Sosyal medyaya sevgilinizle fotoğraf koyar mısınız?

ben seni tip olarak çok merak ediyorum:) çünkü hep kafamda canlandırdığım kişi profiline zıt tarif ediyorsun gibi kafam karışıyor

Benzediğim bi ünlü olsa şuna benziyorum diyeceğim de yok. Gerçi ancelina culi falan yakın sayılabilir

Profilim nasıl, ben nasıl tarif ediyorum mesela?

Benzediğim bi ünlü olsa şuna benziyorum diyeceğim de yok. Gerçi ancelina culi falan yakın sayılabilir

Profilim nasıl, ben nasıl tarif ediyorum mesela?
Valla eğer ki yanlış hatırlamıyorsam sarışın yeşil ya da ela gözlü demiştin sanırım bir de topuklulardan bahsetmiştin diye hatırlıyorum bi konuda
benim gözümde canlanan ise siyah saçlı rockçı biri

Siyah saçlı kara gözlü rakçı biriyim zaten. Topuklu giymem. yeşil takma gözlerim var ama
Profilimle uyumluyum sanırım yaw.

Sözlenince koymuştum, sonra da zaman içinde birkaç foto daha koydum, bir daha da koymadım. Koymam da sanırım.

Fotoğraf koyunca nedense tuhaf hissediyorum, biri evime izinsiz girmiş gibi, herkes herşeyimi görmüş, özelim kalmamış gibi.. Çok abartılı derecede rahatsız oluyorum nedense..

Çocuklarımı da koymam hiç..

öyle zırt pırt fotoğraf paylaşmam
bazı şeyler de özel olmalı bence.
sürekli fotoğraf koyanları da anlamıyorum zaten

Hem nazara inandığımdan hem de fazla paylaşmayı doğru bulmadığımdan sözlenene dek koymadım fotoğraf. Şimdi evliyiz, ara ara paylaşırım. Yine nazar korkusundan.

Aile yapınızla alakalı.
Benim sülalem fazla rahattır takılmazlar öyle şeylere. Eski sevgilimle de vardı fotoğrafım ayrıldım sildim. Şimdiki eşimle de üç sene sevgililik yaşadık gayet de koydum fotoğraf sevgiliyken. İsteyen de istediğini söyler hiiç takılmam öyle şeylere umurumda olmaz.

evlendikten sonra dur surda foto cekiyim demek bile aklına gelmiyor insanın ama flort zamanı daha heyecanlı oluyor cekiyim facebooka instagrama koyıyım falan diye bununda zevki baskadır ya yanlıs gormuyorum ama baymamak lazım 3-5 tane koy gerisi size kalsın hani nerde ne yapıyosun biraz ozel kalsın

İkimizde sosyal medyada resimlerimizi paylaşmayız. Hatta eşime diyorum çocuğun resimlerini de koyma. Nazardan insan çatlayıp ölüyor.

Listemde birkaç kız vardı.

Sevgilisi için ölüp geberdiğini fotoğraf ve cümlelerle ifade ediyorlardı.

Kavga edince bu sözlerin, fotoğrafların hepsi siliniyordu.

Sonra barışıyorlar, tekrar şiirler, şarkılar, resimler, sonra kavga tekrar atarlar giderler...

Anlatırken şiştim.

Bu kızların hayatlarını bu denli afişe etmelerine mi yanarsın, yarın bir gün listelerindeki birinin bir tanıdığıyla ya da bizzat kendisiyle ciddi bir şey yaşarlarsa verdikleri malzemeye mi...

Eşler bile boşanabiliyor ya da vefat edebiliyorken kızların "bakın bu bana ait" der gibi minnoş sevgililerini sergilemeleri çok manasız, dostuna gösteriyorsan bir yerlerde buluş tanıştır, düşmanına gösteriyorsan ortalıkta adam mı yok, o da bulur bir tane canı isterse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…