- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi catherineblake
-
Benim hakkımda her şeyi düşünmekte özgürsün... Düşünce özgürlüğü denen bir şey var. Sen de benim neden paylaşmadığımı eleştirebilirsin.. Boş hayatım oldugunu da düşünebilirsin. Ben senin beynine kilit vuramam ki.. Yani herkes her şeyi düşünmekte ve ifade etmekte özgürdür. Buna niçin müdahale etmeye çalışıyorsun ki. Ben şu sebeplerle paylaşıyorum dersin olur biter. Sorun ne?
Ay aklıma ne geldiEvettt
Aştiden aldığın 2 tllik tavuk dönerle hava atamazsın ya
Yoo, fikrimi yazdım@elvanelvan88 arkadaşımız hangi sebeple paylaştığını gayet naif bir şekilde açıkladığında,
işte kısaca hava atıyorum diyorsun.. diye karşılık veren biri için sorun ne?
Biraz egreti durdu. Neyse..
Yoo, fikrimi yazdım
Evet, önyargı da olabilir. Adına ne derseniz. Siz de beni görmeden tanımadan "fesatlandınız" demiştiniz.. Bu da bir önyargı olsa gerekBeni görmeden tanımadan ve paylaşımlarımı içeriğini bilmeden fikrinizi yazmanız biraz fazla oldu sanki. Olsa olsa önyargınızı yazabilirsiniz.
Aştiden aldığın 2 tl lik dönerle hava atamazsin yazmis arkadas :)))
Bu nedir ya :)))
Sesli güldüm alemsiniz
Evet, önyargı da olabilir. Adına ne derseniz. Siz de beni görmeden tanımadan "fesatlandınız" demiştiniz.. Bu da bir önyargı olsa gerek
Yahu ben sizi tanımıyorum niye kıskanayım?Fesat iyi niyet beslemeyen kıskanan insan demektir. Siz geneli mutsuzlar yapmacıklar dediniz. Üstüne de eklediniz görgüsüzlük. Bu kadar ithamdan sonra ben burada iyi niyet göremem. İyi niyetinizle mi insanları görgüsüz ve mutsuzlukla yaftaladınız?
İyi niyetli olduğunuzu iddia edecekseniz evet önyargılıyımdır. Ama şu sözler sizin sözleriniz ve ben bu sözler üzerine iyi niyetli olmadığınızı söyledim, pek de haksız sayılmam sanki.
Ama siz benim size karşı sabır ve iyi niyetle yazdığım her cümleden anlam çıkardınız, kocişli paylaşım ithamında bulunuyorsunuz mesela. Ben kocama koca demiyorum nerede kaldı kociş mesela. Yada hava atmak diyorsunuz ama paylaşımlarımı görmedniz mesela.
Kısacası ben sizin cümlelerinizden çıkarımda bulundum, siin kurduğunuz cümlelerden, oysa siz sadece mutlular ve görgüsüz demeyin dedim de beni hava atan olarak yaftaladınız bile.
Şimdi önyargı hangisi?
Yahu ben sizi tanımıyorum niye kıskanayım?Ayrıca paylaşımlarınızı evet, görmedim. Sevgili hanım arkadaşım hadi ben yanlış yorumda bulundum. Sen okey çok mutlusun, hava atmıyorsun, görgüsüzlük değil paylaşımların ve ben yaftalıyorum... O zaman üstüne almazsın yani... Niye bu kadar dert ettin..
An itibari ileshapee ve @elvanelvan88 in profillerini gezdim.
Normal insan ayol bunlar. Selfieli aileli seyler paylasmislar.
Yuklenmeyelim bence kizlar. Ben de cok alintilaninca neler beklemistim. Meger tek sorun sunum paylaşmayı nornal gormeleriymis.
An itibari ileshapee ve @elvanelvan88 in profillerini gezdim.
Normal insan ayol bunlar. Selfieli aileli seyler paylasmislar.
Yuklenmeyelim bence kizlar. Ben de cok alintilaninca neler beklemistim. Meger tek sorun sunum paylaşmayı nornal gormeleriymis.
Paylaşım nerde ben daha bulamadım bile
Ay bende yemek ya da ev topiğiniz var sanıyorum konularınıza bakındım göremedimE özelden verdik ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?