allah yardımcınız olsun diyeyim önce çok zor gerçekten böyle sorumsuzz
insanlarla komşuluk etmek bende buna benzer dertten muzdaribim
benim üst komşumda tepemden aşağı ne bulsa silkeler sigara izmariti küller
balık kılçıgı ne bulursan artık o gece ne yedilerse çöpler benim camlarda
bide 30 yaşında ayyaş bi oğlu var bir ara içip içip balkondan aşağıya kusuyodu
sabah bi kalkarım ben,m balkon camı mermeri kusmuk içinde hemen kapıcıyı
çağırdım ve gönderidm onlara biz yapmadık demişler onun üzerindeki
zaten evde değil eee kim yaptı ozaman sonra geldi kadın özür diledi ama onun üstüne kaç
kere oldu en son dedim bidaha olursa çağırıcam oğlunu gelsin temizlesin artık yok ama
çamaşır asmaya korkar oldum mazallah sigara atar çamaşırlar tutuşur diye
ayyyyyy valla konu tam zamanında açılmış. bende daha önce konu açmıştım üst kat komşusu için.
benim annemin üst katındaki kadın tam dayaklık. bir gün annem evde yok 2 günlüğüne şehir dışına gitmişti bende eve gelip çiçeklere bakıyorum. içerdeyim kadın almış eline süpürge halıları dövüyor sinirden balkon kapısını açamadım. gittim salonun camından avazım çıktığı kadar bağırdım. kadın inatla silkeleyeceğim diyor. çıldırttı beni. şimdi komşudan duymuş annem. evde yokkan çıkıp halı silkeliyormuş. bana da akıl verin.
arka balkonada çarsaf nevresim asıyor aşağıya kadar sallıyor ve 2 gün almıyor. annemede fenalık geliyor. onuda uyarmış bağırmış kadın. hiçbirşey demeden girmiş içeri annem.
birkaçgün sonra astığında çekip aşağıya atmış. kızı gelmiş kapıya annem açmamış. kadın demiş bunu yıkayıp paketleyip yukarı getireceksin diye. çok bekler tabi.
annemin yattığı saati takip edip gürültü yapıyormuş. yani şeytan diyor kadını evire çevire döv.
sinirden gözüm dönmüştü. çıksam ters bişi deseler ciddi kayışı kopartıp saldırabilirdim. tamam öyle yapmam gerekirdi ama denyo komşumunda evi başıma yıktıktan sonra , benim duvara vurmamdan şikayet etmesi enterasan..CADIARZUSeni anlıyorum canım haklısın ama duvara vuracağına kapıyı çalıp söylemen gerekirdi bence.
sinirden gözüm dönmüştü. çıksam ters bişi deseler ciddi kayışı kopartıp saldırabilirdim. tamam öyle yapmam gerekirdi ama denyo komşumunda evi başıma yıktıktan sonra , benim duvara vurmamdan şikayet etmesi enterasan..CADIARZU
ayyyyyy valla konu tam zamanında açılmış. bende daha önce konu açmıştım üst kat komşusu için.
benim annemin üst katındaki kadın tam dayaklık. bir gün annem evde yok 2 günlüğüne şehir dışına gitmişti bende eve gelip çiçeklere bakıyorum. içerdeyim kadın almış eline süpürge halıları dövüyor sinirden balkon kapısını açamadım. gittim salonun camından avazım çıktığı kadar bağırdım. kadın inatla silkeleyeceğim diyor. çıldırttı beni. şimdi komşudan duymuş annem. evde yokkan çıkıp halı silkeliyormuş. bana da akıl verin.
arka balkonada çarsaf nevresim asıyor aşağıya kadar sallıyor ve 2 gün almıyor. annemede fenalık geliyor. onuda uyarmış bağırmış kadın. hiçbirşey demeden girmiş içeri annem.
birkaçgün sonra astığında çekip aşağıya atmış. kızı gelmiş kapıya annem açmamış. kadın demiş bunu yıkayıp paketleyip yukarı getireceksin diye. çok bekler tabi.
