Sosyal medyaya sevgilinizle fotoğraf koyar mısınız?

nişanlanana kadar koymadım foto, benim aile biraz muhafazakar, onları üzmek istemedim.

sonrasında da nişan nikah düğün fotosu koymuşumdur birer ikişer, ama her anımızı fotoğraflamıyorum.

ama bir çift var benim duvarda sürekli fotoları çıkıyor, çok hoşuma gidiyor o çift, her anlarını paylaşıyorlar :)

ben doğrusu şudur diye bakmıyorum, içinizden ne geliyorsa öyledir güzeli diye düşünüyorum :)

Benim bey biraz ergen olduğu için sevgililik döneminden beri her türlü fotoğrafı koyabiliyor. Bi de bakmıyor bu hatun nasıl çıkmış diye. Yamuk yumuk kaş göz kaymış fotoğraflarla dolu hesaplar. Sanırım o yüzden nazar değmiyor. Tanımayanlar ne biçim kadınla evlenmiş bu diyorlardır, tanıyanlar da gülüyordur muhtemelen. Nazar değecek kadar beğenemiyolla.

seni her halinle seviyorsa demek

1. yılımız dolana kadar hiç beraber fotoğraf koymadım, evlilşk teklifini yıldönümünden önce aldığım için yıldönümümüzde birlikte fotoğraflarımızdan oluşan bir kolaj yapıp koymuştum, zira sevgilim hep istiyordu da ben koymuyordum hediye olsun ona diye
zaten yıldönümünden 1.5 ay sonra sözümüz oldu, sözden 1 ay sonra da nişanımız oldu. o günlerde koydum beraber fotoğraflarımızı ama sözden 2-3 fotoğrafım vardır, nişandan da bir o kadar belki. albüm yapıp da onlarca fotoğraf koymayı sevmiyorum. arada güzel bi yerlere gidersek ve ikimiz de güzel çıkmayı başarırsak 1-2 fotoğaf daha eklerim düğüne kadar, gerisi düğünden sonra

Valla ben koymak isterdim ama tutarsız sürekli küsüp ayrılan bir sevgilim oldugu için güvenemiyorum, bu yüzden paylaşmıyorumda

sosyal medya hesbaım yok,olsa koymazdım,ama o koysa hoşuma giderdi,sosyal medya kullanan adamlarlada işim yok,ama watsap olabilr,bunu düşüncem :)

Eşimle fotoğraf koymam çocuklarımın fotoğrafını da koymuyorum
İnsanlar belki benim hayatıma özenecek veya bir kusur bulacak veya iç geçirecek bilmiyorum Facebook'ta tanımadığım samimi olmadığım insanlar çok fazla ortaokuldan işyerinden Liseden üniversiteden akrabalardan...
Tanıdıklarıma sevdiklerime fotoğraf yollarım, ama özel hayatımı başkalarına deşifre etmeyi doğru bulmuyorum

Nişanlanana kadar paylaşmadık pek aktif kullanmıyorduk da nişandan sonra özel anlarda paylaşmaya başladık öyle de devam ettik abartmadan beğendiğimiz fotolarımız gezdiğimiz yerleri falan paylaşıyoruz insan nasıl hissediyorsa abartmadan yaşamalı

ben seni tip olarak çok merak ediyorum:) çünkü hep kafamda canlandırdığım kişi profiline zıt tarif ediyorsun gibi kafam karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…