Sosyal zararl st komum !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım o anlattıkların neki gel benim eve 2 gün yaşa

oyy insansılar...-tatlicadiarzu-
kanka can hani derler dı ya eskıler ev alma komsu al..

bunları alcan dağa aha burası sizin yaşayabileceğiniz alanlar dicen klava:
tepemde tepiniyo hala kapılar bam güm allahım sinirlerime mukayet ol :bbo:

Herkes yasadigni bilir tabiki....mutlakada zordur sürekli böyle gergin bir ortamda olmak.

Bilemiyorum belki cocuk sahibi oldugum icin yada 4 kardesle büyüdügüm icin böyle kati bakamiyorum ben bu tür olaylara....

Prensipli, duyarli, sefkatli bir Anne oldugumu söylerler vesselam....ama bir Anneninde yetemedigi zamanlar vardir eccinlim....sonucta insaniz...hicbirimiz mükemmel degiliz.

Büyük kizim oldukca sakin uslu bir cocuk olmasina ragmen gel görki kücügü tamamiyle onun aksidir....yaramaz, cok hareketli ve acayip inatci bir cocuk.

2,5 yasindaki bir cocuk yapma etme dur dedigin her zaman durmuyor iste....yeri geliyor ciglik atiyor, yeri geliyor ablasi ile dalasiyorlar, yeri geliyor oyuncagini firlatiyor yeri geliyor sebebsiz yere mizmizlanip duruyor....eminimki komsularinizda bu durumdan memnun degildir...eminimki onlarda sessizlik sakinlik istiyordur....ama olmuyor iste...cocuk bu....

Ayrica anlayamadigim bir sey var...neden yukari cikip rahatsizligmi dile getirirsem kavga ederim diye düsünüp duvara vurmayi tercih ettin?
Keske güzel bir börek yapip bir parca onlarada götürseydin, yukari cikip iyliklikle güzellikle rahatsizlignizi dile getirseydin be güzelim.:1hug:

Bakin biz komsuyuz her zaman yüz yüze bakiyoruz, gecinmek zorundayiz bir sekilde....birazda daha duyarli olalim....diye bir bir rahatsiz oldugun konulari konussaydin daha güzel olmazmiydi?
Ha essek ne anlar hosafdan diyorsan bilemem....komsularin bu dilden anlamiyorsa orasi baska tabiki...fakat ben her zaman önce iylikle konusmaktan yanayim....denemeden bilemezsin diye düsünüyorum...a.s

Bu arada apartmanimdaki tüm komsularimdan allah binlerce kez razi olsun....hepsi alman ve cogunlukla yasli olduklari halde birgünden birgüne cok ses oluyor ne bu ya gibi sikayetlerde bulunmadilar.....ben kusura bakmayin bazen rahatsizlik veriyoruz sizlere dedigim zaman bile....ne kusuru? sizin cocuklariniz var....anlayisli olmasi gerekenler biziz dediler....:hulya:

yok be bitanem eğitim falan inanma
bizim annelerimiz fakülte lise mezunumuydu yook
fakat insana saygıları vardı
bak geçende arkadaşlarım geldi
çoğu yüksek okul mezunu
bitanesinin üçüncü çocuğu oldu şimdi yürümeye başladı
kadın gelir gelmez sehpaların masaların ünitelerin üzerinde ne varsa toplattırdı bana
neymiş çocukta kendide rahat edicekmiş
bu arkadaşım aczacılık okudu düşün
dedimki ama keşke böyle yapmasan bikere cıss desen belki faydası olur
ne dese iyi bana kızarak hııı iki saatte terbiyeyemi alışacak
bide ben cıs kızım dedim diye bana kızdı iyimi

Bizde vuruyoruz hemde nasıl eşim bastırıyo onların gürültüsü....Gümmmm gümmm... kaydirigubbakcemile3
Bizim alt katımız allahtan vurması daha kolay oluyor...
Bide ev sahibimiz vurduğumuz kişi ...Normalde çok severiz birbirimizi iyi anlaşıyoruz ama o 2 tane kızları yokmuu.. avaz avaz son ses şarkılar gecenin bi yarıları...msn dırırıtları,titreşimleri...
Bi pazar sabahı sabah 9 da başlamışlardı gene eşim indi aşağı yeterin artık diye ...ödü patlıyo artık kızların..Ama anneleride farkında hatalı olduklarının gel sen lafını geçirebiliyosan geçir demiş eşime...Büyük konuşmayımm Allahımda hepimizin çoluğu çocuğu var insan nasıl yetiştirirse odur yanii...Biz artık çok büyük gürültülerde her zaman vuruyoruzz ses anında kesiliyor ...Uyarmak konuşmak nafileee...
Sizinkiler tam utanmazmışş yalnız bide suçlu sen gibi üste çıkmaya bak....Sanki çıkıp desen böyle anlayışlı olacakmışş gibi... klava:
Bidahakine evine çıkar uyarırım ozamn.. yine anlamazsanız gerisini artık siz düşünün deseydin..Bak bakalım başına yıkılmıyomu o ev

Son düzenleme:
kiz cinli vallah cekiyosun sen butür insanlari kendine he

suanda benim alt komsularda kavga ediyo, üfff hemide nasil

canım ya işte bende anlayış gösterebilirdim normalde böyle tepkliler vermem sağa sola. ama bunlar normal değil. kendilerine saygıları yok ki sana bana olsun.. allah bildiği gibi yapsın bunları
kiz cinli vallah cekiyosun sen butür insanlari kendine he
he kız ben manyak mıknatısıyım.. nerde manyak beni bulirr-tatlicadiarzu-

suanda benim alt komsularda kavga ediyo, üfff hemide nasil

vur ayağını sende -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…