Sosyal zararl st komum !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hey allahım ya şu hödüklüğe bakkkkk...
az duvara vurdun diye dakikasında iniyolar.
Sen niye onca zaman cıkmamışın ki yukarıya....kötükedihüso

Bence onlar ailece kaşınıyolarda kaşıyan yok...kaydirigubbakcemile
yok yok yada bunlar dün indilere dagdan şehre dicem.
Dağdakileri küçümsemişim gibi görünücek... Kısacası bişi bulamıyorum bunlara türkcede.

Bu günde yaparlarsa kazma sapıyla falan tavana vur
Geldi ne mi? vuruon dediginde.
Siz benim tepemde sabah akşam gürültü yapıosunuz benim iki tane vurmamlamı?
Kapıma geliosunuz de...kaydirigubbakcemile

Yada olmadı son ses müzik cal sendeeeeee:1closedeyes:

git konuş dicem ama karşındaki insan anlıcak cinsten olmadıgı kapına gelmekle belli oluyor.:1closedeyes:

ay canım bizde 1 senedir oturuyoruz ya, güya taşınırken soruşturmuştuk üst kattakini
ama bana süpper ders oldu bir daha ömrü billah ara katta oturmam, ya üst kat ya müstakil

üst kat tutacak olsam bile bir kaç gece yere yorgan atıp yatıcam, artık test etmeden yok ev tutmak
sizin durumunuz daha kötü tabii, nezih komşular beklerken o tahüütle eve girmişken, üst kattakilerin taşınması

oooohh be rahatladım sayende, başlığını katletmedim inşallah canımkaydirigubbakcemile3

işte bende istedimki acaba rahatsız mı oldular da duvara vurdular diyip az bi çeki düzen versinler. ama yok ya. hem suçlu hem güçlüler bide bana hesap soruyo klava:

aynen he başıma yıktılar evi bide gelmiş duvara mı vurmak lazım diyo. ha bide diyoki annem ben eşim çocuğu tutmaya çalışıyoruz. ya bu tutmuş haliniz mi evde sürekli koşuyo sürekli bişeyler bam güm vuruluyo tv son ses balkona cama dökülenler cabası,yok abi yok bide böyle kötü olduk diye vicdan yapıyorum ben ...

oooohh be rahatladım sayende, başlığını katletmedim inşallah canımkaydirigubbakcemile3

estafurullah canım ya cümleten rahatlayalım paylaşıp. dün gece elim ayağım titredi sinirden ya bildiğin gibi değil.. aynen böyle merdaneyle vurdum duvara bu aradaklava:

ben de eski evimde vileda sopasıyla vuruodum yukarı anında kesiliodu ses..kafam rahat ben rahat apartmandakiler rahat:)))

ben bekarken annemlerle oturduğum evde de aynı sorunu yaşıyorduk
uzun bir koridor vardı evlerimizde, üst kattakilerin 2,5 yaşındaki çocuğu -hiç abartmıyorum- gecenin 02:00'sinde o koridorda sürekli koşardı.
evet çocuğun ağlamasına yaramazlığına birşey denilmez, kesinlikle katılıyorum.
ama gece yarısı bi çocuk evin içinde at gibi koşuyorsa problem anasındadır bana göre.
bizde o saatte kapılarına gitmeye utandığımız için tavana vurmuştuk; cevap evlerinde bağıra bağıra insanlıktan nasibini almamış bunlar oldu..
tabi bunun üzerine kapılarına dayandık..

