• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?

Ay merak ettim kaç dedi yaşını da asıl yaşı kaç cıktı? Mesleğini ne söyledi de aslı ne çıktı?
Ben o zaman lise okuyordum oda 24 dedi sonra 30 a çıkardı sonra 33 oldu o zaman ayrıldım zaten ama aile sorunu vs derken evlenmeye mecbur bırakıldım

Başta 24 düm dedi sonra 30 çıkardı sonra 33e ogrendigimde ayrıldım ama ailevi sorunlarım öyle bir hal aldı ki onunla evlendim öğretmenim dedi ama yalandı oda.
Nasıl yani hiç kimseyle tanismadiniz mi ? Hiç mi resmi bir şeyini görmediniz ? Yaşını 10 yaş nasıl küçük soyleyebilir? Resmi olarak evlendiyseniz evlenirken ismini ne söyledi nikah memuru

Nasıl yani hiç kimseyle tanismadiniz mi ? Hiç mi resmi bir şeyini görmediniz ? Yaşını 10 yaş nasıl küçük soyleyebilir? Resmi olarak evlendiyseniz evlenirken ismini ne söyledi nikah memuru
Evlenmeye yakın öğrendim bütün yalanları ismi doğru sonra ayrıldım bu yalanlardan dolayı baya zaman geçti aile mevzuları vardı bizimkiler babamgil beni zorla halamın oğluna vereceklerdi söz hakkım yoktu bende bunla iletişime geçip kaçtım olay bu

Başta 24 düm dedi sonra 30 çıkardı sonra 33e ogrendigimde ayrıldım ama ailevi sorunlarım öyle bir hal aldı ki onunla evlendim öğretmenim dedi ama yalandı oda.
Daha da çıkacaktı galiba yaşı. Geçmiş olsun size. Cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Ben eski sevgilimle o şekilde tanışmıştım. Şansıma psikopat falan çıkmadı henüz 17 yaşındaydım şimdi düşününce delilik diyorum çocuk aklı işte. 3-4 sene sürdü ilişkimiz farklı sebeplerden ayrıldım ama ayrılmasam birkaç ay içinde nişan düşünüyorduk. Yani olabilir belki ama çok dikkatli olmanız lazım.

Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Kuzenim evli mutlu çocuklu 😁

Ben de erkek arkadaşımla sosyal medya üzerinden tanıştım. Çok büyük konuşurdum sosyal medyada tanışıp sevgili olanlar için. Kendi başıma gelmiş oldu ama gerçekten yanılmışım diyebilirim. Yeterli süre boyunca tanıdığında ve gerçekten iki tarafta ciddi boyutta olduğunda yakınındaki insanlardan çok daha iyi tanıyabiliyorsun karşındakini. Hiç pişman olmadım. Ama tabi tanıştıktan sonra ilk buluşmaya giderken biraz tedirgindim acaba gerçekten o tanıttığı kişi mi diye. Karşılaşınca kötü niyetli biri olmadığını anladım zaten. Ama tabi bu üstte de denildiğini gibi biraz şans ve kader işi. İnstagram gibi platformlara güven olmaz diye düşünüyorum.

Biz eşimle chat uygulamasından tanıştık. Aynı semtte oturuyormuşuz tesadüfen. Buluştuk konuştuk 5 yıl sevgililik 3 yıldırda evliyiz. Chat uygulamasında tanışmış olmamız bize hiç bir olumsuzluk yaşatmadı çünkü ikimizde uygulamayı kötü amaçlı kullanmıyorduk. Eskiden bu çok kötü görünürdü ama artık bu zamanda çok normal

Bu nasıl bir olay ya.ağzım açık kaldı.24 yaşla 33 veya üstü yaşı ayırt edemeyecek kadar dikkatsiz misiniz gerçekten.kiminiz kimseniz yok mu? Taniştırmadınız mı görüştürmediniz mi ? Siz onun ailesiyle tanışmadınız mı ? Hiç iş yerine gidip gelirken eşlik etmediniz ? Konuşurken falan işgillenmediniz mi?hamile kalana kadar işe gidip gelmedi mi ?.iş arkadaşlarını düğüne ya da nikah her neyse çağırmadı mi ?.nikah işlemleri yapılırken, sağlık taramalarından geçilirken hiç mi kimliğine bakmadınız, görevlilerden birşeyler duymadıniz ? Bir de neden yaşını ve mesleğini bile öğrenecek kadar vakit geçirmediğiniz biriyle evlenme ihtiyacı duydunuz ? Bu ne ilginç ve saçma bir olay.😳🤦‍♀️

