sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

aynen, ülkede bu kadar çocuk tacizcisi pislik varken çocukların ve bebeklerin paylaşılmasına karşıyım..

acıkcası secenek cok fazla bir urunun bin tane fiyat alternatifi var olabildigince evinizi kendi zevkinize gore dekore edebilirsiniz olmuyorsa biriktirir istediginizi alırsınız bazen insan hepsine aynı anda sahip olmak istiyor ama dunyanın cogunlugunun zaten buna gucu yok ki bunları dusunupde gerilmeye gerek de yok cunku ne dersek diyelim o evlerin guzel gorundugu gercegini hicbirsey degiştirmiycek:)

Bahsettiginiz gibi pembe ağırlıklı bir evim dolaplarimi doldurmasa da güzel takimlarim var. ( daha guzelleri sizlerin olsun) Bir şeyler alırken çok dikkatliyim ama. Örneğin Evimi dizerken borcsuz dizdim. Bütün indirimleri takip ederim. Kayinvalidem ve dostlara kalsa Evimin perdeleri 5 bin tutardi ben ev eşyaları da dahil 12 bine hepsini hallettim. Eşimin kredi kartı cebimde hiç hesap sormaz ama ben bu ay birşeyler alırsam 2 ay dikkat ederim. Demem o ki zaten tutumluysaniz ve indirimleri takip ederseniz istediğiniz gibi bir eviniz zamanla olur. Inan nevresim lazım günlerdir interneti alt üst ettim beğendiğim nevresim Nerede ucuz diye.

Ben anlamıyorum açıkcası yok sosyal medyada mutlu çiftler mutlu evler vs vs vs varmış
Napsın millet bugün eşimle kavga ettim bu da gözümden akan yaş mı desin
İnsanlar mutlu günlerini ölümsüzleştirmek ister yani
Ne dersek diyelim bazı insanlar daha zevkli oluyor
O kişilerden biriyle bana aynı para verip evini yenile deseniz belki yine onunki çok daha güzel görünür
Yemek paylaşımını da tuhaf bulmuyorum ben valla herkes özgür sonuçta
Hem takip edip hem de çook ayıp yemek paylaşıyor şunu paylaşıyor cık cık diyenleri anlamıyorum takipten çıkın hoşlanmıyorsanız

Not: Yemek fotoğrafı paylaşan biri değilim kendin de paylaşıyorsun herhaldeeee diyeceklere..

ben şunu merak ediyorum açıkçası yeni gelin olan herkesin evi böyle mükemmel mi?

Zannetmiyorum. Herkes elinden geldiğince bir şeyler yapıyor. Kiminin durumu hiç yokken evi çok şirin oluyor kiminin durumu çok iyiyken evi buz gibi soğuk olabiliyor. Kişilerle de alakali bence. Mutlu olan huzurlu olan herkesin evi kendine guzeldir. Aman kızlar sağlık ve huzur bol olsun 2 eşya da başkalarının olsun

ben mesela evlendiğimde evim yeniydi ama bu eve göre küçüktü ona göre eşya aldım misafir odasını ayrı yapmadım büyük evde biraz zorluk çektim ama yine de bir şekilde yerleştirdim ama evlenirken çok safmışım ben ya şu da olsun bu da olsun diye hiç düşünmedim sadece gerekli olanları aldırdım.
sonra yavaş yavaş aldık yine gerekli eşyaları.
ama huzurum var çok şükür yani.
arkadaşlara bakıyorum mesela herşeyleri tam ama zaten kendileri de çalıştıkları için baya bi kredi çektiler.
ben rahat olayım huzurlu olayın onu istiyorum açıkcası eşya çok gösterişli alıcam diye çok zor şartlarda çalışamam herkesin kendi tercihi tabiki.

ben şunu merak ediyorum açıkçası yeni gelin olan herkesin evi böyle mükemmel mi?

