- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi catherineblake
-
Ben insanların çiçekli pembeli resimlerine değil de ( herkesin özgür iradesi var)
Belli yaşın altındaki Çocuk- Bebek resimlerinin paylaşılmasına karşıyım .. Netice de onlar da birey ve ebeveyn de olsanız sahibi değilsiniz onların .. Seçme şansları yok ve sosyal paylaşım siteleri zaruri değildir ..
Belli bir yaştan sonra çoçukların geçmişi kurcalayıp bundan rahatsız olma hakları var..
Üstelik her ne kadar ulaşımı sınırlı da tutsanız internetteki hiç bir resim, bilgi, veri güvende değildir..
Çocuk istismarcılarını, pedofilileri es geçmemek lazım..
Naçizane ...
kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
ben şunu merak ediyorum açıkçası yeni gelin olan herkesin evi böyle mükemmel mi?
ben mesela evlendiğimde evim yeniydi ama bu eve göre küçüktü ona göre eşya aldım misafir odasını ayrı yapmadım büyük evde biraz zorluk çektim ama yine de bir şekilde yerleştirdim ama evlenirken çok safmışım ben ya şu da olsun bu da olsun diye hiç düşünmedim sadece gerekli olanları aldırdım.Zannetmiyorum. Herkes elinden geldiğince bir şeyler yapıyor. Kiminin durumu hiç yokken evi çok şirin oluyor kiminin durumu çok iyiyken evi buz gibi soğuk olabiliyor. Kişilerle de alakali bence. Mutlu olan huzurlu olan herkesin evi kendine guzeldir. Aman kızlar sağlık ve huzur bol olsun 2 eşya da başkalarının olsun
ben şunu merak ediyorum açıkçası yeni gelin olan herkesin evi böyle mükemmel mi?
kesinlikle bende sadeliği seven biriyim mesela üstüne para verseler hani şu padişah koltukları gibi misafir salonu takımları var ya onları evime sokmam açıkcası bana göre çok ruhsuz ve ciddi geliyor sanki ev değil de başka bişey gibiÇok paralar harcayıp da korkunç dekorasyonlar yapanlar çok..o malum sayfaya bazen bakıyorum. Eleştirenlere de "kıskanç insanlar hıhh" şeklince cvp veriliyor...Gözü de ruhu da yoruyor öyle evler...O sayfada gezip özendiğim ev çok azdır...hele de o perdelere bakamıyorum bile.
Şu avangard ve country modası geçim minimalizm moda olsa keşke...
Sanmıyorum.ben şunu merak ediyorum açıkçası yeni gelin olan herkesin evi böyle mükemmel mi?
Her zaman kısa ve öz konuşur Eses07Aza kanaat edip , bol şükredenler olmak gerekir. .
Aklın yolu bir. Bu arada pembiş koltuklar bende de var :) kırılsın bi tarafı bana ne.Valla benim özenmeme sebebim belli gencim, güzelim seni üzerim havasındayım üstüne çok süper bir mesleğim herkesin özendiği bir Avrupa kentinde mükemmel bir şirkette işim var. Kimsede özeneceğim bir şey yok, valla hayattaki en büyük mutluluk bu galiba. Kendinden mutlu olmak gibisi yok ne 2 dandik boyalı tahtaya özenirim, ne de başka bir şeye :)
Aklın yolu bir. Bu arada pembiş koltuklar bende de var :) kırılsın bi tarafı bana ne.
Yedi yıllık eşyamı yeniledim, oturunca yay batıyordu naparsın.
Ama bak senin hayatına özendim ben.
Fesat mıyım ben?
Ne mutlu sana o vakit. Bunda ayrı bi haz olsa gerek, koyduklarıyla kalır.Sen değilsin ama insanlar fesat.
Sahip olduğum her şeye arkadaş dediğim,yardım ettiğim insanlar göz koydu bir şekilde anlatsam roman olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?