• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?

Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Benim kuzenim sosyal medya üzerinden tanıştığı biriyle evlendi ve şuan mutlu. Şans meselesi biraz

Ben 12 yıl önce sosyal medyadan tanıştım. 4 yıldır evliyim. Ama artık sosyal medya daha kalabalık. Şimdiki aklımla tanımadığım biriyle görüşür müydüm? Pek sanmam. O zaman 16 yaşındaydım. Cahil cesareti vardı. 😅

Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Ben öyle evlendim.Yuzyuze görmüyorsun.Her türlü riskli.Ama şöyle birşey var.Olur ya insanlar yüzyüze gorusemiyor.Ortak arkadaşının arkadaşı konuşmak ister o arkadaşından onun hakkında bilgi alırsın.Ama hemen yüzyüze gorusmelisin.Ben görücü usulü dede şimdi görüyorum fotoğrafa bakıyorlar.Cok yanlış buluyorum.Fotografla yüzyüze farklı görünüyor insan.Yuzyuze herzaman daha iyidir.

Ben🙋‍♀️ eşimle instagramda tanıştık. Önce bi süre konuştuk. Sadece çok yakın olmayan 2-3 ortak arkadaş vardı ortak listemizde. Şimdi 8 aylık evliyiz😊 yani bence olmicak bişey değil, çalışma şartlarımız, oturduğumuz bölge vs sebeplerle çevremizde kendimize uygun biri bulamayabiliriz. Sosyal medyada tanıdığımız birinden de etkilenebiliriz. Ama bence şöyle olmalı, görüşme olucaksa senin bildiğin, kendini güvende hissettiğin bi yerde olmalı. Giderken de muhakkak arkadaşlarına haber ver, gideceğin yeri saati ve kimle gittiğini

seneler önce instadan tanıştık sonra anlaşamadık görüşmeyi kestik bu süre içinde yüz yüze tanıştığım insanlardan hep kazık yedim. seneler sonra tekrar instadan ekledim ve evlendik. çok da mutluyum bu zamana kadar başıma gelen bütün kötü şeylerin yerlerini mutlulukla değiştirmek için girmiş sanki dünyama ❤️

Bennnn❤️ çok mutluyuz… ve arkadaşlarım😅 onlar da gayet mutlular. Tek bir arkadaşımız yüz yüze tanışıp evlendi ve bize internetten tanışmayı kötülerdi. O boşandı bizler mutlu mesut yaşıyoruz🙏🏻🙏🏻🙏🏻 emin ol sayılar çok fazla ama söylemiyor kimse. Biz de çevremize internetten tanıştığımızı söylemedik önyargılardan dolayı.

Çevremde çoknfazla var , üstteki üyenin dediği gibi kimse söylemiyor. Biz de sevgilinle arkadaşlık uygulamasından tanıştık şükür her şey yolunda

İnstagram, Twitter gibi mi?
Büyük cesaret valla her şey çıkabilir karşısınıza.
Eeee gidip evin garajında buluşmayacaklar.bu güven, güvenme muhabbeti çok garip geliyor bana.eee tanımadan adamın direk evine mi ışınlanacak sanki ? Güvenene kadar beklesin.

Eeee gidip evin garajında buluşmayacaklar.bu güven, güvenme muhabbeti çok garip geliyor bana.eee tanımadan adamın direk evine mi ışınlanacak sanki ? Güvenene kadar beklesin.
Aynen öyle o zaman tanıdık vs vasıtası ile tanışan herkesin aşırı mutlu olması gerekiyo

İnternetten tanışan çok kişi var çevremde. Arkadaşım Facebook’tan tanışıp evlenmişti şimdi çocukları var. Ki dalga geçmek için ekleşmişti 😃 tabi biraz şans işi, karşına kim çıkacak hırlı mı hırsız mı bilemezsin ama bazı şeyler kendini belli ediyor bence. Ekleşirsin kişi ile sohbetinin nereye gittiğine bakarsın bi. İlk buluşmayı hemen alkollü ortamda mı yapmak istiyor? Ya da hemen bana gelsene ya, ben sana geleyim muhabbeti falan yaparsa kes muhabbeti niyetini belli etmiş olur. Bir de bazıları seni denemek için sürekli “şaka ile” cinsellik muhabbetine girip sen tepki verdiğinde “şaka yaptım ya niye akşam hep cinsellikte” gibi laflar edip seni çileden çıkarabilir .

Ekletmekte sorun yok ama ekleştikten sonraki muhabbetten zaten adam biraz kendini belli eder. Ha bir de tek başına yaşıyorsan bile “ben ailemle yaşıyorum” diye söyle ki kafalarında hemen tek başına yaşayan bekar kız ooo eve giderim diye düşünmesin.

Baya şey yazdım ama, eğer yaş 30 lara geldiyse maalesef düzgün erkekler elenmiş ve evlenmiş oluyor , geriye sosyal medyada 30 yaş üstü kendini ıssız adam sanan saçma sapan ergen tripli adamlar kalıyor. Hep evlenenler daha küçük yaşlı gibi geldi bana. Bu yüzden bence şans verebilirsin sosyal medyaya, ama dikkatli olmalı ve güvenli yerlerde buluşmalısın. Güven hissedinceye kadar da adresini ve yalnız yaşadığını, iş yerini falan söylememelisin.

Ben sosyal medyadan tanıştım ama yakın çevremden birisiymiş aslında tanıştık ve 1 yıllık evliyim 2 yıl sevgili kaldik birbirimizi tanıdık ve çok şükür ki bana o 100000 de 1 olan iyisi denk geldi

Sanaldan tanıştıktan sonra uzun bir süre yüz yüze de iletişime geçmek şart bence. Sanal alemin kötü ve art niyetli insanlardan oluştuğunu düşünmüyorum.

Çok kınadım evlilik sitesinden bir baba yiğit bulup piyasadan çekilmeme 🤏🏻 şu kadar kaldı 🤣

Şaka maka sosyal medyada bulunabilir artık dijital çağdayız. Örneğin instagramdan tanışmak başka tanışma sitesi değil masum bir tanışma bence ama direkt evlilik siteleri av avcı kadın götürmek için giriyorlar erkekler oraya

Instagram dan tanışarak evlendik eşimle ama sonradan öğrendim ki yaşını yalan söylemiş mesleğini de öyle şuan boşanma aşamasındayız siz siz olun tanıyıp güvenmediğiniz kimseyle evlenmeyin

Back
X