şimdi ise üst katımdan balkonuma atılanları saymak bile istemiyorum.
ama en son üst kattaki halısını silkeledi; ben de silkelediği pislikleri faraşa koydum.
kapısına gittim, kapıyı açar açmaz da evinin içine boşalttım.
bunlar sizden geldi topladım getirdim bende deyip yürüdüm gittim :1closedeyes:

Kusura bakmayin diyeceklerine nasil olurda duvara vuruyorsun diyor adam
utanmasa rahatsiz eden sizsiniz diyecek... Anladigim kadariyla bu insanlar görgüsüz
Hani görgüsüze laf anlatsan sen kabahatli olursun, apartmandaki yöneticiye durumu bildirin bence..

aynı sorun bende de var. ben 2. katta oturuyorum ama yüksek giriş giriş kat gibi apartmana girince. üst kattaki komşunun embesil bi oğlu var hayvan kadar bisikleti geliyo benim kapımın önüne bırakıyo. üst kata çıkarmak zormuş. bi kaç kez söyledim yolu kapıyo kapıyı açamıyorum die tınlamadı annesi olcak pespayeye söyledim nasıl taşısın çocuk nasıl komşusun sen daha dün geldin battı mı sana bi laflar bi laflar. tartışmaya bile değimicek aptal bi kadındı. bu bisiklet burdan kalkacak o kadar diorum dedim çarptım kapıyı. akşam eşini bekledim. anlattım durumu bu bisikleti benim mi değil o zaman neden benim kapımın önünde duruyo bu rahatsızlığı bana vermeye ne hakkınız var illa polis mi çağırayım şikayet mi edeyim eşinizi dedim adam özür dileyerek çıktı yukarı 5 dakka sonra ne bisiklet vardı ne bişey. oturduğum apartmanda ki komşularımdan nefret ediyorum resmen nerden düştüm buraya. o kadar tuhaflar ki. gürültü patırdı bitmez. apartmanın içinde izmaritler kağıt çöpleri. merdivenleri silmeye kadın tutalım dedik 8 lira para çok geldi geçen pazarımı ziyan ettiler. hep beraber merdiven sildik. tabi ben saya söve. en son benim bi hafta sonum var bi daha da silmem 8 liranın açı varsa bilemem ama parası neyse verilsin bu binada 8 daire 6 daire çalışan bayan. bencillik etmeyin bizden de merdiven silmemimizi beklemeyin dedim. bıktım valla o muhitten bi de ev bizim kiracı olsak dakka durmazdım ama ah benim kocam daha nezih bi semtten ev alsa nolurdu sanki ya.

enee :roflol:
çok iyi fikir ben balkona attıkları sümüklü mendil,sakız çekirdek kabukları ekmek vs toplıcam tezz kapısına döküp yanına not yazıcam bbunlar sizin sanırım aşağı düşürmüşünüz:dilcikar:

bravo valla, süpürgesi yok mu bu insanların ya

eğer böyle devam ederse yöneticiye söyleyeceksin cnm ya da zabıtaya şikayet edeceksin.

nedir bu canım hadi çocuk laftan anlamıyo ya tv sesi ya balkona atılan çöpler ayıp yani

bu arada adam donanmada subay. ama hödüklük bakii...

yöneticiye söylicem devam ederse. din azarı işiten ben oldum ya vay anasını diyorum akannehir

kabahat sende arkadaşım ne diye duvara vuruyosun ki?

çıkıp 2 saat söylenecektin nooluyoruz diye.....

adam anlarmı duvara vurmaktan....

bende çok şükür çatı katına taşındım gürültü falan yok ama şimdide alt kattakiler kavga ediyor onlara üzülüyrum...

bide bişey dikaktimi çekti arkadaşlar, eski evlerde bu kadar gürültü problemi olmuyordu, eski tip tuğlalar daha az ses geçiriyoru bence, şimdi özellikle depremden sonra gaz beton, perde beton gibi yöntemler kullanmaya başladılar ve gaz beton müthiş ses geçiriyo, bazen duvar yerine ucuzundan alçı yapılıyo helede döşemeler parkeyse yandınız yani
binaları yaparken neden böyle detaylara dikkat etmezler ki, şimdi ki binalarda öksürsen tıksırsan duyuluyo

