Sosyal zararl st komum !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EcinniliBarones

Ziyaretçi
3 ay önce sakinlik dinginlik ve huzur arayışıyla taşındığımız evimizde üst komşu kabusu başladı.
oturduğum apartmanda emekli öğretmenler, çocuksuz aileler var. evi verirken aranan kriterlerde bu zaten. herkes sessiz sakin deniz kenarında huzur içinde evinde oturur kimsenin kimseye gürültüsü olmaz. ne yazıkki üst katımız satıldı.gelen aile sanırım sosyal yaşam anlayışından,eğitiminden oldukça uzak hödükler.. ufak çocuk resmen topukları üzerinde koşuyor hiç durmadan. sürekli dolap kapakları açılıp kapanıyor . baammm gümm sesleri. yetmiyor sürekli bişeyler kırılıyor. balkonumda sakızlar çekirdek kabukları . camlarda ne olduğunu anlamadığım zivt gibi şeyler. televizyon son ses.. ya anlatılırı gibi değil!
dün gece delirdim yukarı çıksam kavga edicez, bende duvara vurdum. 10 dk sonra kapı çaldı. siz mi duvara vuruyorsunuz diyor adam bana. evet dedim. böyle duvara vurulurmuymuş varsa bi sıkıntım çıkıp rahatsız oluyorum demeliymişim. onlar zaten çocuğu ailece tutmaya çalışıyorlarmış ben duvara vurdum diye çok gerilmişler !!
tutmaya çalışıyo musunuz dedim iyi o zaman sorun yok iyi geceler dedim kapadım yüzüne kapıyı. çünkü daha ağzımı açsam fena yaparım.
balkona attıkları çöpleri bilmemneleri tamam o günde bir iki günde bir temizlenir ona bişey demem. ama her gece 24'e kadar tepemdde gürültü istemem ben ya..
hem suçlu hem güçlüler delirdim ben klava:

şimdi kafam takıldı. ben duvara vurdum ki az bi düşünsünler diye. ama adamın savunma neden çıkıp sölememişimde duvara vuruyomuşum. yok böyle bişey ya cinlerim tepemde kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
malesef apartman hayatı böyle işte.......
birinin gürültüsü biter birinki başlar........
cinlim aslında gitip kapıdan söylemen daha iyi olurmuş.......ama
anlattıgın kadarıyla pekte susucaga yada rahatsız ettik deyik utanıp sıkılacakları da
yok........
sanırım sen kapıyada gidip susun artık.yeter diyeceksin......gibide geliyor........
adamın senin kapıya gelmeside hoş degil.......

anlıyana ha kapı zili ha duvar sesi........ama anlıyana oda......

ışiniz zor gerçekten...
bu tip şeyleri tatlılıkla halledebilirseniz,halledersiniz,
onun dışında gıcıklığına yapmaya devam ederler vallahi...
baktınız olmadı zabıtaya şikayet edersiniz,
ya da binedaki tüm kat maliklerinden imza toplarsınız,
belki o şekilde düzene girer...
sevgiler...

aaah ahhh sen onu bana sor canim..
ust komsum sozde yasli kari koca.
ne yatmak bilirler ne kalkmak bilirler. gum gum gum surekli. camdan ne oldugunu bilmedigim seyler silkeler camim acikken ustelk. e kulaklari duymuyor tv son ses izleniyor.
bazen delirip son ses muzik aciyorum. hic takmiyorum onlari da. sonra bakiyorum bir kac gun tik yok.

canım bundan sonra çık kapısına söyle.. anlamazlarsa polise haber ver onlar bir görünsünler.. bizim de başımıza gelmişti polisle çözmüştük olayı...

arkadaşın dediği gibi zıttına gitmemeye çalış....

benim üst kat komşum vardı 5yıldır...

bizdede aynı sorunlar yaşanıyordu...

bende sakin yaklaşamadım ve olaylar dahada tersine gitti...

kavga gürültü derken şuan aldı başını gitti...

iyi de oldu....

inşallah gelen gideni arttırmaz.......

