- 14 Eylül 2014
- 21.074
- 101.255
- 798
- Konu Sahibi catherineblake
-
Ay bende yemek ya da ev topiğiniz var sanıyorum konularınıza bakındım göremedim
Ayy en son üniversitede yemiştim döneri bundan sonrada yiyemicem galiba2 tllik tavuk sakatat deri dönerimle aşti queyfi
Bende değişik sunumlar severim instagram kullanmıyorum ama estetiği severim. Güzel manzara, güzel sunum, güzel gülen bir yüz hepsi insanın içini açıyor bence herkesin açmalı ama ah biz kadınlar ille de çekememezlik edecek bir şey bulacağız değil miYokGayet normal bir insan olduğumu şeetmek için instagram adresimi vermiştim o yani olay yemek ve sunum hazırlamakla da çok uğraşmam açıkçası ama yapan, emek veren, güzel sofra hazırlayanı da takdir ederim. Zevkli sofra hazırlamak da marifet
Ayy en son üniversitede yemiştim döneri bundan sonrada yiyemicem galiba
Aaa bilmiyodum. Eşim ankarada okumuş ama hiç bahsetmedi. Dur ben onu bi akşama döveyimAma aşti döneri leş olmasıyla meşhurAdam gibi bir yerde yerseniz niye arıza olsun
Valla benim imkanım var ama evimin içinin fotosunu asla koymam.
Mahremimi paylaşmak bana ters. Yüzlerce gözü evime sokamam. Ev insanın mahremidir, eşiyle sevgilisiyle ailesiyle ilişkisi , yaşam alanı insanın mahremidir bunları başka insanlara göstermekten zevk almayı anlayamıyorum cidden.
Madem evden mutlusunuz bunu neden başkasına gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz anlayamıyorum.
Yeme içme fotosu koymayı zaten herkes alan var alamayan var diyerek eleştirmiş ben de katılıyorum. Görgüsüzlük mü desem gariplik mi desem bilemedim.
Hugfff fakirler diye bir silkinmişsiniz ama ben de hufff teşhirciler diyerek silkinmek istiyprum.
sıkı bir instagram takıpcısıyım diyebilirim.Ben insanların çiçekli pembeli resimlerine değil de ( herkesin özgür iradesi var)
Belli yaşın altındaki Çocuk- Bebek resimlerinin paylaşılmasına karşıyım .. Netice de onlar da birey ve ebeveyn de olsanız sahibi değilsiniz onların .. Seçme şansları yok ve sosyal paylaşım siteleri zaruri değildir ..
Belli bir yaştan sonra çoçukların geçmişi kurcalayıp bundan rahatsız olma hakları var..
Üstelik her ne kadar ulaşımı sınırlı da tutsanız internetteki hiç bir resim, bilgi, veri güvende değildir..
Çocuk istismarcılarını, pedofilileri es geçmemek lazım..
Naçizane ...
İşte en çok da ben bunları kastettim..sıkı bir instagram takıpcısıyım diyebilirim.
Kendimle alakalı cok resim koymuyorum cok komık ama kocam kızıyor
Daha cok oyunkları ve Oglumu cekıyorum
fakat
bu yaz cıdden takıp ettıgım kadının bırı cıplak 5 yasındakı kızının resmını eklemıs
kız sezlongta uzanıyor tamemen cıplak ve fıltre programlarından bı kalp yapıstırmıs cınsel organının oraya
ama o tamamen bana bıle cıplak bır kız ıdı
ınan ne yası ne bısı hıc bebek gıbı gozukmedı cok korkunctu
kımsede uyarmadı
o resım orada hala duruyordur emınım
Bende sırf şu yediklerini, içtiklerini paylaşanlara bir şey yazmamak için face ve diğer sosyal hesaplarımı kapatmak istiyorum. En sinir olduğum şey sofraları paylaşmak.İyi de herkesin maddi imkani ayni degil ki.
Bana da yediklerini ictiklerini paylasanlar gorgusuz geliyor.. Bi de o gordugunuz hayatlarin cogu da gercek degil.. Ki gercek dahi olsa yani olabilir icerlenmeyin herkesin maddi imkanlari dedigim gibi farkli olabilir..
Ben de evimin resimlerini koymadım, instagram da resim paylaşıyorum dedim? Sonuçta bir sosyal paylaşım sitesi. İkincisi ben yargılamak bana düşmez herkes istediğini paylaşır diyorum bende ultra lüks bir hayat sürmüyorum alabildiğim var alamadığım var insan beğendiği her şeye özenebilir bunun için instagramda foto paylaşmaya ya da bakıyor olmaya gerek yok ki. Bu milletin ne kadar da çabuk psikolojisi bozuluyor böyle bana da bu garip geliyor.
Tam olarak böyle dememişsiniz, bunu görgüsüzlük olarak görenler kendi imkanları olsa kendileri de cicili bicili ev yapıp fotosunu koyar yazmışsınız
Ben de imkanım var ama foto koymam dedim yani insanlar hakkındaki varsayımlarınız çok da doğru değil dedim.
Ne mutlu sanaewet ne kadar toz pembe hayatlar ne kadar renklı renklı cıcı cıcı ben maddı duumu gayet ıyı bırıyım benım de cesıt cesıt takımlarım var ama kımsenın gözune sokmadım sımdıye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?