• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?

Şans işi bence, illa ki oradan tanışıp mutlu olan da vardır ama bence düşük bi ihtimal bu.

Bana da çok mesaj gelirdi hiç cevap vermezdim istek mesajları vardı çok fazla Facebookta ama bir gün birine cevap verdim bi şekilde sohbet ilerledi iki görüştük 3te nişan 5 te nikâh 6 da düğünümüz oldu 1sene içinde evlendik 8 senelik evliyiz şuan kader nasip diye birşey var nerden nasıl olacağını bilemiyor insan ama çok büyük cesaret şimdiki aklım olsa cesaret edemezdim 19 yaşın verdiği delilik galiba

İlişki sitesi konusunda soslu mantar tarifine giden bir yolculuk🤣

Halüsinasyon yapan mantarlar ve olası tehlikeleri göz önünde bulundurarak ; "internetten buluşulacak adamın, ikram etttiği herşeyin yenmemesi gerektiğini unutmayın" diyerek bağlayabiliriz konuyu. 😎 :KK53:

Evlenen var.
Ama benim düşünebileceğim bir şey olmadı hiç. Burnumun dibinde tanıdığım adamın her gün türlü türlü huyları çıkıyor.Mesela bugün 20ye yakın çiğ mantarı tuzla yedi gözümün önünde.😂

İlişki sitesinde tanısam neler yerdi kim bilir🤣🤣
Erik çok pahalı olunca tabi aşerdi belki adam😂

Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Konu başlığı okuyunca gerginlik hissettim bakmak istemesem de baktım

Adama, tuza banıp banıp börtü böcek yemiş muamelesi yapmasaydınız iyiydi. :KK70:
Siz de tattınız mı ? Beyaz kültür mantarlarının kar beyazı ve daha sert yapıya sahip olan cinsini; çiğden salata yapanlar da var.

Konudan nefis yemek tariflerine bağlamanız çok tatlı olmuş ya:)). <3

Back
X