ay dejavu yaşadım aynı şey tıpatıp aynı şey benimde başıma geldi, en sonunda eşim saat 1 dayanamdı yukarı çıktı, ne dese beyenirsin, neden duvara vurmuşmuşuz, aşağıya inip kavaga etcekmişte arkadaşı tutmuşmuş, pabucumun erkeği
:mymeka::mymeka:

hem suçlu hem güçlü, sanırım salak salak bize yapılan piskolojik işkenceye ses çıkarmadan razı olamamızı bekliyor, şimdi sırf üst kattaki tek hücreli yaratıklar yüzünden evden çıkmayı düşünüyoruz, bi tonda masraf yapmıştık emek vermiştik bu eve, ev sahibide süper ama gel gör ki komşu normal olmayınca huzur olmuyor:gitme::gitme:

ay bide iftirası var, tüm gece otururlar gürültü patırtı sabaha kadar, oğlum bunların gürültüsünden zırt pırt uyanıyor, huzurla uyuyamıyor çocuk bide ne dese beyenirsin benim oğlum gece 5 de gürültü yapıyormuşta onlar uyanıyormuşmuş, yalana bak ya ağzım açık kaldı çocuk 9 yatar 7:30 da kalkar, 5 yaşındaki bi çocuğa iftira atacak kadar düşük insanlar yani:mymeka:

Son düzenleme:
ya sormayın ya adam bana hesap soruyor. ekonuşurken ellerini bi kullanması var ki. hani gerizekalı var karşısında. sanki onu rahatsız eden benim. diyoki çıkar yukarı rahatsız oluyosanız rahatsız oldum dersiniz duvara vurulur mu öyle bilmem ne . vallahi anneme üzülüyorum. ben yine katlanırımda ,annem huzur istiyor artık. şehir merkezinden kaçtık gürültüsünden kalabalığından. geldik sahil kenarına dedik huzur var burda herkes sessiz sakin. ama direk tepemizden başladı kabus.. sanırım panoya bi yazı yazıcam devam ederse . yöneticiye şikayet edicem. en son artık zabıta.. yoksa zehir edicek bu görgüsüz insanlar bize hayatı...

cnm birincisi çocuk her sesi yapabilir maalesef bişey diyemessin benim kızım da gece yarısı bas bas bağırarak ağlıyo belki 3kat altım bile duyuyodur hemde saat 3-4-5 napabilirimki..benim üst katımda da ufak 2çocuk var 12ye kadar deli gibi koşarlar tepinirler, kızım hasta diilse hiç şikayet etmem ama bi şikayetim olursada kapısına çıkar kibarca sölerim ilişkiler bu şekilde yürür..duvara vurman çok yanlış bi davranış haklıyken haksız olmuşsun sen eşin dostun seni üzünce kafalarına mı vuruyosun kızma ama gerçek bu..
ikincide ses hariç diğer rahatsız etme olaylarında kesinlikle yöneticinizle görüş ve uyarmasını söyle apt kurallarını yetkili birinden duyarsa daha dikkat eder

bide terbiye nezaket dersi veriyolar ya, kendileri saraylı ya
valla biz yöneticiyede şikayet ettik bi sonuç alamadık ben bu sorunun hiç bir çözümü olduğuna inanmıyorum, tek çözüm üstüne gitmeyerek en azından inadına yapamalarını engellemek yada taşınmak, biz ev arıyoruz şuan, oğlum bu siteyi çok sevdiği için, bulunduğumuz siteden bi kaç daire boşalcakmış onları bekliyoruz,

ya şimdi bana gcık oldun sen ama evlenip bebek sahibi olunca anlarsın benim kızım 9aylık ve şuanki dönemi dolap kapağı açıp kapama dönemi, eşimde bende eğitimli insanlarız ama bu çocuklara sökmüyo maalesef..o kapağı dan dun vurmadıkça deli gibi ağlıyo..keşke mum gibi dursa bizde huzursuz olmasak..

valla canım başlık sahibine mi dedin bana mı dedin bilmiyorum ama bizim üst kattakilerin çocugu 1 yaşında ve ben o çocugun hiç bir ağlamasına gürültüsüne bişey demem, bende çocuk büyütüyorum, çocukları kolikti doğduğunda tüm gece bende uyumadım yani hiç kötü bişey geçmedi aklımdan, ben anasının babasının yaptığı gürültüden bahsediyorum, 1 yaşındaki çocuk garc gurc kanepe çekemez, sabah akşam halı silkelemez gece yarısı süpürge çalıştırıp temizliğe girişmez vs.. vs.. ayrıca kendisii ayı olduğu halde karşıdaki insana nezaket dersi vermeye kalkmaz
gıcık olduğum konu ben çocuk uyutmanın bebek uyutmanın ne kadar zor olduğunu bilirim, bu yukardakilerde biliyor o zaman neden benim çocugumun uykusuna saygı göstermiyolar, empatiyi sadece alt kattakiler mi yapmalı

valla oğluma asla pc sesini bile açtırtmıyorum ki gürültü olmasın, hep kulaklık takmak zorunda kalıyor, artık ben bu kadar ince düşünürken komşuların bu duyarsızlığı beni çıldırtıyor

Son düzenleme:
elbette çocuk sesi olur olcaktır. ama çocuk tepine tepine koşarken oğlum bi dur denir. tv sesi azcık kısılır. burası 14 dairelik apartman ve herkes sessiz sakin.nezaket kurallarına uyulur. duvara vurdum evet bende bunu sorguluyorum. çıkıp rahatsız oluyorum demek bana daha mantıksız geldi o anda. ama adamın inip bana hesap sorması daha mantıksız sanki. ?!

