- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
-
çok guzelmıs ndn benım yokHadi size bi itirafta bulunayim.
Bu cay tabaklarini sirf instagramda guzel durur diye aldim.
Tanesi 1 tl
pardon ben genelleme yaptın sandım
ne güzel bir yermiş orası öyle 90lar kültürünü kaybetmemiş... 90lar güzeldi:) tabi bende o sosyal medya olayına takılmadan önce kendımı asla sorgulamıyordum olabıldıgının en ıyısı benmdı mutluydum ama görsel olarak açlık oluşturdu bende o insanlar...ama kapatarak uzak durarak yendim sanıyorum... size evinizde ailenizle sonsuzzzz mutluluklar diliyorum canımAsgari ücreti Türkiye'de genel müdür maasi olan ülkede yasiyorum. inanin o bahsettiklerinizin %1'ini görmüyorum. Herkes toplu tasimaya biniyor, evindeki esyayi yillarca kullaniyor son care yeni aliyor. insanlar kaliteli ve saglikli yasamanin pesindeler. Gösteris hava atma sifir. O pembisli tiplerle oturup iki laf etmezler. Hep söylüyorum bizim milletteki gösteris lüks meraki kimsede yok. Adam otobüsten inip meclise giriyor bizimkiler son model BMW, Mercedes jipten asagisina binmiyor. 10 - 15 sene borc ödemeye razi, yeter ki havasi olsun. Bir de son zamanlarda kendini cumhurbaskani basbakan statüsüne esit gören blogger lar türedi. Bilmem kac tane takipcim var kosun pesimden yoksa sayfamda sizi kötülerim diyen tipleri, moda defilesinde en ön sira kavgasi yapanlari okuyup gülüyorum. Burada birilerinin sizi ciddiye alip takip etmeleri icin sanatsal veya kültürel icerige sahip blog yazmaniz lazim. Seyahat, gezi, yemek, spor, cocuk bakimi gibi bloglar takip ediliyor.
O pembeli tiplerin görüntüsüne aldanmayin, kafasi beyni bos tipler. Önemli olan saglik, huzur, mutluluk. O tarz yasayan insanlara hic lafim olamaz zevk ve imkan meselesidir ama kalkip ta milyonlarca insanin görebilecegi sekilde internette yayinlayip "bakin benim nelerim var" olayi görmemislik, köyden indim sehire sadece.
Buraya 6,5 sene önce gecici diye geldik. Sonra is uzadi ve ben de sevmeye basladim ve kalici olduk. Istanbul'da normal dayali döseli evimizi biraktik. Gecici diye aldigimiz esyayla 70 m2 evde oturuyorum burada. Beyaz esyalar ve gömme dolaplar eve ait. Yani bavulunu al gel tasin. Tabak canak 6'sar tane o da IKE...Böyle az ve öz esyayla yasiyoruz. Ama cok sükür saglikliyiz, mutluyuz, huzurluyuz. Birak o pembeli pembeli evleri, altin kaplama saray verseler iki cocugum var yemin ederim istemem.
çok guzelmıs ndn benım yokşaka yapıyorum güle güle kullanın ayrıca çok esprilisin bayıldm
güzel paylaşım canım ....harika olmuş biraz da duygusal ama bence de çok guzel bır ornek bu video :)
şu video resmen sanal hayatımızı anlatıyor :)
kızzzzz zaten fincanlar falanlar çok pahalı edinemeyecek şeyler değil ki :) onları koyacak yer bulamam ben alayım napcam sonra okadar ıvırı zıvırı :) şarkhanı biliyorum evet bencede çok uygun :) illa english homeden aldık diyecez yaniCanim valla oyle para akitmiyorum.
Ama seviyorum bu tarz seyleri.
Eminonunde sarkhan var. Her seyi oradan aliyorum.
Hani derdin elestirmek degil, ucundan yakalamakta sarkhana git.
Bu tarz seyleri seven hatunlara sesleniyorum, instagramdan, ggden falan alip kazik yemeyin. Herkes sarkhandan aliyor. Benim cay tabaklarinin 6 tanesi 30 tlden satiliyor su an instagramda. Ben aldim 1 tlye.
kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
öyle bır programmı başlıyor :) ama bizim insanlarımız ekranda olağan seylere şaibeli gözüyle bakıyor kurgudur dendiği için inst... olanlar reel ya sözde daha bir cazip oluyorBakın şimdi sosyal medyada değil televizyonda olacak bu.
Şaka değil gerçek.
5 hanım kızımız çeyizlerini serecek, kimseyi sokmadığımız yatak odasına kadar açacak.
Evi videosu herşeyi herkes görecek
Ya buna ne demeli ?
çok haklısın canım benımde mutsuzlugum bıraz uzun sürmeye başlayınca ne yapıyorum ben dedim daha yeni evliyim... kednıne gel ve toparlandım hesabımı kapadım uzagım huzurluyum . akşam yemeğinde tanesi liraya aldığım bardakla su içiyorum ve bunu sorgulamıyorumBende bu aralar bunu sorgular oldum özellikle maddi acidan değilde sürekli bakiyorum eşleriyle beraberler benim koca hep calisiyor ister istemez eşime sitem ediyorum...az öncede bununla ilgili bir video izledim uzmanin söylediğine gore amerkanin en lüks şehirlerinde intihar oranlari çok yükselmiş su tvlerde gördüğümüz Hollywood yildizlarinin bir çoğu uyuşturucu batakliginin içinde ve psikolojik bunalimda sonuç olarak disarida kendinizi mutlu üst düzeyde yasiyormus gibi göstererek yasamadiginiz sahte hayati yasiyorsunuz buda sizi bunalima ve mutsuzluğa sureukluyor diyor uzman...konusmasini çok beğendim gercektendr gösterişten yapmaciktan bir hayat sürmek insani kendi olmaktan cikarir mutsuzluğa sevkeder gerçekten gösterilen mutlu mesut hayat yasanmadigi için bunalima sokar insani ...galiba en iyisi boyle insanlardan mümkün olduğunca uzak olmak ve internetteki sosyal hesaplardan uzak olmak
kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
kesinlikle doğru mesela iki sene önce bebek oyun halısı mı bilirdim acaba ? ama şimdi ilerde olacak bebeğime alınacaklar listesine saolsun sosyal medya sayesınde mama sandalyesi, bebek oyun halısı fish.... p.....e oyuncaklar ekledim ister istemez :) ben ilk blgisayarımı 20 yaşımda edindim düşünün ama şimdiki bebekller ellerinde tabletlerle doğuyorlar nereye gidiyoruz bilemıyorum....Aslinda guzel bisey ama gercekten bazilari gozumuze sokuyorlar ve abartinca etkileniyoruz bizde.Cekinmeye basliyor insan belli bir noktadan sonra..Yani bakiyorum bebeklerin odasina,son model oyuncaklarina,evlere bide bazi insanlara bakiyorum cocuguna en ucuz oyuncak alacak parasi yok zor geciniyorlar.Keske insanlarimiz yardimsever olsaydi cocuguna 100 tane gereksiz oyuncak alacagina oyun kurmayi ogretip paylasmayi ogretseydi.Ha maddi durumu olan ve yardim edenlere amenna ama biz kolay yetismedik simdiki cocuklari gorunce cok uzuluyorum ve imreniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?