Sosyal medyaya sevgilinizle fotoğraf koyar mısınız?

Eşimle koyardım herhalde ara sıra. Ama sevgilimle koymam, koymuyoruz da zaten. Fotoğraf çekmeyi seviyoruz ve bir sürü fotoğrafımız var tabi ama onları paylaşmıyoruz. Zaten o pek aktif değildir sosyal medyada. Anı yaşamak ve tadını çıkarmakla meşgulüz daha çok. Ha bu arada, nazara inanmam, aile akraba gibi çekincelerim de yok. Kendi tercihim.

Ailemin olmadığı instagram hesabımız da resimlerimizi paylaşıyorum. Ama diğer sosyal ağlara atmıyorum.

Ben koyuyordum ama o koymuyordu.. Ama o arkadaslariyla, ailesiyle olan fotograflari bile koymuyordu. Sosyal medyada cok aktif degildi zaten. Sadece özel günlerde çektiği kendi fotoğraflarini koyardi bi iki tane.

Sosyal medyayı kullanmıyorum. Kullandigimiz zamanda tek tük fotograf koyardık unutulmamasini istedigimiz günlerin dogum günü ozel gün falan. Sosyal medyalar simdi kapalı fakat whatsappta resmimiz surekli durur.

Ben instagram kullanmıyorum ,sadece aktif olarak kullandığım facebook var.Onda da bir kaç fotoğrafım vardır .
Ben saçma buluyorum özel hayatı ortaya sermeyi,şu ana kadar yediğim hiçbir şeyi paylaşmadım veya gittiğim bir yeri.
Tabi arada paylaşmak güzel ,sevgili fotolarına gelince bana , bir sürü fotoğraf paylaşılması itici geliyor.
Hele sevgiliyken daha kötü,sonra ayrılıyorlar,hooop kaldırılıyor o fotoğraflar.
Yani ben biraz özel kalması düşüncesindeyim,zaten artık internet çağındayız,özel hayat diye bir şey kalmadı,insanlar gittiği yeri ,yediği yemekleri,sevgilisinin aldığı özel hediyeleri,hatta yatak odalarına kadar insanların her şeyi sergilediği bir çağdayız.
En az ifşayla tamamlamak istiyorum ben ,insanlara ne ki benim sevgilimin boy boy fotolarından vs. ?
Ben böyle düşünüyorum.

Hiç koymadım, koymaya özenmedim, koymayı düşünmedim, kısaca ben koymayı sevmiyorum

Ama gün gelir evlenmeye ikna olursam beeeeeeelki o zaman koyarım yani paylaşırım

evlliğimin ilk zamanlarda facebookum vardii.. sonra eşim kapattırdı..
hepsini sildim kapattırdım..
ingstram açik gibi ama kapatamadim bilemedim şifremi unutmuşum kaldi öle..
hiç bi sosyal medyaya girmiyorum
KK ya beni kimse tanimiyo nede olsa bilmiycekler ya.. eşimin buraya girdiğinden haberi yok..
böle rahatim vallaa:)
whatsaappa koyuyorum sonuçta herkes koyuyor orda sadece arkadaşlarr.... ordada boş işde girmiyorum pek.
Youtubeye izliyorum en çok. bide oyunlarr..
KKya işyerinde giriyorum oda can sıkıntıdan.

Eşimle sevgiliyken koyardım. Her an'ı değil tabi çok nadir. Her anımız yoktu gerçi uzak mesafe ilişkisiydi.

Her anımı sosyal medya da paylaşmam.
Çünkü insanlar artık, yediği yemeğin, içtiği kahvenin, sevgilisiyle öpüşmesinin-sarılmasının, yaptığı alışverişin her anını gözümüze sokmaya başladı. Cıvık cıvık bi sosyal medya var.
Bir de altına üstüne nazar boncukları koyup, nazar etme, dua et vs yazmıyorlar mı gıcık oluyorum.
Eşim de hiç sevmez öyle şeyler paylaşılmasını. O nedenle her şeyi paylaşmam.

Eşimle nişanlandığımda ilk fotoğrafımızı koymuştuk, onun haricinde sevgiliyken vs hiç bir paylaşım yapmadık.

Bizimde kaç senedir sosyal medya hesabımız yok :)
Ama karar verdik bizde her fotoğrafı olmasa da ara sıra foto koyucaz açarsak hesap:)

Bırak sevgiliyi,eşi ben kendi resmimi bile koymadım şimdiye kadar sosyal medyaya . Karşı değilim ama ben resimler de güzel çıkmadığım için kendi beğenmediğim resmimi de başkaların görmesini istemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…