Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişki sitesi konusunda soslu mantar tarifine giden bir yolculuk![]()
Şermin stajyer olarak yarın başlayım mı?Halüsinasyon yapan mantarlar ve olası tehlikeleri gözönünde bulundurarak ; "internetten buluşulacak adamın, ikram etttiği herşeyin yenmemesi gerektiğini unutmayın" diyerek bağlayabiliriz konuyu.![]()
![]()
Hep günah keçisi benim tabi.
Tehlikeli sular onlar.Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Yanlız değilsin bendeKonu başlığını ‘bekar mısınız’ olarak okudum![]()
Erik çok pahalı olunca tabi aşerdi belki adamEvlenen var.
Ama benim düşünebileceğim bir şey olmadı hiç. Burnumun dibinde tanıdığım adamın her gün türlü türlü huyları çıkıyor.Mesela bugün 20ye yakın çiğ mantarı tuzla yedi gözümün önünde.
İlişki sitesinde tanısam neler yerdi kim bilir![]()
Erik gibi de yedi valla kütür kütürErik çok pahalı olunca tabi aşerdi belki adam![]()
Bu savaşı sen başlattınHep günah keçisi benim tabi.
Sen öyle diyorsan öyledir güzel kızBu savaşı sen başlattın![]()
yaağğ slqqqqSen öyle diyorsan öyledir güzel kız![]()
Konu başlığı okuyunca gerginlik hissettim bakmak istemesem de baktımMerhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Adama, tuza banıp banıp börtü böcek yemiş muamelesi yapmasaydınız iyiydi.
Siz de tattınız mı ? Beyaz kültür mantarlarının kar beyazı ve daha sert yapıya sahip olan cinsini; çiğden salata yapanlar da var.
Konu başlığı okuyunca gerginlik hissettim bakmak istemesem de baktım
O keske evlenmeseymişBurda E elifnurbeyza var intagram yorumlarinda tanisip evli olan. Hic benlik bir hareket degil ama yapan var.
O da başımıza çorap ördü. Hergün başka bir konu.Burda E elifnurbeyza var intagram yorumlarinda tanisip evli olan. Hic benlik bir hareket degil ama yapan var.
Asil bombalar dugunden sonra kaynana gorumce olay olay. Bu sadece fragman.O da başımıza çorap ördü. Hergün başka bir konu.