .Tanımalı ıyıce gozlemlemelısın.İyi geceler arkadaşlar, biriyle sosyal medyadan tanışıp ciddi bir ilişki yaşayanınız var mı veya bu konudaki fikirleriniz nedir?
Alakali alakasiz her yorumuma cevap vermeniz, sizinle konusmadigim yorumlarda bile bana cevap vermeniz ne oluyor jdkdlslsYorum bulma??? Ergen benmerkezciliği??? Random gülme???
Kesinlikle sosyal medyadan biriyle ilişki yaşamayı uygun bulmuyorum.. Şimdi kocaman kocaman adamlar profillerine başka resimler koyuyor bi bakıyorsun kelli felli aile babası..İyi geceler arkadaşlar, biriyle sosyal medyadan tanışıp ciddi bir ilişki yaşayanınız var mı veya bu konudaki fikirleriniz nedir?
Valla hiç farkında değilim. Konunun son yorumunu okudum. Size aitti. Ayrıca ilk siz benim yorumuma alıntı yaptınız. Bu 2 konu dışında nickinizi görmedim. Ki bu konular güncel konu. Herkes okuyor yani. Pes yani insan bu kadar da olmaz dedirttiniz. Ben de sizin gibi bi kafaya sahip olsam hep gülerdim. Ne demişler cahillik mutluluktur. Ha küçük bi tavsiye kendinizi fazla önemsemeyin sonra üzülürsünüz.Alakali alakasiz her yorumuma cevap vermeniz, sizinle konusmadigim yorumlarda bile bana cevap vermeniz ne oluyor jdkdlsls
durup dururken yorumuma yanit veriyorsunuz. Cevap verince de erken benmerkezciliği????????? Djdkkslsls
evet random gulme djdjdklsls var mi bir rahatsızlığınız djdkdldlsls varsa gulmeyeyim djdkddsls ay tutamadim dkdksllsls
Yorumumu bulan da sizsiniz, ilgi cekmek isteyen de sizsiniz ama evet random gulen benim fjdjkdma
3 tane sizi ilgilendirmeyen, sizinle ilgkli olmayan konuma cevap yazdiniz. Ama evet benmerkezcilik yok sizde djdkdksm
temkinli davranılarak. asiri dikkatli olunarak belki diyebilirim..İyi geceler arkadaşlar, biriyle sosyal medyadan tanışıp ciddi bir ilişki yaşayanınız var mı veya bu konudaki fikirleriniz nedir?