Çok paralar harcayıp da korkunç dekorasyonlar yapanlar çok..o malum sayfaya bazen bakıyorum. Eleştirenlere de "kıskanç insanlar hıhh" şeklince cvp veriliyor...Gözü de ruhu da yoruyor öyle evler...O sayfada gezip özendiğim ev çok azdır...hele de o perdelere bakamıyorum bile.
Şu avangard ve country modası geçip minimalizm moda olsa keşke...

kesinlikle bende sadeliği seven biriyim mesela üstüne para verseler hani şu padişah koltukları gibi misafir salonu takımları var ya onları evime sokmam açıkcası bana göre çok ruhsuz ve ciddi geliyor sanki ev değil de başka bişey gibi
ama çoğu gösterişli diye alıyor ben iki çekyatım vardı sevimli onları salona koydum köşe takımım da oturma odamda zaten oturma odam büyük az kişi olursa yine oturma odamda ağırlıyorum valla belki başkası görse laf eder ama evimi seviyorum ya mutluyum evime bakınca içim huzur doluyor...

Yok degil.
Borcsuz evlenmek icin uygun esyalar aldim ben.
Yenigelinevleri tadinda degil evim.
Ornegin oturma odamla salonum ayri, kullanmadigim yer salon. Oranin koltuk takimini uyguna aldim. Yatak da oluyordu. Beklentimi karsiladi. Yatak odam siradan cordoba/beyaz herkeste olandan. Oturma odamdaki koltuk da ucuz ama kullanisli.
Valla yine evlensem aynisini yaparim. Begenerek aldim her seyimi o ayri ama 20 bin tl fazla versem daha da begenebilirdim

Sanmıyorum.
Fakat ağır borçlar altına girilerek mükemmel evler çıkarmaya çalışanımız da yok değil.
Ben evlendiğimde evim bekar evinden farksızdı, zamanla oldu herşeyim.
Keşke az ile yetinilmesi bilinse, mutlu olunabilinse.

Valla benim özenmeme sebebim belli gencim, güzelim seni üzerim havasındayım üstüne çok süper bir mesleğim herkesin özendiği bir Avrupa kentinde mükemmel bir şirkette işim var. Kimsede özeneceğim bir şey yok, valla hayattaki en büyük mutluluk bu galiba. Kendinden mutlu olmak gibisi yok ne 2 dandik boyalı tahtaya özenirim, ne de başka bir şeye :)

Aklın yolu bir. Bu arada pembiş koltuklar bende de var :) kırılsın bi tarafı bana ne.
Yedi yıllık eşyamı yeniledim, oturunca yay batıyordu naparsın.
Ama bak senin hayatına özendim ben.
Fesat mıyım ben?

Aklın yolu bir. Bu arada pembiş koltuklar bende de var :) kırılsın bi tarafı bana ne.
Yedi yıllık eşyamı yeniledim, oturunca yay batıyordu naparsın.
Ama bak senin hayatına özendim ben.
Fesat mıyım ben?

Sen değilsin ama insanlar fesat.
Sahip olduğum her şeye arkadaş dediğim,yardım ettiğim insanlar göz koydu bir şekilde anlatsam roman olur.

Sen değilsin ama insanlar fesat.
Sahip olduğum her şeye arkadaş dediğim,yardım ettiğim insanlar göz koydu bir şekilde anlatsam roman olur.
Ne mutlu sana o vakit. Bunda ayrı bi haz olsa gerek, koyduklarıyla kalır.
Fesat mıyım ben derken alttan alttan gülmüştüm. Elindeki ile yetinmeyi bilecek, küçük şeylerden mutlu olacaksın.
Adam bana gel gidelim de bi balık ekmek yiyelim diyince ayaklar popoya vura vura gidiyorum :) ben bunlardan mutluyum, yok bişeyde gözüm.
Haa durumum kötü de değil, kişilikle alakalı bi durum

Sosyal medya hesabinizi kapattiginiz iyi olmus , size iyi gelmemis.millete de nazar edersiniz , o kadar kafayi takmissiniz ki kocasiyla masaya oturmus da yemek yemis de falan filan.sunu bilin ki birileri de sizin hayatinizi dusluyordur.kendi sahip olduklarinizin kiymetini bilin

Çok harika döşenmiş evler bana göre değil.
İçeriden şen kahkahalar yükselmedikçe hiçbir evdeki pembe ya da pastel mavi beni çekmiyor kendine.
Sağlığınız yerinde olacak,sevdikleriniz yanınızda olacak ve bol bol seyahat edeceksiniz..Misss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…