annemin yattığı saati takip edip gürültü yapıyormuş. yani şeytan diyor kadını evire çevire döv.
sinirden gözüm dönmüştü. çıksam ters bişi deseler ciddi kayışı kopartıp saldırabilirdim. tamam öyle yapmam gerekirdi ama denyo komşumunda evi başıma yıktıktan sonra , benim duvara vurmamdan şikayet etmesi enterasan..CADIARZU
ben ordayken gelecekti o adamciğiz
zaten bütün ekşın hep ben ortalarda yokken olurmafoldumben
nan cinli bir dahakine çekiçle vur :roflol:
senin yerinde olsam direk yukarı çıkar alırdım ifadesini :1closedeyes:
1 derdim 2 derdim 3.de mahkemede alırdık soluğu zannımca
sen varken cesaret edemediler zati sen gidince gemiyi azıya aldılar
Valla cinlim,halı sarkıyorsa sar halının içine adamı,at çöplüğe
Çocukları gürültü mü yapıyor,çekemiyorlar mınayağından terliklerini ayakkabılarını,çek sen vur adamın kafasınakötükedihüso
Yüksek sesle müzik mi dinliyorlar,tenor tut bi tane,sabah akşam bağırt kapılarında Pavarotti hesaaabı
Sen işini bilirsin, diyeceğim o vereliniortak
puhahaha cinli 1 cinnet herşeyi çözer bacım :jeyyar:
bende çözerim biliisin çay bahçesi + garson + 10-35 + meyvasuyu :jeyyar::roflol:
eğer halı sarkıtırsa benim yaptığımı yap tut ucundan çek aşağı insin :icecream:
ah minure teyze ahh. bu arada o ev depremde yıkılmazdı ama zaten duvarda çatlaklar vardı üst komşudan yanlış mı hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3kuzencim arkadaşlar ve fikirler süper.tebrik ederim.ahhh münire teyzem ahhhh senin zamanında yoktu böyle halı çekmeler ahhh
3 ay önce sakinlik dinginlik ve huzur arayışıyla taşındığımız evimizde üst komşu kabusu başladı.
oturduğum apartmanda emekli öğretmenler, çocuksuz aileler var. evi verirken aranan kriterlerde bu zaten. herkes sessiz sakin deniz kenarında huzur içinde evinde oturur kimsenin kimseye gürültüsü olmaz. ne yazıkki üst katımız satıldı.gelen aile sanırım sosyal yaşam anlayışından,eğitiminden oldukça uzak hödükler.. ufak çocuk resmen topukları üzerinde koşuyor hiç durmadan. sürekli dolap kapakları açılıp kapanıyor . baammm gümm sesleri. yetmiyor sürekli bişeyler kırılıyor. balkonumda sakızlar çekirdek kabukları . camlarda ne olduğunu anlamadığım zivt gibi şeyler. televizyon son ses.. ya anlatılırı gibi değil!
dün gece delirdim yukarı çıksam kavga edicez, bende duvara vurdum. 10 dk sonra kapı çaldı. siz mi duvara vuruyorsunuz diyor adam bana. evet dedim. böyle duvara vurulurmuymuş varsa bi sıkıntım çıkıp rahatsız oluyorum demeliymişim. onlar zaten çocuğu ailece tutmaya çalışıyorlarmış ben duvara vurdum diye çok gerilmişler !!
tutmaya çalışıyo musunuz dedim iyi o zaman sorun yok iyi geceler dedim kapadım yüzüne kapıyı. çünkü daha ağzımı açsam fena yaparım.
balkona attıkları çöpleri bilmemneleri tamam o günde bir iki günde bir temizlenir ona bişey demem. ama her gece 24'e kadar tepemdde gürültü istemem ben ya..
hem suçlu hem güçlüler delirdim benklava:
şimdi kafam takıldı. ben duvara vurdum ki az bi düşünsünler diye. ama adamın savunma neden çıkıp sölememişimde duvara vuruyomuşum. yok böyle bişey ya cinlerim tepemde kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?