sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

Ay bende yemek ya da ev topiğiniz var sanıyorum konularınıza bakındım göremedim

Yok Gayet normal bir insan olduğumu şeetmek için instagram adresimi vermiştim o yani olay yemek ve sunum hazırlamakla da çok uğraşmam açıkçası ama yapan, emek veren, güzel sofra hazırlayanı da takdir ederim. Zevkli sofra hazırlamak da marifet

Bende değişik sunumlar severim instagram kullanmıyorum ama estetiği severim. Güzel manzara, güzel sunum, güzel gülen bir yüz hepsi insanın içini açıyor bence herkesin açmalı ama ah biz kadınlar ille de çekememezlik edecek bir şey bulacağız değil mi porseleni nerden almış bende de olsun derken içten içe muhaha

Ben insanların çiçekli pembeli resimlerine değil de ( herkesin özgür iradesi var)

Belli yaşın altındaki Çocuk- Bebek resimlerinin paylaşılmasına karşıyım .. Netice de onlar da birey ve ebeveyn de olsanız sahibi değilsiniz onların .. Seçme şansları yok ve sosyal paylaşım siteleri zaruri değildir ..

Belli bir yaştan sonra çoçukların geçmişi kurcalayıp bundan rahatsız olma hakları var..

Üstelik her ne kadar ulaşımı sınırlı da tutsanız internetteki hiç bir resim, bilgi, veri güvende değildir..

Çocuk istismarcılarını, pedofilileri es geçmemek lazım..
Naçizane ...

Ben de evimin resimlerini koymadım, instagram da resim paylaşıyorum dedim? Sonuçta bir sosyal paylaşım sitesi. İkincisi ben yargılamak bana düşmez herkes istediğini paylaşır diyorum bende ultra lüks bir hayat sürmüyorum alabildiğim var alamadığım var insan beğendiği her şeye özenebilir bunun için instagramda foto paylaşmaya ya da bakıyor olmaya gerek yok ki. Bu milletin ne kadar da çabuk psikolojisi bozuluyor böyle bana da bu garip geliyor.

Mesajların hepsini okuyamadim ama bu hayatta mutlu olmak için herzaman bulunduğumuz hale sukretmesini bilmeliyiz.belki senin begenmedigin mutsuz olduğun hayata ozenenler vardır. .

Aman kızlar ne didişiyoruz ?
İsteyen paylaşır istemeyen paylaşmaz, her iki tarafta birbirine saygı duysa fena olmaz
Gerçekten görmek istemeyen sosyal medya bile kullanmıyordur zaten ya da takipten çıksın olsun bitsin
Atla deve değil yani

sıkı bir instagram takıpcısıyım diyebilirim.
Kendimle alakalı cok resim koymuyorum cok komık ama kocam kızıyor
Daha cok oyunkları ve Oglumu cekıyorum
fakat
bu yaz cıdden takıp ettıgım kadının bırı cıplak 5 yasındakı kızının resmını eklemıs
kız sezlongta uzanıyor tamemen cıplak ve fıltre programlarından bı kalp yapıstırmıs cınsel organının oraya
ama o tamamen bana bıle cıplak bır kız ıdı
ınan ne yası ne bısı hıc bebek gıbı gozukmedı cok korkunctu
kımsede uyarmadı
o resım orada hala duruyordur emınım

Ayy bir tane karikatür vardı çok komikti ama bulamadım;
2 tane kadın başka bir arkadaşlarının evine gidiyorlar ve "Hayırdır Hatçe 2 gündür yediğinin,içtiğinin resmini paylaşmıyorsun.Açlıktan öldün sandık,koştuk geldik" gibi bir şey yazıyordu karikatürde

İşte en çok da ben bunları kastettim..

Yanlış olduğunu,doğurabileceği sonuçları vs bilmiyoruz sanırım ondan kaynaklanıyor..

Ya da çocuklarımızı birer birey olarak göremiyoruz .. Ne acı kendimizi onların sahibi sanıyoruz.
Yoksa desen ki Bi arkadaşım 25 yaşında kadın çırılçıplak resmini koymuş , reşit kadın kime ne bize ne derim ama çocuk başka çok başka hem de..

Bende sırf şu yediklerini, içtiklerini paylaşanlara bir şey yazmamak için face ve diğer sosyal hesaplarımı kapatmak istiyorum. En sinir olduğum şey sofraları paylaşmak.

Tam olarak böyle dememişsiniz, bunu görgüsüzlük olarak görenler kendi imkanları olsa kendileri de cicili bicili ev yapıp fotosunu koyar yazmışsınız
Ben de imkanım var ama foto koymam dedim yani insanlar hakkındaki varsayımlarınız çok da doğru değil dedim.

bir tek facebook hesabım var ve onda da rahatsız olduğum paylaşımları ya da kişileri görmemek için takibi bırak diyorum. ben olayı böyle hallettim

Konu sahibi için yazdım onu, çünkü hem özendiğini söylüyor hemde o pembiş evler de nasıl yaşıyorlar karı koca, kocaları da ses etmiyor, onca eşya, depoları mı var diyor. Ben eleştirdiğim bir şeyi beğenmem, beğenmiyorsam da özenmem mesela, evimi anlatmamın sebebi resim koyuyorum demek değil. Benim de kocam o pembişli ev de yaşıyor ve sorun etmiyor açıkçası, buydu.

Yanlış anlaşılma şurdan kaynaklanmış olmalı, instagram kullacısıyım keyfime göre foto da paylaşıyorum demiştim ama evimi paylaşıyorum gibi algılandı sanırım. Kaldı ki istersem paylaşırım kişiye kalmış, bende her gördüğümü, beğendiğimi alamıyorum o evlere bakarsak eksiğim çook, ama neden kendimi özendireyim, mutsuz olayım, ben sahip olamıyorum diye taş atayım ki? Bence (ama özenipte kötüleyenler için söylüyorum bunu) imkanları olsa aynı şeyi yapacaklar, çünkü özeniyorlar.

Son düzenleme:
ewet ne kadar toz pembe hayatlar ne kadar renklı renklı cıcı cıcı ben maddı duumu gayet ıyı bırıyım benım de cesıt cesıt takımlarım var ama kımsenın gözune sokmadım sımdıye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…