Son düzenleme:
Ben de erkek arkadaşımla sosyal medya üzerinden tanıştım. Çok büyük konuşurdum sosyal medyada tanışıp sevgili olanlar için. Kendi başıma gelmiş oldu ama gerçekten yanılmışım diyebilirim. Yeterli süre boyunca tanıdığında ve gerçekten iki tarafta ciddi boyutta olduğunda yakınındaki insanlardan çok daha iyi tanıyabiliyorsun karşındakini. Hiç pişman olmadım. Ama tabi tanıştıktan sonra ilk buluşmaya giderken biraz tedirgindim acaba gerçekten o tanıttığı kişi mi diye. Karşılaşınca kötü niyetli biri olmadığını anladım zaten. Ama tabi bu üstte de denildiğini gibi biraz şans ve kader işi. İnstagram gibi platformlara güven olmaz diye düşünüyorum.
Sosyal medyada tanışıp, insatagrama güven olmaz demek 😀 eee instagram sosyal medya zaten.

Ben eski sevgilimle o şekilde tanışmıştım. Şansıma psikopat falan çıkmadı henüz 17 yaşındaydım şimdi düşününce delilik diyorum çocuk aklı işte. 3-4 sene sürdü ilişkimiz farklı sebeplerden ayrıldım ama ayrılmasam birkaç ay içinde nişan düşünüyorduk. Yani olabilir belki ama çok dikkatli olmanız lazım.
Delilik olan taraf neresi ki ? Ilk buluşmada ıssız bir ormanda mı buluştunuz sanki ?

Lise yıllarımda bir kişiyle sosyal medyadan tanıştım konuştum ama genclik işte deli cesareti. 3 yıl sevgililik doneminden sonra ayrıldık. Hiç yüz yüze görüşmedik tabi. sonra büyüdükçe o ortamlardan birini bulup tanışmak bana çok korkunç geldi.

Yıllar sonra eşim bana tanışmamızdan 2 yıl önce sosyal medyadan istek attı bende kabul etmedim sosyal medyadan biraz korkunç geldi eski deli zamanlardaki gibi değildim. Ama sonrasında yüz yüze tanıştık 2 yıl sonra. Tabi biz aynı şehirdeydik ve dersanede tanıştık. Yani ne bilim ama bu zamanda netten tanışmak çok ürkütücü geliyor bana.

Ha bu arada bir tanıdığımın kızı da bu şekilde netten biriyle tanışıp kaçmıştı oğlan kendini gayet maddi yönden falan iyi göstermiş. Kız da bu oğlana iyice aşık olmuş ailem beni vermez kafasıyla kaçmış oğlan bu kızı köye anasının evine götürmüş. Sonrasında boşanma falan oldu işte. Tabi şimdiki genç kızlar biraz daha cin göz oluyor ama belli mi olur adam sapik falan çıkar Allah korusun...

Lise yıllarımda bir kişiyle sosyal medyadan tanıştım konuştum ama genclik işte deli cesareti. 3 yıl sevgililik doneminden sonra ayrıldık. Hiç yüz yüze görüşmedik tabi. sonra büyüdükçe o ortamlardan birini bulup tanışmak bana çok korkunç geldi.

Yıllar sonra eşim bana tanışmamızdan 2 yıl önce sosyal medyadan istek attı bende kabul etmedim sosyal medyadan biraz korkunç geldi eski deli zamanlardaki gibi değildim. Ama sonrasında yüz yüze tanıştık 2 yıl sonra. Tabi biz aynı şehirdeydik ve dersanede tanıştık. Yani ne bilim ama bu zamanda netten tanışmak çok ürkütücü geliyor bana.

Ha bu arada bir tanıdığımın kızı da bu şekilde netten biriyle tanışıp kaçmıştı oğlan kendini gayet maddi yönden falan iyi göstermiş. Kız da bu oğlana iyice aşık olmuş ailem beni vermez kafasıyla kaçmış oğlan bu kızı köye anasının evine götürmüş. Sonrasında boşanma falan oldu işte. Tabi şimdiki genç kızlar biraz daha cin göz oluyor ama belli mi olur adam sapik falan çıkar Allah korusun...
Bu riskler normal tanisilan ortamlarda da var . Tabi sosyal medya derke chat siteleri demiyorum, gayet tüm bilgilerin olduğu arkadaşlık uygulamaları var ve bir insan hakkında bilgi edinmek çok kolay . İşi gücü düzgün tiplere bakmak gerekiyor .

