- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Benim bey biraz ergen olduğu için sevgililik döneminden beri her türlü fotoğrafı koyabiliyor. Bi de bakmıyor bu hatun nasıl çıkmış diye. Yamuk yumuk kaş göz kaymış fotoğraflarla dolu hesaplar. Sanırım o yüzden nazar değmiyor. Tanımayanlar ne biçim kadınla evlenmiş bu diyorlardır, tanıyanlar da gülüyordur muhtemelen. Nazar değecek kadar beğenemiyolla.
olsada koysak
seni her halinle seviyorsa demek
koymam. yada tek resım koyarım ınsanlar çok kıskanç cunkuMerhaba kızlar,
çoğu kişinin yaptığı gibi sevgilisiyle her anınızın fotoğrafını koyar mısınız yoksa ilişkim özel kalsın koymam mı diyorsunuz düşüncenizi merak ettim :)
Zamanında yaptığım bi hatadır şimdiki aklım olsaydı yapmazdımMerhaba kızlar,
çoğu kişinin yaptığı gibi sevgilisiyle her anınızın fotoğrafını koyar mısınız yoksa ilişkim özel kalsın koymam mı diyorsunuz düşüncenizi merak ettim :)
ben seni tip olarak çok merak ediyorum:) çünkü hep kafamda canlandırdığım kişi profiline zıt tarif ediyorsun gibi kafam karışıyorBenim bey biraz ergen olduğu için sevgililik döneminden beri her türlü fotoğrafı koyabiliyor. Bi de bakmıyor bu hatun nasıl çıkmış diye. Yamuk yumuk kaş göz kaymış fotoğraflarla dolu hesaplar. Sanırım o yüzden nazar değmiyor. Tanımayanlar ne biçim kadınla evlenmiş bu diyorlardır, tanıyanlar da gülüyordur muhtemelen. Nazar değecek kadar beğenemiyolla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?