canım o anlattıkların neki gel benim eve 2 gün yaşa
kanka can hani derler dı ya eskıler ev alma komsu al..
ben değiştırıyorum ev alma eğitimli komsu al.:)
bende de var bı tane apt manı temelınden kendısının zanneden bı ınsan kırması...
sallamıyorum artık kafam bozuldukça şipidik terliklerımle geziyorum evın içinde ayaklarımı vura vura..
denyo anlasa bari...
kanka can hani derler dı ya eskıler ev alma komsu al..
ben değiştırıyorum ev alma eğitimli komsu al.:)
bende de var bı tane apt manı temelınden kendısının zanneden bı ınsan kırması...
sallamıyorum artık kafam bozuldukça şipidik terliklerımle geziyorum evın içinde ayaklarımı vura vura..
denyo anlasa bari...
canım ya işte bende anlayış gösterebilirdim normalde böyle tepkliler vermem sağa sola. ama bunlar normal değil. kendilerine saygıları yok ki sana bana olsun.. allah bildiği gibi yapsın bunlarıBizde vuruyoruz hemde nasıl eşim bastırıyo onların gürültüsü....Gümmmm gümmm... kaydirigubbakcemile3
Bizim alt katımız allahtan vurması daha kolay oluyor...
Bide ev sahibimiz vurduğumuz kişi ...Normalde çok severiz birbirimizi iyi anlaşıyoruz ama o 2 tane kızları yokmuu.. avaz avaz son ses şarkılar gecenin bi yarıları...msn dırırıtları,titreşimleri...
Bi pazar sabahı sabah 9 da başlamışlardı gene eşim indi aşağı yeterin artık diye ...ödü patlıyo artık kızların..Ama anneleride farkında hatalı olduklarının gel sen lafını geçirebiliyosan geçir demiş eşime...Büyük konuşmayımm Allahımda hepimizin çoluğu çocuğu var insan nasıl yetiştirirse odur yanii...Biz artık çok büyük gürültülerde her zaman vuruyoruzz ses anında kesiliyor ...Uyarmak konuşmak nafileee...
Sizinkiler tam utanmazmışş yalnız bide suçlu sen gibi üste çıkmaya bak....Sanki çıkıp desen böyle anlayışlı olacakmışş gibi...klava:
Bidahakine evine çıkar uyarırım ozamn.. yine anlamazsanız gerisini artık siz düşünün deseydin..Bak bakalım başına yıkılmıyomu o ev
he kız ben manyak mıknatısıyım.. nerde manyak beni bulirr-tatlicadiarzu-kiz cinli vallah cekiyosun sen butür insanlari kendine he
suanda benim alt komsularda kavga ediyo, üfff hemide nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?