Sosyal medyada tanışıp, insatagrama güven olmaz demek 😀 eee instagram sosyal medya zaten.
Demek istediğim şu, bende sosyal medyadan tanıştım evet ama yine de instagram gibi mecralara güven olmaz cünkü benim karşıma cıkan biri binden bir biri arkadaşımda aynı sekilde konusuyor sosyal medya üzerinden ve genelde kötü ve sapık kişiler oluyor bunu soylemek istedim. Her ne kadar ben ordan tanışmış olsam da kimseye rahatlıkla öneremem cünkü karşına nasıl biri çıkar bilinmez.

Artik sosyal medya disardkai herhangi bir sosyal ortamdan farksiz. Gayet de sosyal medyadan tanistigimiz biri hayatimizda yer edinebilir. Ama iliski konusunda oyle "iliski arayisi" icinde birine ben sahsen karsilik vermezdim. Sevmem oyle seyelri. Gerci reelde de olsa, hali hazirda bir muhabbetimiz bir ortamimiz olmayan birj dogrudan iliski niyetiyle yaklassa kacarim muhtemeln. Bugun bu daha da yaygin ve normal. Ben esimle 10 sene once 18 yasindayken, hem de bi forum sitesinde tanistim. Ortak bir ilgi alanimiz uzerinde konusurken arkadasligimiz gelismisti. Sonra duygusal iliskiye donustu. En bastan manita arayisiyla internette avını arayan erkek modelinde yaklassa asla yaklasmazdim muhtemelen

E cogu kisi internetten tanismis ben neden sapiklari cekiyorum :KK43:
Ya R rainyy sen her önüne gelenle konusuyorsun bide hiç ara vermek yok saatte bir biriyle konusuyorsun. Bak ben sana diyim bir gün tam bir manyağa denk gelecveksin haberlere gazetelere çıkacaksın. Manşette şu olur bence 'erkek hastalığından başına gelmeyen kalmadı' :KK70: :KK70: :KK70: az relax ol sal adamları bir evlenmek çok matah birşey değil ha :confused:

Bence internetten biriyle tanismak sorun degil. Sizinle ayni seviyede ve duzgun biriyse ha biri tanistirmis bulusmussunuz ha iki mesajlasip bulusmussunuz. Ama demek
İstedigim tanistiktan sonra isi gucu hayati ortami bildiginiz size denk biriyse uzun sure internetten tanimayi degil reelde devam etmeyi kastediyorum.
Kuzenim ve 2 arkadasim internetten tanistigiyla evli. Fakat bu insanlarda ogretmen, bankaci vs gibi normal onlara denk insanlar. Garip, gizemli, yillarca sadece nette gorustugu, baska sehirde arastiramadiklari vs insanlar degil.

E cogu kisi internetten tanismis ben neden sapiklari cekiyorum :(
Herşeyin başı KISMET. Kısmetten öte köy yok derler.ben o kadar kısmetsiz değilim ama bana da çok garip geliyor internetten daha hiç tanımadan buluşup, devam eden kişiler.bence de çok garip.ama oluyormuş demek ki.

Ya R rainyy sen her önüne gelenle konusuyorsun bide hiç ara vermek yok saatte bir biriyle konusuyorsun. Bak ben sana diyim bir gün tam bir manyağa denk gelecveksin haberlere gazetelere çıkacaksın. Manşette şu olur bence 'erkek hastalığından başına gelmeyen kalmadı' :KK70: :KK70: :KK70: az relax ol sal adamları bir evlenmek çok matah birşey değil ha :confused:
Kız evlenmek istemiyor ki .kız adam gibi bir ilişki istiyor.ya da sadece evlenmek istemiyor demeliyim.şu ilişki isteyenlere de hemen evlenmek matah birşey değil, keyfine bak falan derler ya.amaç beğenilmek, istenmek, duygusal birşeyler yaşamak, genç olduğunu, kadın olduğunu hissetmek.

Back
X