binaları yapanlarında suçu var yani

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Yarıldım dinimeeeeeeee:lepi:

ecnilinin öyle bi olanagı yokki. Çocugunu atsalar balkona götürür iade eder:lepi:
Camdakileri usturayla kazıyıp götürsen ecnili olmaz mı?şakkıdı

allah yardımcınız olsun diyeyim önce çok zor gerçekten böyle sorumsuzz
insanlarla komşuluk etmek bende buna benzer dertten muzdaribim
benim üst komşumda tepemden aşağı ne bulsa silkeler sigara izmariti küller
balık kılçıgı ne bulursan artık o gece ne yedilerse çöpler benim camlarda
bide 30 yaşında ayyaş bi oğlu var bir ara içip içip balkondan aşağıya kusuyodu
sabah bi kalkarım ben,m balkon camı mermeri kusmuk içinde hemen kapıcıyı
çağırdım ve gönderidm onlara biz yapmadık demişler onun üzerindeki
zaten evde değil eee kim yaptı ozaman sonra geldi kadın özür diledi ama onun üstüne kaç
kere oldu en son dedim bidaha olursa çağırıcam oğlunu gelsin temizlesin artık yok ama
çamaşır asmaya korkar oldum mazallah sigara atar çamaşırlar tutuşur diye

ayyyyyy valla konu tam zamanında açılmış. bende daha önce konu açmıştım üst kat komşusu için.
benim annemin üst katındaki kadın tam dayaklık. bir gün annem evde yok 2 günlüğüne şehir dışına gitmişti bende eve gelip çiçeklere bakıyorum. içerdeyim kadın almış eline süpürge halıları dövüyor sinirden balkon kapısını açamadım. gittim salonun camından avazım çıktığı kadar bağırdım. kadın inatla silkeleyeceğim diyor. çıldırttı beni. şimdi komşudan duymuş annem. evde yokkan çıkıp halı silkeliyormuş. bana da akıl verin.
arka balkonada çarsaf nevresim asıyor aşağıya kadar sallıyor ve 2 gün almıyor. annemede fenalık geliyor. onuda uyarmış bağırmış kadın. hiçbirşey demeden girmiş içeri annem.
birkaçgün sonra astığında çekip aşağıya atmış. kızı gelmiş kapıya annem açmamış. kadın demiş bunu yıkayıp paketleyip yukarı getireceksin diye. çok bekler tabi.
annemin yattığı saati takip edip gürültü yapıyormuş. yani şeytan diyor kadını evire çevire döv.

valla olabilir kaydirigubbakcemile3
bundan kelli gürültü devam ederse çok pis planlarım var :jeyyar:

cok katlı apartmanlar mı desek, bınaların ses yalıtımlı olmaması mı desek,
cok hassaslatık mı desek yoksa hakıkaten okuzlerle aynı ortamda bulunmak zorundayız mı desek bılemıyorum

adam kusura bakmayın dıyecegıne uste cıkmaya calısıyor

ust kat komsumun kızı da aynı sekılde
gece yarıları muzık acıp yatagının uzerınde sıplar, korıdorda kosar, annnnnnnneeeee dıye bagırmaları, annesının ona kızmaları, dolap kapaklarının defalarca acılıp kapanması vs cıldıracak dereceye geldık
ısın kotusu cok sessız bır apartmandan kendı evıme geldım ve kımseyı tanımıyordum

bır aksam cıkıp kısa surelıgıne sıze gelmek ıstıyoruz dedım ve 1 saat sonra esım cocugumla bırlıkte gıttım
tanıstım apartmanın sorunlarından konuyu acarak sorunumu dıle getırdım
anlayısla karsıladılar, kusura bakmayın dedıler ve durumu acıkladılar
meger cocukları bıraz rahatsızmıs soz gecıremıyorlarmıs
onların adına uzuldum ama artık dayanamıyordum
duzeldı mı hayır ama en azından hafıfledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…