üfff sırf bu tip komşular yüzünden bir ara evimi satıp müstakil bir eve çıkmayı düşündüm..laftan anlamaz bunlar bizim üst kattada vardı böyle birileri o zaman ben hamileydim..kadının 4 tane oğlu vardı 1 yaş arayla doğum yapmış kadın sürekli..birde misafirleri gelmişti onlarında çocukları vardı ev başıma yıkılıyor sandım bir gün..eşime dedim çık bak şunlara saat gece 12..eşim çıktı çok ses oluyor çocukları uyarsanız eşim hamile aşağıda sesten duramıyoruz..kadın ne yapayım çocuk bunlar durmuyorlar dedi..açtım kapıyı ağzıma geleni saydım..sen dur sus demezsen çocuk tabiki durmaz dedim..komşuların rahatsız olacağını anlatacaksın dedim..gündüz olsa neyse dedim saat 12 de ben size yapsam aynısını hoşunuza gidermi dedim..kapıyı kapatıp girdi içeri kadın bir daha ne ses ne başka şey..2 gün sonra kadının kocası geldi özür diledi..nedir bunlardan çektiğim dedi adam çocuklarıyla karısı için..kaç kere demiş insanlar rahatsız olur uyar çocukları diye karısına kadın hiç söylemezmiş çocuklara...1 aya müstakil eve taşındılar sattılar burayı..kurtuldum bende..şimdi benim bir oğlum var sürekli komşulara sesimiz geliyormu rahatsızlık veriyormuyuz diye soruyorum..parmağımın ucunda geziyorum resmen..yerde 1 parça açıklık yok her yer halı oyuncağı atarda ses olur diye..toplum içinde yaşamayı öğrenmemiz lazım..

Son düzenleme:

canım bizde yeni taşındık. bu evi tutma amacımız sakinlik huzur. evin ilanında şu vardı: nezih ailelerin oturduğu apartmanda apartmana uygun kiracı aranıyor..amacımız buydu bizimde. sakinlik ve huzur. öyle sakin öyle huzurluyduk ki ta ki 2 hafta öncesine kadar..

arkadaşlar ve sevgili kuzencim.bizim yıkılan evdede vardı bir üst komşumuz münire teyze. annemin beyazları meşurdur.anneciğim beyaz çamaşır asar astığında beyaz olan çamaşır toplarken renkli olurdu.böyle bir yeteneğe sahipti münire teyze.sabah kalkarsın heryer kapkaranlık daha sabah olmamış zannederdik.meğer münire teyze halı asmış 4 bir yana uzun uzun.tv izlerken birden florasan söner ve gümbürtü başlardı.çünkü münire teyzenin çocukları kavga ederdi birbirlerine tüp atarlardı aykırı çocuklar işte.ahhhh münire teyze ahhh bize bıraktığın yıllar boyunca anneciğimde sinir bir sürü florasan lamba parası beyazken renkli olan çamaşırlar senden ancak ev yıkılınca kurtulabildik. allah altta oturan herkeze yardım etsin

kuzencimm bilmem mi minure teyzeyikaydirigubbakcemile3
deprem ayırna dek enterasan ilişkiler ve sabır taşlığına dönüşüm -tatlicadiarzu-

aklıma ne geldi, cadı bi akrabamı da üst komşusu çileden çıkarmış, kadın dayanamamış bi gün üstten sarkan halıları çekmiş hepsi yere:)))bidaa da yapmamış üst komşusu, belkide böle olmak lazım, dinsizin hakkından imansız gelir

işte sırf bu yüzden en üst katta ve kayınvalidemin üstünde oturuyorum en azından evimde gürültü çekmiyorum.
yukarıdan bişiler silkeleyen insanlara hiç tahammülüm yok.allah sabır versin cnm bence duvara vurmak en iyisi hatta uyarı yukarı çıkıp yüz göz olacaana duvara vurup bak daha devam edersen yukarı gelip daha kötü yapıcam şeklinde bi uyarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…