- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi EcinniliBarones
-
canım bizde yeni taşındık. bu evi tutma amacımız sakinlik huzur. evin ilanında şu vardı: nezih ailelerin oturduğu apartmanda apartmana uygun kiracı aranıyor..amacımız buydu bizimde. sakinlik ve huzur. öyle sakin öyle huzurluyduk ki ta ki 2 hafta öncesine kadar..
işte sırf bu yüzden en üst katta ve kayınvalidemin üstünde oturuyorum en azından evimde gürültü çekmiyorum.
yukarıdan bişiler silkeleyen insanlara hiç tahammülüm yok.allah sabır versin cnm bence duvara vurmak en iyisi hatta uyarı yukarı çıkıp yüz göz olacaana duvara vurup bak daha devam edersen yukarı gelip daha kötü yapıcam şeklinde bi uyarı
Hey allahım ya şu hödüklüğe bakkkkk...
az duvara vurdun diye dakikasında iniyolar.
Sen niye onca zaman cıkmamışın ki yukarıya....kötükedihüso
Bence onlar ailece kaşınıyolarda kaşıyan yok...kaydirigubbakcemile
yok yok yada bunlar dün indilere dagdan şehre dicem.
Dağdakileri küçümsemişim gibi görünücek... Kısacası bişi bulamıyorum bunlara türkcede.
Bu günde yaparlarsa kazma sapıyla falan tavana vur
Geldi ne mi? vuruon dediginde.
Siz benim tepemde sabah akşam gürültü yapıosunuz benim iki tane vurmamlamı?
Kapıma geliosunuz de...kaydirigubbakcemile
Yada olmadı son ses müzik cal sendeeeeee:1closedeyes:
git konuş dicem ama karşındaki insan anlıcak cinsten olmadıgı kapına gelmekle belli oluyor.:1closedeyes:
oooohh be rahatladım sayende, başlığını katletmedim inşallah canımkaydirigubbakcemile3
ben bekarken annemlerle oturduğum evde de aynı sorunu yaşıyorduk
uzun bir koridor vardı evlerimizde, üst kattakilerin 2,5 yaşındaki çocuğu -hiç abartmıyorum- gecenin 02:00'sinde o koridorda sürekli koşardı.
evet çocuğun ağlamasına yaramazlığına birşey denilmez, kesinlikle katılıyorum.
ama gece yarısı bi çocuk evin içinde at gibi koşuyorsa problem anasındadır bana göre.
bizde o saatte kapılarına gitmeye utandığımız için tavana vurmuştuk; cevap evlerinde bağıra bağıra insanlıktan nasibini almamış bunlar oldu..
tabi bunun üzerine kapılarına dayandık..
şimdi ise üst katımdan balkonuma atılanları saymak bile istemiyorum.
ama en son üst kattaki halısını silkeledi; ben de silkelediği pislikleri faraşa koydum.
kapısına gittim, kapıyı açar açmaz da evinin içine boşalttım.
bunlar sizden geldi topladım getirdim bende deyip yürüdüm gittim :1closedeyes:
ama en son üst kattaki halısını silkeledi; ben de silkelediği pislikleri faraşa koydum.
Kusura bakmayin diyeceklerine nasil olurda duvara vuruyorsun diyor adam
utanmasa rahatsiz eden sizsiniz diyecek... Anladigim kadariyla bu insanlar görgüsüz
Hani görgüsüze laf anlatsan sen kabahatli olursun, apartmandaki yöneticiye durumu bildirin bence..
ben bekarken annemlerle oturduğum evde de aynı sorunu yaşıyorduk
uzun bir koridor vardı evlerimizde, üst kattakilerin 2,5 yaşındaki çocuğu -hiç abartmıyorum- gecenin 02:00'sinde o koridorda sürekli koşardı.
evet çocuğun ağlamasına yaramazlığına birşey denilmez, kesinlikle katılıyorum.
ama gece yarısı bi çocuk evin içinde at gibi koşuyorsa problem anasındadır bana göre.
bizde o saatte kapılarına gitmeye utandığımız için tavana vurmuştuk; cevap evlerinde bağıra bağıra insanlıktan nasibini almamış bunlar oldu..
tabi bunun üzerine kapılarına dayandık..
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Yarıldım dinimeeeeeeee:lepi:
ecnilinin öyle bi olanagı yokki. Çocugunu atsalar balkona götürür iade eder:lepi:
Camdakileri usturayla kazıyıp götürsen ecnili olmaz mı?şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?