E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EcinniliBarones
-
3 ay önce sakinlik dinginlik ve huzur arayışıyla taşındığımız evimizde üst komşu kabusu başladı.
oturduğum apartmanda emekli öğretmenler, çocuksuz aileler var. evi verirken aranan kriterlerde bu zaten. herkes sessiz sakin deniz kenarında huzur içinde evinde oturur kimsenin kimseye gürültüsü olmaz. ne yazıkki üst katımız satıldı.gelen aile sanırım sosyal yaşam anlayışından,eğitiminden oldukça uzak hödükler.. ufak çocuk resmen topukları üzerinde koşuyor hiç durmadan. sürekli dolap kapakları açılıp kapanıyor . baammm gümm sesleri. yetmiyor sürekli bişeyler kırılıyor. balkonumda sakızlar çekirdek kabukları . camlarda ne olduğunu anlamadığım zivt gibi şeyler. televizyon son ses.. ya anlatılırı gibi değil!
dün gece delirdim yukarı çıksam kavga edicez, bende duvara vurdum. 10 dk sonra kapı çaldı. siz mi duvara vuruyorsunuz diyor adam bana. evet dedim. böyle duvara vurulurmuymuş varsa bi sıkıntım çıkıp rahatsız oluyorum demeliymişim. onlar zaten çocuğu ailece tutmaya çalışıyorlarmış ben duvara vurdum diye çok gerilmişler !!
tutmaya çalışıyo musunuz dedim iyi o zaman sorun yok iyi geceler dedim kapadım yüzüne kapıyı. çünkü daha ağzımı açsam fena yaparım.
balkona attıkları çöpleri bilmemneleri tamam o günde bir iki günde bir temizlenir ona bişey demem. ama her gece 24'e kadar tepemdde gürültü istemem ben ya..
hem suçlu hem güçlüler delirdim benklava:
şimdi kafam takıldı. ben duvara vurdum ki az bi düşünsünler diye. ama adamın savunma neden çıkıp sölememişimde duvara vuruyomuşum. yok böyle bişey ya cinlerim tepemde kötükedihüso
ya sormayın ya adam bana hesap soruyor. ekonuşurken ellerini bi kullanması var ki. hani gerizekalı var karşısında. sanki onu rahatsız eden benim. diyoki çıkar yukarı rahatsız oluyosanız rahatsız oldum dersiniz duvara vurulur mu öyle bilmem ne . vallahi anneme üzülüyorum. ben yine katlanırımda ,annem huzur istiyor artık. şehir merkezinden kaçtık gürültüsünden kalabalığından. geldik sahil kenarına dedik huzur var burda herkes sessiz sakin. ama direk tepemizden başladı kabus.. sanırım panoya bi yazı yazıcam devam ederse . yöneticiye şikayet edicem. en son artık zabıta.. yoksa zehir edicek bu görgüsüz insanlar bize hayatı...
bide terbiye nezaket dersi veriyolar ya, kendileri saraylı ya
valla biz yöneticiyede şikayet ettik bi sonuç alamadık ben bu sorunun hiç bir çözümü olduğuna inanmıyorum, tek çözüm üstüne gitmeyerek en azından inadına yapamalarını engellemek yada taşınmak, biz ev arıyoruz şuan, oğlum bu siteyi çok sevdiği için, bulunduğumuz siteden bi kaç daire boşalcakmış onları bekliyoruz,
arkadaşlar ve sevgili kuzencim.bizim yıkılan evdede vardı bir üst komşumuz münire teyze. annemin beyazları meşurdur.anneciğim beyaz çamaşır asar astığında beyaz olan çamaşır toplarken renkli olurdu.böyle bir yeteneğe sahipti münire teyze.sabah kalkarsın heryer kapkaranlık daha sabah olmamış zannederdik.meğer münire teyze halı asmış 4 bir yana uzun uzun.tv izlerken birden florasan söner ve gümbürtü başlardı.çünkü münire teyzenin çocukları kavga ederdi birbirlerine tüp atarlardı aykırı çocuklar işte.ahhhh münire teyze ahhh bize bıraktığın yıllar boyunca anneciğimde sinir bir sürü florasan lamba parası beyazken renkli olan çamaşırlar senden ancak ev yıkılınca kurtulabildik. allah altta oturan herkeze yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?